Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au rămas fără bunurile de la clinică, dar și fără banii din seif: „Nu am găsit niciun ban, dar în seif erau aproape 100.000 de euro, care au dispărut"

 Tudorache Simona
.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf fac mai multe acuzații după ce au rămas fără bunurile de la clinică și au avut surpriza neplăcută să constate că au fost sparte și două casete de bani, iar 100.000 de euro din depozit au dispărut fără urmă. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au cerut ajutorul Poliției, deși mai au câteva plângeri depuse. Situația e una dureroasă pentru ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

După ce s-a pus lacătul pe unitatea medicală, proprietarul clădirii a mutat toată aparatura într-un depozit din Chitila Oana Zăvoranu și soțul ei au mers acum să le recupereze, dar au avut parte de un coșmar. Toată investiția lor a fost spulberată, pentru că bunurile sunt într-o stare jalnică. Prejudiciul este de 300.000-400.000 de euro,asta dacă nu punem la socoteală aparatele pentru RMN sau CT. Peste toate astea, lipsesc și bani.

oana-zavoranu-12-1oana-zavoranu-12-1

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au rămas fără bunurile de la clinică, dar și fără banii din seif

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf întâmpină tot mai multe probleme, iar situația cu care se confruntă acum le-a dat lumea peste cap. Cei doi și-au găsit o parte din bunurile de la clinică într-o stare deplorabilă, pentru că multe au dispărut, dar au remarcat că s-au sustras și bani.

Am găsit seiful spart la depozit. Sunt două seifuri, unul s-a găsit și nu era deranjat, pe al doilea nu l-am găsit și mai erau două casete de bani, de la recepție, care au fost sparte. Nu am găsit niciun ban, dar în seif erau aproape 100.000 de euro, bani care au dispărut. Vasile Siriac e cel care mi-a furat lucrurile.

Dauna totală este de aproximativ un milion de euro. La acest depozit, unde ni s-au dus bunurile furate, trebuiau să se regăsească toate, înfoliate. Bunuri de un milion de euro! Dar nu se regăsesc toate', a dezvăluit Alex pentru Cancan.

Unde crede Alex Ashraf că au ajuns bunurile de la clinică

Mai mult, proprietarul depozitului i-a spus că mai multe bunuri ar fi fost luate de acolo și donate.

Proprietarul depozitului unde Siriac le-a dus spune că multe dintre bunuri au fost donate la spitale. De unde știe el? Îți spun eu unde s-au dus mare parte din lucrurile astea, la Horia Vădescu! Scaune, laptopuri, calculatoare, telefoane, masa Oanei din casă și multe altele. Aici nu am găsit decât un fotoliu, atât!', a declarat Alex Ashraf.

Citește și: Cum arată Alina Pușcaș în costum de baie. La 38 de ani, are un trup perfect / S-a afișat în ipostaze tandre, cu soțul ei, în Capri

Citește și: Oana Roman, de urgență la spital cu fiica ei. Isa a fost zgâriată de o pisică și situația s-a complicat: „Am venit la București după niște episoade de vomă”

Citește și: Michaela Prosan şi Adi Nartea formează un cuplu în filmul „Iubire cu parfum de lavandă” de la Antena 1. La 32 de ani, Michaela joacă rolul unei mame singure

Citește și: Angelina Jolie a vrut să angajeze un asasin ca să o omoare și a și vorbit cu el: „Era o persoană destul de decentă și m-a întrebat dacă pot să mă gândesc și să-l sun din nou în două luni”. De ce a vrut să-și pună capăt zilelor

Citește și: Ramona Olaru urmează ședințe de terapie: „Am niște probleme. Din răutatea cuiva, eu am ajuns la psiholog și, mai târziu…'. Asistenta TV era sceptică în privința psihologilor

Ce acuzații face Alex Ashraf

Soțul Oanei Zăvoranu face mai multe acuzații și speră în ajutorul Poliției după mai multe plângeri făcute. El spune că și listele cu pacienți și datele lor sunt undeva prin depozit, ceea ce nu este normal.

Am făcut ieri plângere la Poliție. Bine, noi avem plângere făcută la Poliție din octombrie, pentru furt, acum am făcut pentru distrugere și pentru lipsurile de bunuri pe care le-am constatat. Am mers de trei ori acolo, de două ori cu tirul după noi, să luăm bunurile, am plătit câte 3.000 de euro de fiecare dată, tirurile și băieții care ar fi trebuit să încarce bunurile. Și, șocant, lista pacienților din clinica Oanei Zăvoranu este undeva prin depozit, nume, prenume, CNP! Nu e normal, oricine poate intra acolo și să fure toate datele', a încheiat Alex Ashraf.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton