Oana Zăvoranu, imagine rară cu tatăl ei adoptiv, Nicolae Zăvoranu. Cum își alinta vedeta părintele

 Oana Pantazi
.

Oana Zăvoranu a postat recent o imagine rară în care apare alături de tatăl ei adoptiv, Nicolae Zăvoranu. Nu mulți sunt cei ce știu că vedeta a avut doi tați, pe care i-a iubit în egală măsură – Nelu Bănicioiu, tatăl biologic, și Nicolae Zăvoranu, tatăl adoptiv. Azi niciunul dintre ei nu mai este în viață, însă Oana le onoreză din când în când memoria.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu, imagine rară cu tatăl ei adoptiv, Nicolae Zăvoranu. Din nefericire, azi Oana Zăvoranu este singură pe lume – mama ei, Marioara, și cei doi tați nu mai sunt în viață. La fel și surorile gemene, care au murit la cutremurul din 1977. Nimeni nu-i poate lua însă Oanei amintirile prețioase, pe care din când în când vedete le împărtășește cu fanii. Ambii taţi ai Oanei Zăvoranu sunt îngropaţi la loc de cinste în Cimitirul Eternitatea, pe care îl deţinea Marioara Zăvoranu. Nicolae Zăvoranu a murit în 2000, iar Nelu Bănicioiu, în 2003.

img-14img-14

Oana Zăvoranu, imagine rară cu tatăl ei adoptiv, Nicolae Zăvoranu

Oana Zăvoranu a avut o relație dificilă cu mama ei, presărată cu numeroase scandaluri. Însă, atunci când a fost vorba despre partea paternă a familiei, vedeta a mărturisit mereu că și-a iubit enorm cei doi tați și a vorbit la superlativ despre amândoi. Puțini știu că vedeta a avut și un tată vitreg, pe lângă cel biologic. Nicolae Zăvoranu s-a stins din viață în anul 2000, iar Oana îi simte și acum lipsa.

Citește și: Ce spune Mihai Mitoșeru despre relația cu Oana Zăvoranu, la mai bine de 20 ani de când s-au cunoscut: „Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari’/ EXCLUSIV

Citește și: Reacțiile vedetelor după ce Simona Halep a scăpat de suspendare: „M-am bucurat de parcă ar fi fost victoria mea. S-a dat pe mâna acestui escroc…' / Cum au reacționat fostul soț, Toni Iuruc, dar și antrenorul Patrick Mouratoglou

Citește și: Andrei Neacșu, surprins alături de noua iubită, la 8 luni de la divorțul de Ilinca Vandici. Cum arată femeia și cum s-au afișat împreună

Deși nu i-a unit o legătură de sânge, cei doi au avut o relație foarte strânsă și au ținut enorm unul la celălalt. De fiecare dată când își amintește de tatăl adoptiv sau de Nelu Bănicioiu, tatăl el biologic, Oana Zăvoranu se emoționează profund. Acum, vedeta a făcut un gest frumos, care i-a impresionat pe fanii ei, în amintirea lui Nicolae Zăvoranu. Oana a postat o fotografie în dreptul căreia a scris: „Eu cu Țuțu meu Nicolae Zăvoranu, decembrie 1989”.

În urmă cu aproape doi ani, Oana transmitea în eter un mesaj și mai emoționant, tot la o fotografie în care apărea alături de el: „Tatăl meu adoptiv al cărui nume îl port cu mândrie și multă dragoste îl port. Te iubesc, Țuțu! Nicolae Zăvoranu”.

Cum era Oana Zăvoranu în copilărie

așa cum era de așteptatVedeta și-a amintit cu drag, într-un interviu, că era destul de agitată atunci când era mică, iar asta o scotea din sărite pe mama ei.

„Îmi amintesc că eram foarte năzdrăvană. Plecam curată de acasă, îmbrăcată frumos şi ajungeam jupuită şi julită.

Aşteptam maşina de gunoi să vină pe stradă şi cum ajungea în dreptul meu, mă căţăram pe ea şi nu-ţi poţi imagina cum ieşeam de acolo şi cum miroseam. Mama nu înţelegea ce se întâmplă.

Îmi zicea mereu că trebuie să arăt ca o prinţesă şi eu arăt ca un porc.

Bineînţeles că după scandal stăteam liniştită cam trei zile, până trecea din nou maşina de gunoi pe strada noastră. Nu ştiu de ce mă distra pe mine asta, dar mă distra copios., a declarat Oana într-un interviu mai vechi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton