Oana Zăvoranu a cântat melodia lui Pepe "Numai iubirea", în fața soțului ei. Reacția neașteptată a lui Alex Ashraf: "Băi, ai..."

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Zăvoranu a cântat melodia lui Pepe „Numai iubirea”, în fața soțului ei. Oana Zăvoranu este plină de surprize. Vedeta reușește să-și uimească nu numai publicul, ci și pe soțul ei, Alex Ashraf. Oana Zăvoranu a făcut, recent, un clip live cu Ashraf, în care vedeta îi cântă piesa „Numai iubirea”, faimosul hit al lui Pepe, fostul ei partener de viață. Reacția lui Alex Ashraf a fost una cu totul neașteptată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu a cântat melodia lui Pepe „Numai iubirea”, în fața soțului ei. Oana Zăvoranu a devenit foarte cunoscută publicului român, după ce a jucat în telenovela „Numai iubirea”, unde coloana sonora era cântată de Pepe, soțul ei de la vremea aceea. Mariajul dintre cei doi nu a rezistat și s-au despărțit, fiecare găsindu-și fericirea în brațele altei persoane. De-a lungul timpului, Oana Zăvoranu a fost adeseori ironică la adresa fostului soț, Pepe. Ultimul gest al actriței i-a surprins pe mulți, inclusiv pe actualul ei soț, Alex Ashraf. Oana Zăvoranu a făcut un clip live pe TikTok și a început să-i cânte partenerului de viață piesa „Numai iubirea”, cel mai cunoscut hit din repertoriul lui Pepe. Reacția lui Alex Ashraf a fost chiar mai surprinzătoare, întrucât el a fost cel care a încurajat-o pe Zăvoranu să cânte.

oana-zavoranu-pepe-divortoana-zavoranu-pepe-divort

Oana Zăvoranu a cântat melodia lui Pepe „Numai iubirea”, în fața soțului ei

Oana Zăvoranu este una dintre cele imprevizibile vedete din showbiz. Actrița este foarte activă pe TikTok, unde face multe clipuri live. Recent, Oana l-a avut ca interlocutor în timpul unui clip în direct, chiar pe soțul ei Alex Ashraf. La un moment dat, Zăvoranu a început să fredoneze piesa „Numai iubirea” a fostului ei soț, Pepe.

„Nu am, mă, nimic cu omul ăsta… Ia, fiți atenți!', a spus actrița, în timp ce cânta piesa „Numai iubirea”.

Alex Ashraf nu numai că nu a fost deranjat de gestul ei, chiar a încurajat-o să continue: „Ia, ia… cântă, nu spune poezie. Aa… refrenul ne interesează, refrenul'.

Citește și: Denis Roabeș a renunțat la emisiunea Vocea României. De ce a rupt contractul cu Pro TV: „Aceste lucruri au dus la o concluzie'

Citește și: Dana Roba s-a trezit din comă și este conștientă: „A deschis ochii, dar în continuare starea ei este incertă”

Oana Zăvoranu a început să cânte:

Mi-ai luat tot ce aveam pe lume…/ Puterea de a mai iubi…/ Mi-ai luat cu tine fericirea/ Dorința de a mai trăi/ Fructul iubirii noastre crește../ Mie greu fără iubirea ta/ Dar amintirile cu tine…/ Nimeni nu mi le poate lua…/ Ești îngerul iubirii mele/ Te simt acolo undeva/ Numai iubirea ta imensă/ Doar ea mă poate ajuta…/ Tentații dure și mincinoase'.

„I-auzi, Pepe… Ai primit TikTok-ul. Băi, ai primit TikTok-ul. Gata, nu mai, ea cântă continuu', a completat Alex Ashraf.

Ce a declarat Alex Ashraf cu privire la despărțirea de Oana Zăvoranu

În ultima vreme, s-a zvonit că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-ar fi despărțit. Într-un live pe TikTok, Alex Ashraf a dat de înțeles că nu își dorește ca publicul să îl cunoască cu adevărat, nu doar ca soțul Oanei Zăvoranu, dar se pare că au fost doar niște speculații.

„Nu am un program. Aș vrea să merg în toată țara din nou, să iau țara la picior. Aș vrea să merg și în afară în vacanțe, dar nu prea am timp (…) Dacă o luați pe partea asta, nu vorbesc, orice întrebare, numai pe partea dreaptă să nu fie.

Poți să mă întrebi de mine, orice de mine, orice, dar de mine. Restul este mister. Mi-a pus lumea ani de zile întrebări, am stat în umbră. Vreau să stau și eu liniștit, să fiu și eu Alex, să mă cunoască lumea Alex’, a spus Alex Ashraf, într-un live de pe TikTok.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton