Octavia Geamănu continuă procesul cu Antena 1: "Merg înainte! Un nou termen în aprilie". De la ce a pornit scandalul

 Dumba Gabriela
.

Octavia Geamănu continuă procesul cu Antena 1 și anunță că un nou termen are loc în luna aprilie. În primăvara anului trecut, Octavia Geamănu a anunțat într-un mesaj postat pe Facebook că a fost concediată de la Antena 1. Prezentatoarea spunea că e „liberă de contract' și că procesul ei cu postul de televiziune continuă, după ce în 2022 a dat în judecată postul TV la care a fost angajată timp de 18 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În vara anului 2022, Octavia Geamănu a fost înlocuită la Observatorul de weekend de la Antena 1 cu Irina Ursu. Octavia Geamănu, care lucra de 18 ani la Antena 1, spune că nu fusese anterior anunțată despre o schimbare și a decis să dea în judecată televiziunea. Timp de 9 luni, Octavia Geamăn a continuat să meargă de luni până vineri la muncă, până în martie 2023 când a fost concediată de Antena 1.

67896789

Octavia Geamănu este încă în proces cu Antena 1

Spre finalul sezonului estival 2022, Octavia Geamănu a fost concediată, fără să fie anunțată și înlocuită, așa că fosta prezentatoare a 'Observatorului de weekend' a dat în judecată Antena 1. Octavia Geamănu este încă în proces cu Antena 1. Ba chiar, anul trecut, fosta prezentatoare spunea că are trei procese cu postul TV, printre care unul pentru concediere abuzivă.

În luna aprilie, fosta prezentatoare TV are un nou termen în procesul pe care îl continuă cu Antena 1. „Iar despre procese: merg înainte. Un nou termen în aprilie', a declarat Octavia Geamănu pentru click.ro.

„Mi-a lipsit mult această libertate de a-mi schimba look-ul după voia mea. Timp de 18 ani a trebuit să cer aprobări, așa că dacă într-o proximă zi o să mă vedeți morcovel' să nu fiți surprinși‘, a mai spus Octavia Geamănu după ce după ce și-a schimbat culoarea părului, recent, cu ajutorul unor aplicații și a postat rezultatul pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce părere are Dan Bittman despre Delia: „E mortală, mi se pare No 1 în momentul ăsta’. Situația neștiută dintre cei doi artiști

Citește și: Sorin Bontea, despre dificultățile întâmpinate în primii ani de căsnicie: „Eu m-am însurat la 24 de ani, dar cred că m-am maturizat undeva după 40'

Citește și: Adriana Iliescu a pierdut o sarcină în tinerețe, la 20 de ani, și nu a mai putut avea copii: „O boală nevindecabilă, a făcut multe victime'

De ce a dat Octavia Geamănu în judecată Antena 1

Pe 6 martie 2023, Octavia Geamănu a fost concediată de la Antena 1. Pe Facebook, prezentatoarea a povestit cum a fost anunțată că e dată afară.

„Pe vremuri, când vedeam cum își iau la revedere unii dintre colegi, într-un firesc profesional devenit obișnuință, de la pupitrul Observatorului, predând ștafeta celui care urma, anunțându-și fiecare planurile, nu mă gândeam la cum voi face eu, dar nici că voi fi în situația asta', a început să povestească Octavia Geamănu.

Acum, prezentatoarea e liberă de contract, dar continuă procesul cu Antena 1. „Cert e că s-a încheiat hărțuirea, coșmarul ultimelor 9 luni din viața mea, timp în care am sperat că îmi pot relua activitatea mea, că oamenii vor fi mai buni. Cum s-ar zice, sunt liberă de contract. Și chiar așa mă simt, liberă. Mare lucru.

Mă mai întreabă lumea: Și ce-ai învățat din asta? Răspunsul e: nimic. Aș face totul absolut la fel din prima până-n ultima zi din toți acești ani. Ar fi murit o parte din mine în fiecare zi să accept un abuz, ulterior mai multe, fără să lupt. Căci așa cum mi s-a spus întotdeauna, fără excepție, am fost impecabilă și nimeni nu a avut ce să-mi reproșeze', a mai explicat ea.

„Concedierea produsă azi are motivație disciplinară în viziunea unora, momentul în care mi-a fost înmânată decizia a fost cireașa de pe tortul grețos, drept răsplată pentru fidelitate, dedicare, implicare, muncă etc. Partea bună e că odată cu această concediere am ieșit din acest nod fără vreun regret, cu maximă încredere în Dumnezeu și în destin, în avocații mei de nota zece și în instanță, desigur, că așa-i uneori în viață', a mai transmis Octavia Geamănu pe Facebook, anul trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton