Oana Zăvoranu s-a prezentat în fața judecătorilor, după ce ar fi șantajat managerul unui spital din București. Trebuie să plătească daune de 45.000 de euro: ”Am încredere în justiția română”

 Calin Maria Bianca
.

Oana Zăvoranu s-a prezentat în fața judecătorilor, după ce ar fi șantajat managerul unui spital din București. Trebuie să plătească daune de 45.000 de euro. Ghinionul pare că se ține scai de Oana Zăvoranu în ultima vreme. Azi, frumoasa brunetă a ajuns în fața judecătorilor, fiind vorba despre primul termen în dosarul în care este acuzată că ar fi șantajat managerul unui spital din Capitală. Iată cum s-a ajuns în această situație, dar și primele declarații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu s-a prezentat luni, 19 iunie, în fața judecătorilor, asta după ce a avut loc primul termen în dosarul în care bruneta este acuzată că l-ar fi șantajat pe managerul Spitalului Colțea din Capitală. De altfel, potrivit primelor informații apărute, se pare că managerul a cerut daune de 45.000 de euro.

zavo-8zavo-8

Oana Zăvoranu este implicată în aceste momente într-un mare scandal, asta după ce ar fi șantajat managerul unui spital din București. În timp ce medicul cere daune morale extrem de mari, frumoasa brunetă încă susține și crede că legea o să își facă treaba și că o să câștige în Instanță.

Citește și: Oana Zăvoranu a cerut instanței plata în rate, după ce vedeta i-ar fi datoare unui bărbat. Ce au decis magistrații în privința procesului

Citește și: Oana Zăvoranu a cântat melodia lui Pepe „Numai iubirea”, în fața soțului ei. Reacția neașteptată a lui Alex Ashraf: „Băi, ai…”

Citește și: Scandal în familia Danei Roba, după ce sora ei, Lidia Roba, a lansat un apel la donații: „A ieșit o cearta mare. Nu au fost de acord cu acest cont' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Dumitru Paul Tudosescu, semifinalist Chefi la Cuțite 2023. S-a mutat în Anglia la 20 de ani: „Ori eram după gratii, ori la 2 metri sub pământ”

Oana Zăvoranu s-a prezentat în fața judecătorilor, după ce ar fi șantajat managerul unui spital din București

Managerul spitalului Colțea din Capitală susține că a fost amenințat de către Oana Zăvoranu cu propria viață, iar de asemenea, explică că i s-a cerut suma de 800.000 de euro inițial, iar mai apoi ajungându-se la 200.000 de euro. După ce a apelat la ajutorul avocaților și a judecătorilor, a cerut daune de 45.000 de euro, iar din spusele lui această suma este compusă, de fapt, din onorariul de avocat și suma împrumutată.

„Am fost solicitat să recunosc un așa-zis prejudiciu, că dacă nu, sunt terminat pe viață. Inițial a spus de 800.000 de euro, dar doamna a făcut o reducere la 200.000 de euro. Am cerut onorariul de avocat și suma pe care am împrumutat-o, atât', a spus medicul, arată realitatea.net.

Oana Zăvoranu trebuie să plătească daune de 45.000 de euro

În prezent, Oana Zăvoranu trebuie să plătească suma de 45.000 de euro, conform sursei citate mai sus. Cu toate astea, vedeta este în continuare încrezătoare și susține că Instanța, avocații și judecătorii își vor face treaba așa cum trebuie, iar această problemă o să fie rezolvată într-un târziu.

„În instanță se decis lucrurile astea și instanța este cea care va decide dacă eu sau venerabilul doctor am avut dreptate. Am încredere în justiția română și sunt convinsă că magistrații nu vor putea fi păcăliți'., a spus vedeta conform Cancan.ro.

Cum a ajuns Oana Zăvoranu în scandal cu managerul spitalului Colțea din Capitală

Ei bine, Oana Zăvoranu s-a văzut nevoită să meargă în Instanță azi, însă întreaga poveste începe în anul 2017, când bruneta și doctorul Furtună Ioan Bogdan au colaborat la clinica de radiologie pe care Oana o deține. Acesta a obținut funcția de manager și a deținut-o în perioada 2017 – decembrie 2018, însă, ulterior, a demisionat. După ce relația de colaborare s-a încheiat între ei, medicul i-ar fi cerut să i se restituie o sumă de bani pe care Oana Zăvoranu ar fi împrumutat-o de la el. Potrivit informațiilor, Oana Zăvoranu ar fi refuzat acest lucru și i-ar fi cerut acestuia plata unor datorii, dar totodată l-ar fi avertizat pe doctor că va spune public informații denigratoare despre el. Prin urmare, azi sunt implicați într-un mare scandal, ce s-a mutat chiar la Tribunal.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton