Oana Zăvoranu regretă scandalul cu mama ei, Mărioara Zăvoranu: "Eram posedată și diavolul din mine mă batjocorea"

 Dumitrache Laura
.

Oana Zăvoranu a avut o relație tumultoasă cu mama sa, regretata Mărioara Zăvoranu. Cele două au ținut mult timp primele pagini ale ziarelor, datorită certurilor pe care le aveau. În anul 2015, mama vedetei a decedat, iar cu trecerea anilor Oana Zăvoranu a realizat că a greșit foarte mult față de mama ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu nu a avut o relație apropiată cu mama ei. Actrița se certat cu Mărioara Zăvoranu și și-au aruncat cuvinte grele, dar lucrurile avea să se schimbe după moartea ei. În urmă cu ceva timp, Oana Zăvoranu a postat un mesaj în social media de-a dreptul emoționant, despre mama ei.

oana zavoranu si marioara zavoranuoana zavoranu si marioara zavoranu

Mărioara Zăvoranu s-a confruntat cu probleme de sănătate grave, iar în anul 2015 și-a dat ultima suflare pe patul de spital. Eforturile medicilor de a o salva nu au dat rezultate, iar mama Oanei Zăvoranu și-a pierdut viața. După numeroase certuri cu mama ei, vedeta și-a cerut iertare public atât ei, cât și celor care au fost martori scandalurilor lor.

Citește și: Oana Zăvoranu, un nou mesaj controversat, după multe procese și vizite la Tribunal: „Stai liniștit, tată, stai liniștită, mamă, că fata poate duce'

Citește și:Oana Zăvoranu, mesaj tulburător despre mama ei, în ziua în care ar fi împlinit 72 de ani: „O misiune grea, pe care…”

Citește și:Bianca Drăgușanu, amendată de Poliție după ce a fost oprită în trafic: 'Am încălcat niște reguli. Mi s-a făcut și testul antidrog…' / Ce spune despre Dorian Popa

Citește și:Cum a început povestea de iubire dintre Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu: „Am invitat-o la Viena. De aici a pornit totul…' / El era însurat, iar ea într-o relație

Oana Zăvoranu regretă scandalul cu mama ei, Mărioara Zăvoranu

Oana Zăvoranu se numără printre cele mai controversate vedete de la noi din țară. De-a lungul anilor a fost implicată în numeroase scandaluri cu mama ei, Mărioara Zăvoranu. Cele două și-au aruncat cuvinte grele, dar Mărioara Zăvoranu avea să înceteze din viață în anul 2015, în urma unor probleme de sănătate. Oana Zăvoranu a reușit să se împace cu mama ei, chiar înainte ca aceasta să moară. Vedeta și-a cerut scuze public, dar și celor care au fost martori scandalurilor lor. După moartea mamei sale, actrița a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care își exprima iubirea pentru mama ei.

Mama, te iubesc cu inima curată și plină de durere și te rog să mă ierți să poți pentru tot ce ți-am făcut și pentru toate cele pe care le-am îngrijit și le-am greșit.Îți promit că am să repar cum știu și cum pot eu mai bine suferința pe care ți-am produs-o aici pe pământ, fără să știu ce fac…Am să fac numai lucruri bune și frumoase de acum înainte, ca să pofi mândră cu adevărat de mine acolo unde ești.

M-ai făcut din dragoste, m-ai crescut ca pe o prințesă, în abundență, frumos, iubire și căldură… ție și lui tata va datorez totul, tot ceea ce sunt și faptul că exist…

Cuvintele pot părea acum sărace și goale, dar Dumnezeu știe că decât niciodată, e mai bine și mai târziu. Când mă uit înapoi mă cutremur, dar sunt puternică pentru că sunt fata voastră și voi ați fost amândoi puternici în fața dușmanilor din viețile voastre. Ați trăit demn și nu v-ați umilit la nimeni niciodată. Mama, te iubesc și cred că te-am iubit dintotdeauna, dar nu am știut de capul și de sufletul meu chinuit.Ai fost și vei fi mama mea până la final pe pământul ăsta.„, a scris Oana Zavoranu pe retetele de socializare, dupa moartea mamei sale.

Oana Zăvoranu: „Eram posedată și diavolul din mine mă batjocorea”

Mai departe, Oana Zăvoranu a scris în mesajul de pe Facebook că regretă toate scandalurile pe care le-a avut cu mama ei. De asemenea, vedeta le-a cerut scuze fanilor săi, care au fost martori la certurile cu Mărioara Zăvoranu. Mama Oanei Zăvoranu s-a stins din viață la vârsta de 66 de ani, pe 17 aprilie 2015, la Spitalul Clinic Fundeni, unde era internată de trei luni.

Mai întâi mi-am cerut iertare cui și unde a trebuit…Dar pentru că public am făcut lucruri terifiante… tot public am simțit că trebuie să îmi cer și iertare.Și îmi cer iertare în felul ăsta și vouă, tuturor oamenilor care ați urmarit cu sau fără voia voastră, muți de durere și furie, un spectacol grotesc pe care l-am trăit personal și al cărei protagonista a fost din păcate mama mea…Aș da multe să pot șterge tot ce e rămas mărturie, dar nu voi putea…

Pot doar să îmi deschid sufletul vouă, fanilor mei sau celor care m-ați blamat atunci, pe bună dreptate, pentru că nu eram eu…Eram posedată și diavolul din mine mă batjocorea. Așa face el atunci când nu e Dumnezeu în noi, când nu cerem ajutorul lui și îngerul dat de el plânge…

Voi face tot ce îmi stă în putință să mă vedeți, de fapt, cum sunt eu cu adevărat. Acum totul este altfel… Acum îl am pe Dumnezeu în inimă și suflet și nu am să-l mai las niciodată.Iar asta o să se vadă… nu mai promit nimic, veți vedea singuri cei care încă mai aveți încredere în mine', scria Oana, acum ceva ani, pe social media. 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton