Octavia Geamănu, criticată de fani, după ce l-a ironizat pe Smiley: "Nu am cum să trec cu vederea, e prea de tot"

 Radulescu Ruxandra
.

Octavia Geamănu, criticată de fani, după ce l-a ironizat pe Smiley. Octavia Geamănu activă pe rețelele de socializare și are un podcast de succes, de când a fost concediată de trustul Intact, unde prezenta știrile Observator. Soția lui Marian Ionescu și-a atrast însă o serie de critici din partea fanilor, după ce a împărtășit o postare în care îl ironiza pe Smiley pentru ținuta lui nonconformistă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Octavia Geamănu, criticată de fani, după ce l-a ironizat pe Smiley. Octavia Geamănu s-a focusat mai mult pe activitatea onine, după ce a fost concediată din rolul de prezentatoare a știrilor Observator de pe Antena 1. Fosta știristă are un podcast pe canalul de YouTube, cu invitați din sfera publică, iar producția a adunat o mulțime de fani. Din păcate, Octavia Geamănu i-a supărat pe urmăritorii ei, după ce a postat un clip în care îi ironniza pe Smiley. Iată ce s-a întâmplat!

smiley-concert-tinuta-1smiley-concert-tinuta-1

Octavia Geamănu, criticată de fani, după ce l-a ironizat pe Smiley

Octavia Geamănu l-a ironizat pe Smiley pe rețelele de socializare, când o postat un clip în care Smiley poartă o ținută inedită pe scenă. Clipul, ce aparține unui alt internaut, era însoțit de un mesaj dur.

Haideți s-o aplaudăm! O cheamă «Smiley»', a scris internautul la descrierea filmării cu soțul Ginei Pistol.
Artistul purta un tricou într-o nuanță aprinsă de roz și o pereche de pantaloni negri, care erau foarte largi.

Citește și: Ce se întâmplă în procesul intentat de Octavia Geamănu postului Antena 1, la 9 luni după ce a fost concediată: „Nu e ușor. Din păcate…’

Citește și:Octavia Geamănu și-a pierdut auzul, după vacanța din Grecia. Ce a pățit fosta prezentatoare TV: „Timpan fisurat, dureri crunte, sângerari în ureche’

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă acum Fernando de la Caransebeș. S-a pocăit și vrea o colaborare cu Connect-R: ' Te vreau manager pe planeta Terra ca să distrugem toate topurile din lume…'

Citește și:Alexia Eram a izbucnit în lacrimi la America Express 2023: „Am explodat. Mi-era rușine de mine…'

„Bună dimineața', a scris fosta prezentatoare de la Antena 1 în dreptul postării.

Octaviei Geamănu nu i s-a părut deloc adecvată ținuta lui Smiley și l-a ironizat, crezând că acesta poartă o fustă, când, de fapt, era vorba despre o pereche de pantaloni foarte largi, așa cum au atenționat-o și fanii.

Dacă te uiți mai atent se vede clar că sunt pantaloni', „Nimic exagerat', „Oricum s-ar îmbrăca, tot îmi place'.

Fanii au criticat-o ulterior pe Octavia Geamănu, considerând că nu este potrivit să judece oamenii după stilul vestimentar.

„Nu-i frumos! Te uiți în curtea vecinului? Sau asta e tema unui nou podcast? Mai bine postează numai cu tine și cu podcastul tău… E mai liniște și mai bine așa! Te urmăresc, dar dacă începi și tu cu postări din astea, despre x și y de la noi sau de afară… Hai, succes în continuare!', i-a scris o fată Octaviei.

Fosta prezentatoare nu s-a lăsat și a răspuns: „Scuze! Nu am cum să trec cu vederea! E prea de tot'.

Ce face Octavia Geamănu după ce a fost concediată de la Observator

Octavia Geamănu a fost concediată de la Antena 1, după 18 ani, în care s-a aflat la pupitrul știrilor Observator. Fosta prezentatoare nu duce dorul jobului pe care l-a avut, ci dimpotriva, simte că se regăsește mai mult în podcastul pe care îl moderează în prezent „Gânduri bune'. Octavia Geamănu a făcut un anunț surprinzător, declarând nu vrea să mai fie niciodată prezentatoare de știri.

Păi nu-mi lipsește din moment ce echipa cu care eu lucrez pentru acest podcast și locul unde se desfășoară și statul la montaj și vizionat se întâmplă ca într-o televiziune, doar că emisiunea este pe youtube. Se numește podcast, dar este o emisiune în toată regula, practic nu duc dorul. Și îmi dau seama că nu duc dorul, pentru că nu m-am mai uitat la televizor.

Deci nu m-am mai uitat la televizor, ceea ce mi se pare senzațional că nu am nicio curiozitate pentru știri. Am încheiat cu știrile, nu-mi mai doresc să prezint știri și să lucrez în domeniul știrilor niciodată în viața mea. M-am săturat! După 18 ani, gata! Dar în schimb știu ce vreau să fac și unde mă vei vedea în toamnă, acolo să știi că mi-am dorit să fiu.' a declarat Octavia Geamănu pentru Impact.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton