Olguța Berbec, replică pentru Niculina Stoican, după rezultatul expertizei în cazul de plagiat: „Se grăbește să se autointituleze câștigătoare, dar procesul este în curs. Pare deja o luptă a…” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Olguța Berbec vine cu o replică usturătoare pentru Niculina Stoican, după rezultatul expertizei în cazul de plagiat. Olguța Berbec susține că Niculia Stoican se grăbește să se autointituleze câștigătoare, deși, spune ea, procesul nu s-a încheiat încă, căci instanța nu a pronunțat o hotărâre judecătorească. Mai mult, vedeta are impresia că este o luptă a generațiilor, nu una pentru o melodie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Olguța Berbec, replică pentru Niculina Stoican, după rezultatul expertizei în cazul de plagiat. Cea dintâi și-a acuzat colega de plagiat și a dat-o în judecată, după ce YouTube a sesizat că sunt două piese identice. Mai mult, YouTube le-a somat pe cele două artiste să-și lămurească situația și să dovedească care dintre ele deține exclusivitate pentru acea piesă. Recent, Niculina Stoican a susținut că expertiza i-ar fi dat dreptate, lucru care a făcut-o să răbufnească pe colega ei de breaslă.

12993469_991618877560327_6781519780727563494_n12993469_991618877560327_6781519780727563494_n

Citește și: Niculina Stoican, lovitură de grație pentru, Olguța Berbec, în cazul de plagiat: „Dacă ne punem în situații jenante…”

Citește și: Olguța Berbec a sărbătorit șapte ani de căsnicie cu Remus Novac! Cum au petrecut și de ce nu și-au luat fetițele în vacanța exotică: 'Au fost șapte ani frumoși. Au trecut repede…' / EXCLUSIV

Citește și: Dana Săvuică, pictorial sexy în Revista VIVA!, după ce și-a micșorat sânii. Cum arată acum vedeta Playboy / EXCLUSIV

Citește și: În ce relații a rămas Rita Mureșan cu fostul soț și ce se întâmplă acum în viața ei amoroasă. A fost cerută în căsătorie, de mai multe ori: „Sunt o romantică incurabilă! Ofer și primesc…' / EXCLUSIV

Olguța Berbec, replică pentru Niculina Stoican, după rezultatul expertizei în cazul de plagiat

Olguța Berbec face primele declarații după ce colega ei, Niculina Stoican, pe care a dat-o în judecată pentru plagiat, s-ar fi grăbit, spune ea, să spună că piesa este din folclor. Amândouă sunt talentate și frumoase și au o carieră frumoasă în muzica populară, dar în generații diferite. Războiul dintre ele a pornit după ce Niculina Stoican a înregistrat o melodie pe care Olguța Berbec ar fi lansat-o în anul 2015 și pe care ar fi înscris-o la Uniunea Compozitorilor.

'Mi-am amintit un lucru care mă amuză. Știi că se spune: 'Să nu dai cu Dumnezeu să îl ierte, până îi iese sufletul'. Procesul este în curs, departe de a se fi încheiat. Prin urmare, nu există nicio hotărâre judecătorească care să declare un învins sau un câștigător. Doamna Niculina Stoican se grăbește să anunțe câștigătorul înaintea instanței. Ori, lucrul acesta pune niște semne se întrebare. Și atunci, eu am o întrebare: știe dânsa rezultatul, dinainte?', a declarat Olguța Berbec, pentru viva.ro.

Olguța Berbec: „Doamna Niculina Stoican se grăbește să se autointituleze câștigătoare. Lucrul acesta chiar dă de bănuit'

Conform spuselor Olguței Berbec, procesul dintre cele două nu s-a finalizat, iar următorul termen al procesului are loc la toamnă, pe data de 12 septembrie. De curând, însă, Niculina Stoican a susținut că expertiza i-ar fi dat dreptate, lucru care a făcut-o să răbufnească pe Olguța Berbec.

'Următorul termen este pe 12 septembrie. Prin urmare, nu s-a încheiat și doamna Niculina Stoican se grăbește să se autointituleze câștigătoare. Ori, lucrul acesta chiar dă de bănuit dacă dânsa știe de dinainte rezultatul și pune instanța într-o situație jenantă. Acesta e adevărul', a mai declarat pentru viva.ro, Olguța Berbec.

Olguța Berbec a ținut să mai sublinieze că ei i se pare că este mai mult o luptă dintre generații, nu una pentru o melodie. 'Ca o notă de final, aș vrea să consemnați că pare deja o luptă a generațiilor care nu mai are legătură cu un cântec. Mie așa mi se pare.', a conchis Olguța Berbec.

Niculina Stoican și Olguța Berbec se judecă de doi ani pentru cântecul 'Dragoste veche și nouă'

Niculina Stoican și Olguța Berbec se judecă de doi ani prin tribunale într-un caz de plagiat. Mai exact, Olguța Berbec a acuzat-o pe Niculina Stoican că ar fi furat linia melodică de la piesa „Dragoste veche și nouă'. Pentru a-și face dreptate, Olguța Berbec a depus dovezi care arată că melodia în litigiu este înscrisă la Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor, încă din 2015.

Piesa Niculinei Stoican și a Olguței Berbec a fost expertizată de un specialist în folclor. Potrivit acesteia, concluzia specialiștilor ar confirma faptul că ea nu a furat linia melodică, ci este vorba de acorduri, specifice folclorului românesc, cu autor anonim.

„Da, pot să confirm că s-a cerut expertiza la Institutul de Folclor Brăiloiu, s-a făcut expertiza, s-a depus la instanță, iar concluzia lor e: piesa este folclor! Ce mă bucură foarte tare este faptul că nu speța mea contează, ci faptul că se reglementează niște lucruri care trebuie să fie foarte clare pentru generațiile care vin', a declarat Niculina Stoican pentru starpopular.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton