Octavian Strunilă, declarații neașteptate despre Vladimir Drăghia, în direct la TV: "Trebuie să ia niște lecții..."

 Raiciu Adriana
.

Octavian Strunilă, declarații neașteptate despre Vladimir Drăghia, în direct la TV. Octavian Strunilă, în vârstă de 41 de ani, este unul dintre cei mai apreciați actori din țara noastră. Recent, acesta a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță și a participat chiar și la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc', unde a făcut o declarație neașteptată despre Vladimir Drăghia. Iată declarațiile făcute de acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Recent, Octavian Strunilă, în vârstă de 41 de ani, a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a participat la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc'. „Am zis că dacă tot vorbesc despre absolut orice, să vin și la emisiunea asta', a spus acesta, înainte să primească întrebările.

octavian-strunilaoctavian-strunila

La un moment dat, Cătălin Măruță l-a întrebat pe actor pe cine ar alege să filmeze o scenă fierbinte. Fără să stea pre mult pe gânduri, Octavian Strunilă a nominalizat-o pe Anca Dumitra. „Ne cunoaștem de atâta vreme și nu ar fi o problemă. Anca Dumitra. Pentru că e o actriță profesionistă. Ar ieși scena perfect și faptul că ne cunoaștem de atâta vreme ar face filmarea mai ușoară', a declarat Octavian Strunilă.

Citește și: Interviu EXCLUSIV cu Octavian Strunilă, în VIVA! de august, înainte să plece la filmări în Madagascar

Citește și: Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, s-au despărțit, după 25 de ani de căsnicie. Tatăl artistei confirmă separarea: „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează”

Citește și: Carmen Grebenișan a apărut cu fața umflată, după trei luni la Survivor 2023: „Apar afecțiuni, boli legate de…'

Citește și: Ce va face Cătălin Bordea cu banii câștigați la America Express 2023: „Plănuiesc să…'

Octavian Strunilă, declarații neașteptate despre Vladimir Drăghia, în direct la TV

Ulterior, acesta a mai fost nevoit să facă un top 3 al celor mai talentați actori din România. Octavian i-a numit pe Smiley, Matei Dima, dar și pe Vladimir Drăghia. Despre cel din urmă chiar a făcut mai multe declarații neașteptate.

„Eu vorbesc acum despre ce se vede în showbiz. Matei Dima, adică Bromania, Drăghia și o să spun și Smiley. Îți spun și de ce. Am și argumente. Bromania este un producător atât de bun și cred că este singurul din România care s-a prins că businessul ăsta poate să facă bani. El a venit din America cu chestia asta, cu businessul, dar a venit din păcate și cu actoria aia învățată acolo.

Face niște lucruri care nu au legătură cu meseria asta așa cum trebuie să fie ea. Vladimir Drăghia, pentru că am și auzit niște lucruri. Adică am auzit că repetă undeva și le zice actorilor în timpul spectacolelor: hai, acuma tu ești. (…) Și din ce l-am văzut prin seriale, mi se pare că trebuie să ia niște lecții înainte să facă lucrurile astea', a mai declarat Octavian Strunilă.

Octavian Strunilă este un actor, regizor, producător și scenarist român. în 2021 a realizat filmul de lung metraj Complet Necunoscuți, remake-ul românesc al peliculei de cartea recordurilor Perfetti Sconosciuti.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton