Oana Zăvoranu îi ține partea Ralucăi Pastramă, în divorțul de Pepe: "Dacă l-a înșelat, bine i-a făcut"

 Oana Pantazi
.

În stilul binecunoscut, Oana Zăvoranu a vorbit despre divorțul lui Pepe de Raluca Pastramă, dar și despre povestea de dragoste dintre cei doi… în care ea nu crede!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu și Pepe au fost unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, însă mariajul lor s-a încheiat cu un scandal de norotietate, ale cărui ecouri nu s-au stins nici acum… Asta cu atât mai mult cu cât artistul trece acum prin al doilea divorț, cel de Raluca Pastramă.

Din nefericire pentru artist, și a doua căsnicie, din care au rezultat doi copii, s-a încheiat cu scandal, cu acuzații de infidelitate de ambele părți, iar procesul de divorț nu mai pare a fi atât de simplu precum preconiza Pepe atunci când a făcut anunțul despărțirii de Raluca Pastramă.

„Continui să nu cred în acest divorț”

Oana Zăvoranu, fosta soție a lui Pepe, are și ea, evident, varianta personală privind relația artistului cu Raluca Pascu, dar și despărțirea lor… Vedeta este convinsă că fostul ei soț încearcă să profite de această situație pentru a reveni în lumina reflectoarelor…

„Despre circul fostului Pepe, cred că profită de tot ce poate pentru a părea mereu victimă'… ceea ce nu a fost niciodată, din contră! Este de o parșivitate incredibilă, manipulator, și alunecos. Continui să nu cred în acest divorț! Continui să cred că îi este foame și este surprins că divorțul lui de Fiona nu prezintă interes pentru nimeni, dar ăsta e adevărul.

Între ei, cei din lumea lor, nu își scot ochii…orice e pe acolo vor acoperi și vor băga mizeria sub covor… Cu mine, pentru că sunt și româncă, șmecheră, drăcoasă, și legile audiovizualului erau ca și inexistente atunci, a putut să facă atâta circ… acum o să se agite în zadar… deja plictisește lumea. Oamenii pot vedea cu această ocazie cât de sinceri sunt ăștia amândoi, care până acum trei săptămâni ‘pozau în familia perfectă, minunată și eternă„, a mărturisit Oana Zăvoranu, în exclusivitate, pentru ciao.ro.

Oana-Zavoranu-_i-Pepe-1-2Oana-Zavoranu-_i-Pepe-1-2

Oana Zăvoranu, convinsă că Pepe și Raluca se vor împăca

De altfel, actrița este convinsă că Pepe și Raluca Pastramă au trăit în minciună încă de la începutul căsniciei și că mariajul lor a fost doar o înțelegere între familii…

„Lor le place prosteala asta pe care publicul o halește ușor și minciuna în care trăiesc de când s-au luat… Aia nu a fost dragoste, totul a fost forțat, acolo au fost alte chestii ca să mă distrugă pe mine… Dar eu am imunitate la amenințări sau manevre din astea. Se vor împăca, pentru că vor pune batista pe țambal…

Și eu, și multă lume știm chestii despre căsătoria ăstora doi, cât de ‘mult o iubea pe Fiona și cum părinții lui practic au făcut niște înțelegeri ca între ‘cuscrii ca să fie totul bine… Știu mult mai multe decât pot spune și ei știu toți că știu! Lumea care vrea să creadă în baliverne e liberă să fie naivă!, a spus Oana Zăvoranu pentru sursa citată.

Citește și: Mihaela Rădulescu spune adevărul despre relația cu Felix Baumgartner, după șase ani de iubire: „Am stat foarte mult despărțiți”

Citește și: Gestul surprizător făcut de George Burcea, cu ocazia onomasticii Andreei Bălan. Detaliul neobservat până acum în fotografii

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, bătuți cu bestialitate! Care a fost motivul conflictului: „Era să-l omoare”

Citește și: Anchetă în Argentina, după moartea lui Diego Maradona. Medicul personal al fotbalistului ar putea fi acuzat de omor prin imprudență

Între Oana și Pepe nu există loc de împăcare

La scurt timp după ce Pepe și-a anunțat despărțirea de Raluca Pastramă, contul de socializare al Oanei Zăvoranu a fost luat cu asalt de către fani, care sperau o împăcare între actriță și cântăreț. Atunci, Oana le-a replicat imediat, considerând o jignire doar simpla menționare a acestui lucru, cu atât mai mult cu cât, susține ea, are o căsnicie fericită cu Alex Ashraf.

„În viața mea și singură pe o insulă dacă aș fi nu mi-ar mai trebui asta… La câtă mizerie, minciună și ordinărie a adus în viața mea… Nu există nimic de discutat pe tema vreunei împăcări… Zero!

Dacă într-adevăr l-a înșelat asta, bine i-a făcut! Eu am mai multe info și despre el și despre ea. Nu mă interesează situația lor, dar de dat cu părerea pot să îmi dau că am cu ce! El oricum fără mine e zero barat…”, a mai spus Oana Zăvoranu pentru Ciao.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton