Oana Zăvoranu își cere scuze public vedetelor cărora le-a greșit: ”Am puterea să fac pace cu mine. Regret. I-am luat în râs și...”

 Calin Maria Bianca
.

Oana Zăvoranu își cere scuze public vedetelor cărora le-a greșit. Nu mai este un sercret pentru nimeni faptul că de-a lungul anilor, frumoasa brunetă a fost protagonista a numeroase scandaluri în mediul online, dar nu numai. Prin intermediul emisiunii sale de pe YouTube vorbea răutăcios și jignea diferite vedete, fie pentru acțiunile lor, fie pentru cum arată sau vorbesc, astfel că s-a certat cu multe nume mari din showbiz-ul românesc. Deși părea că nu-i pasă de nimic și cu atât mai puțin de cei din jur, Oana Zăvoranu a ieșit în față pentru a-și cere scuze!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de toată lumea, datorită aparițiilor sale de-a lungul anilor. Ei bine, ultima perioadă nu a fost cea mai bună pentru ea, iar asta nu o spunem noi, dovadă sunt chiar postările ei din mediul online sau textele scrise în secțiune Stories. Le-a mărturisit fanilor că trece prin momente dure, fără a vrea să dea detalii, astfel că recent a surprins cu un mesaj neașteptat.

oana-zavoranu-anamaria-prodan1oana-zavoranu-anamaria-prodan1

Oana Zăvoranu a făcut mereu parte din categoria vedetelor nonconformiste, care nu bagă în seamă gura lumii și este mereu foarte directă. S-a certat cu multe persoane din showbiz-ul românesc, începând de la Oana Roman, Andreea Bănică, Adelina Pestrițu, Speak, Ștefani și mulți alții, iar vreme îndelungată a pozat în femeia puternică care nu poate fi învinsă de nimeni și nimic.

Citește și: Oana Zăvoranu are regrete față de cei pe care i-a jignit de-a lungul timpului: „Nu meritau nimic din mânia și trufia mea

Citește și: „E rușinos, penibil și de-a dreptul respingător să…”. Oana Zăvoranu, un nou mesaj dur în mediul online

Citește și: Cornel Dinu a fost operat de urgență. Cum se simte acum: „Am avut noroc. N-am mâncat de două zile, sunt hrănit și hidratat prin perfuzii'

Citește și: Amalia Enache a plecat în vacanță cu fetița și cu Claudiu Anghel, tatăl micuței. Cum s-au fotografiat

Oana Zăvoranu își cere scuze public vedetelor cărora le-a greșit

Surpriza vine abia acum, când după toate scandalurile pe care le-a creat și după numeroasele vorbe urâte aruncată la adresa vedetelor din showbiz-ul românesc, Oana Zăvoranu își cere scuze public. Ce-i drept, fanii din mediul online au rămas fără cuvinte, asta deoarece nimeni nu se aștepta la un astfel de gest frumos din partea ei, prin care să repare certurile și scandalurile la care a fost protagonistă o vreme îndelungată de timp.

'Astazi am gasit puterea sa fac pace cu mine…pentru ca este o zi mare, Vinerea Mare, zi in care Mantuitorul nostru Iisus Hristos a fost batjocorit, scuipat, batut , vandut pentru 30 de arginti si rastignit pe Cruce intre doi talhari …pentru pacatele noastre! Cine suntem noi sa nu ne caim pentru toate greselile si necazurile pricinuite altora cu voia noastra ?!…

Astazi simt nevoie sa imi cer iertare tururor persoanelor pe care le-am necajit, jignit, suparat, de care am ras, prin intermediul unei emisiuni gresite ..emisiune care acum imi pare bizara si lipsita de sens…
Nici macar nu am castigat bani sau faima prin intermediul ei, ci doar mi-am aratat, cred, frustrarea nestiuta de mine de la acea vreme spunand lucruri dureroase despre altii, sub forma unui pamflet
Trist a fost ca acei oameni niciodata nu mi-au gresit cu ceva!

Oana Zăvoranu, mesaj de iertare pentru mai multe vedete

Oana Zăvoranu nu a scris un mesaj simplu prin care a precizat că își cere scuze tuturor celor cărora le-a greșit, ci a stat și a analizat persoanele cu care a avut un conflict sau la adresa căruia a aruncat cuvinte jignitoare, astfel că i-a enumerat în mediul online, pentru a vedea fiecare în parte că își dorește liniște, armonie și împăcare.

'Asadar, imi cer scuze public in aceasta postare , Adelinei Pestritu, Oanei Roman, Cristinei Ich, Alinei Ceusan, Andreei Banica, lui Dorian Popa, Andei Adam, Ramonei si Monicai Gabor, Andreei Mantea, Catalin Botezatu, Ralucai Badulescu, Codin Maticiuc, Mihai Bendeac, Adelei Popescu si lui Radu Valcan, Dianei Munteanu, Stefaniei si lui Speak, adica tururor celor pe care i-am luat in ras in emisiunile mele de pe YouTube.', a continuat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu: 'Regret. Nu voi mai repeta astfel de greșeli'

Oana Zăvoranu nu a venit doar cu o mulțime de scuze în fața celor cărora a greșit, ci a continuat mesaj surprinzător din mediul online și cu o serie de argumentări. Mai precis, a mărturisit că nici ea nu înțelege de ce a făcut astfel de lucruri urâte și de greșeli, explicând că nu a avut vreun beneficiu pe urma a ceea ce s-a întâmplat, ci din contră. Acum, frumoasa brunetă își dorește iertare din partea celor pe care i-a supărat și să devină un om mult mai bun.

'Am devenit un om cerebral si puternic, am realizat ca pacea interioara pe care o faci cu tine este cea mai importanta, am mai realizat ca un om inteligent si integru intotdeauna este iertat de cei buni, atunci cand iertarea se cere la timp si sincer. Regret, nu voi mai repeta astfel de greseli si imi doresc ca toti cei mai sus mentionati sa gaseasca in sufletele lor puterea de a o face si de a simti ca scuzele mele sunt sincere…si ma vor ierta. Viata este frumoasa si trebuie traita demn si frumos, cu suflet usor si pace in inima ta. Cu sinceritate, drag si prietenie , Oana', a concluzionat Oana Zăvoranu.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton