Oana Zăvoranu, un nou mesaj controversat, după multe procese și vizite la Tribunal: „Stai liniștit, tată, stai liniștită, mamă, că fata poate duce”

 Calin Maria Bianca
.

Oana Zăvoranua postat un nou mesaj controversat, după ce a ajuns de mai multe ori la Tribunal. Oana Zăvoranu traversează clipe din ce în ce mai grele în ultima perioadă, fiind implicată în mai multe procese la Tribunal. Ei bine, este clar că aceste lucruri nefericite din viața ei o apasă, astfel că recent, de ziua ei de nume, nu a putut să nu scrie o poezie pentru părinții ei, care nu mai sunt printre noi. Iată ce le-a transmis vedeta, la ceas aniversar, în ziua în care s-a sărbătorit Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul! Mulți l-au interpretat ca fiind un mesaj cu subînțeles referitor la situația delicată prin care vedeta trece acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu, un nou mesaj controversat, după ce a ajuns de mai multe ori la Tribunal. Oana Zăvoranu pare că este urmărită de ghinion de câteva luni bune, astfel că în viața ei au loc evenimente care nu-i aduc deloc zâmbetul pe buze. După zvonurile privind divorțul de soțul ei, mai apoi vedeta a clarificat lucrurile, însă s-a trezit în numeroase procese, unul fiind chiar cel de șantaj, în care trebuie să plătească în jur de 45.000 de euro daune managerului de spital pe care se spune că l-ar și șantajat și amenințat în urmă cu mai mult timp.

cum-s-a-imbogatit-oana-zavoranu-in-2021-2-1cum-s-a-imbogatit-oana-zavoranu-in-2021-2-1

Citește și: Oana Zăvoranu s-a prezentat în fața judecătorilor, după ce ar fi șantajat managerul unui spital din București. Trebuie să plătească daune de 45.000 de euro: 'Am încredere în justiția română'

Citește și: Oana Zăvoranu, mesaj neașteptat pe Internet după ce a ajuns în fața judecătorilor în cazul de șantaj: „Nu îmi pasă de cum mă judecă lumea, că…'

Citește și: De ce nu vine Maria Ciobanu în această vară în România. Motivul are legătură cu soțul ei, Mircea Cîmpeanu: „A decis că nu e cazul să riște nimic'

Citește și: Alexandra Stan suferă de o boală autoimună, tiroidita Hashimoto. Ce restricții i-au impus medicii: „E foarte riscant. Nu consum…'

Oana Zăvoranu, un nou mesaj controversat, după ce a ajuns de mai multe ori la Tribunal

Problemele se țin lanț de ea, astfel că de ziua ei de nume, și-a adus aminte de părinții ei, care mereu au încercat să-i fie alături atunci când erau în viață. Fără a ezita vreun moment, Oana Zăvoranu le-a scris câteva versuri, care au emoționat pe toată lumea, mai ales marea comunitate de care se bucură în mediul online.

Stai liniștit, tată, stai liniștită, mamă… că fata poate duce/N-are cum să coboare/când știe doar să urce. Pentru mama și tata, azi de ziua mea de nume. Nașterea celui mai mare sfânt, Sfântul Ioan Botezătorul, ocrotitorul numelui meu. Cu dragoste, Oana!', a transmis ieri, pe Instagram, Oana Zăvoranu.

Mama Oanei Zăvoranu a murit în anul 2015

În anul 2015, Oana Zăvoranu a trecut prin una dintre cele mai grele întâmplări, care avea să-i schimbe radical viața. Mama ei, Mărioara Zăvoranu, s-a stins din viață pe 17 aprilie 2015 la Spitalul Fundeni din București, după o luptă cu o boală grea. Lipsa celei care i-a dat viață o afectează și acum pe frumoasa brunetă, așa că mereu se gândește la ea. Totuși, nu poate uita nici de Ioan Bănicioiu, care a fost tatăl ei biologic, iar Nicolae Zăvoranu, cel care a adoptat-o.

Oana Zăvoranu, mesaj neașteptat după ce s-a prezentat la Tribunal în procesul de șantaj

Oana Zăvoranu este destul de activă pe rețelele de socializare, unde se bucură de o mare comunitate de fani, mai ales după ce s-a prezentat din nou la Tribunal. Vedeta a fost reținută în a face declarații despre dosarul în care este acuzată că ar fi șantajat managerul unui spital din București, cu care a colaborat în trecut la Clinica pe care ea o deține. Prin urmare, fără a ezita, a postat un mesaj neașteptat chiar pe pagina ei personală de Instagram, în care explică clar că nu o interesează deloc de lumea din jurul ei și criticile care i se aduc.

Nu imi pasa de cum ma judeca lumea , ca asta depinde de modul in care a evoluat sau involuat fiecare , imi pasa de cum ma vede Dumnezeu, pentru ca DOAR EL imi stie si imi vede cu adevarat Sufletul si Patimile. ‘, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Totodată, și atunci când a ieșit de la Tribunal, Oana Zăvoranu a dat de înțeles că lucrurile se vor rezolva, iar justiția o să demonstreze faptul că ea este nevinovată.

„În instanță se decis lucrurile astea și instanța este cea care va decide dacă eu sau venerabilul doctor am avut dreptate. Am încredere în justiția română și sunt convinsă că magistrații nu vor putea fi păcăliți., a spus vedeta conform Cancan.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton