Oana Zăvoranu vrea să plece din România: „Am scăpat de oamenii toxici care nu vor...”

 Martin Lorena
.

Oana Zăvoranu vrea să plece din România. Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate persoane din showbizul românesc. Deși aceasta are o carieră de invidiat, încă există foarte multe persoane care o critică pentru modul în care alege să își trăiască viața. Recent, ea a vorbit despre faptul că și-ar dori să părăsească România pentru o perioadă de timp, alături de partenerul său de viață. Iată unde își dorește bruneta să se mute!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu vrea să plece din România. Una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc a declarat că își dorește să părăsească țara pentru o perioadă de timp. Oana Zăvoranu și-a făcut mai multe planuri pentru anul 2022, printre care și mutarea în America. Împreună cu soțul ei, Alex Ashraf, actrița are de gând să își petreacă o perioadă bună de timp în Statele Unite.

1-Oana-Zavoranu-vacanta-21-Oana-Zavoranu-vacanta-2

Aceasta a recunoscut că își dorește să locuiască atât în România, cât și în America. Vedeta a recunoscut că a făcut o listă de planuri pentru anul 2022, iar această decizie se numără printre ele.

Citește și: Cum arăta Oana Zăvoranu în adolescență.Imagine rară cu vedeta

Citește și: Pepe, la 10 ani de la divorțul de Oana Zavoranu:„ Eu am luat-o de la zero în momentul ăla!’

Citește și: Cine este Elena Matei de la Survivor România 2022.Drama care i-a marcat viața

Citește și: Ce s-a întâmplat cu banii pe care Brigitte și Florin Pastramă i-au încasat la reality-show-ul de la Antena Stars:„Erau luați de un birou de executori judecătorești…’

Oana Zăvoranu vrea să plece din România

Oana Zăvoranu și-a făcut deja planuri pentru anul 2022. Aceasta are de gând să renunțe la România pentru o perioadă de timp și să plece în America alături de partenerul său de viață. Cei doi au discutat deja despre acest lucru și sunt convinși că vor reuși să realizeze tot ce și-au propus.

„Vrem să plecăm în America și să ne ajute Dumnezeu să stăm și acolo, și aici. Am scăpat de oamenii toxici care nu vor să evolueze. (…) Eu dacă nu consider că ceva-ul ăla nu este la nivelul meu, eu mă opresc. Aștept să vină numai bine. La începutul anului mi-am făcut o listă cu soțul meu și ne-am propus ce vrem să se întâmple anul acesta', a declarat Oana Zăvoranu, la Antena Stars.

De ce a ales Oana Zăvoranu America

Oana Zăvoranu a menționat că a fost foarte impresionată de America, încă de la prima călătorie pe care a făcut-o acolo. Bruneta susține că îi plac atât oamenii, cât și mediul de viață. Cu toate acestea, ea nu vrea să renunțe complet la țara natală, ci doar să își împartă viața între două continente.

„Am fost extrem de plăcut impresionată de America. Prima oară am ajuns în Las Vegas, unde m-a întâmpinat o baie de lumini, o opulență, un lux și un miros de parfum în atmosferă. Am fost extrem de impresionată și am spus: pe bune, oamenii ăștia chiar așa de evoluați sunt și noi nu? (…) Întotdeauna am simțit că mi-aș dori să locuiesc acolo și sper să se și întâmple. Nu aș vrea să trăiesc mereu acolo, dar cel puțin jumătate din timp', a spus ea pentru Libertatea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton