Oana Zăvoranu, primele declarații după ce a ieșit de la procesul în care este acuzată de șantaj: "Nu am nicio speranță, am certitudinea că..."

 Oana Pantazi
.

Oana Zăvoranu, primele declarații după ce a ieșit de la procesul în care este acuzată de șantaj. După ce, anul trecut, a ajuns de mai multe ori la Tribunal, Oana Zăvoranu a început anul tot în sala de judecată, fiind aflată în plin proces cu managerul Spitalului Colțea din Capitală, care o acuză pe vedetă de șantaj, solicitând daune de 45.000 de euro.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu, primele declarații după ce a ieșit de la procesul în care este acuzată de șantaj. Oana Zăvoranu se confruntă cu mari probleme din cauza unui dosar de șantaj în care este implicată. Vedeta este acuzată de managerul spitalului Colțea din Capitală, medicul Ioan Bogdan Furtună, că l-ar fi șantajat. Conflictul dintre cei doi a început în 2019, după o perioadă în care medicul colaborase cu Oana Zăvoranu la clinica ei, fiind numit manager al instituției respective. Dosarul de șantaj a ajuns la Tribunal, iar vedeta a avut prima înfățișare în fața judecătorilor încă din luna iunie a anului trecut. Oana Zăvoranu a participat la toate termenele de judecată, însă procesul s-a amânat de fiecare dată din cauza lipsei medicului Bogdan Furtună.

cum-s-a-imbogatit-oana-zavoranu-in-2021-2-1cum-s-a-imbogatit-oana-zavoranu-in-2021-2-1

Oana Zăvoranu, primele declarații după ce a ieșit de la procesul în care este acuzată de șantaj

Medicul Ioan Bogdan Furtună a dat-o în judecată pentru șantaj pe Oana zăvoranu și i-a cerut daune de 45.000 de euro. Managerul Spitalului Colțea din Capitală susține că a fost amenințat de către Oana Zăvoranu și spune că i s-a cerut suma de 800.000 de euro inițial, mai apoi ajungându-se la 200.000 de euro. După ce a apelat la ajutorul avocaților și al judecătorilor, a cerut daune de 45.000 de euro, iar din spusele lui această suma este compusă, de fapt, din onorariul de avocat și suma împrumutată.

Citește și: „Să îți intre bine în capul ăla pitic și schimonosit. Eu nu pierd niciodată'. Oana Zăvoranu a transmis un nou mesaj controversat, după scandalul acuzațiilor de șantaj

Citește și: Oana Zăvoranu s-a prezentat în fața judecătorilor, după ce ar fi șantajat managerul unui spital din București. Trebuie să plătească daune de 45.000 de euro: ‘Am încredere în justiția română

Procesul, început anul trecut, s-a amânat de mai multe ori din cauză că doctorul Ioan Bogdan Furtună nu s-a prezentat la Tribunal. Oana Zăvoranu, în schimb, nu a lipsit nici la acest termen și, la ieșirea de la Tribunal și-a exprima convingerea că i se va face dreptate în cele din urmă.

„S-a amânat. Nu știu, avocata a fost bolnavă, nu știu ce are. Nu mă interesează decât că noi am fost prezenți din nou și mai departe vom vedea. Lucrurile se întâmplă cu un scop și toate la timpul lor. Am învățat chestia asta. E cel mai important. Nu am nicio speranță, am certitudinea că justiția îmi va face dreptate, atât', a mărturisit Oana Zăvoranu, pentru Antena Stars.

De ce l-a iertat Oana Zăvoranu pe alex Ashraf

2023 a fost un an foarte greu pentru Oana Zăvoranu care, în afara proceselor, s-a confruntat și cu despărțirea de soțul ei, Alex Ashraf. Deși nimeni nu se aștepta la asta, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf și-au mai oferit o șansă, după ce hotărâseră, la finalul lunii septembrie 2023, să pună capăt căsniciei din cauza infidelității lui.

După ce Oana Zăvoranu a făcut mărturisiri uluitoare despre căsnicia cu Alex Ashraf, cei doi au decis să lase în urmă trecutul. Ashraf s-a întors din nou la soția lui, iar aceasta a decis să îl ierte pentru tot ce-a făcut. Iată care a fost adevăratul motiv care a îndemnat-o pe Zăvoranu să-l ierte pe partenerul de viață!

Oana Zăvoranu a organizat pe contul ei personal de Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar fanii au fost curioși să afle cum a reușit să îl ierte pe partenerul ei. Oana Zăvoranu a mărturisit că și-a dat seama că este iubirea vieții ei și sufletul ei pereche, însă a fost și dorința lui, iar vedeta susține că Dumnezeu i-a unit din nou.

‘Pentru că este iubirea vieții mele și sufletul meu pereche. Pentru că am simțit că și el își dorește asta mult. Pentru că Dumnezeu ne-a unit și pentru că nu mor vulturii când vor fluturii.', a scris Oana Zăvoranu pe contul ei personal de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton