Olivia Steer a renunțat la cafea și sare: "Mă trezesc mai odihnită". Soția lui Andi Moisescu este adepta regimului raw-vegan

 Dumitrache Laura
.

Olivia Steer a atras atenția în ultimii ani cu stilul de viață sănătos pe care îl adoptă. Recent, soția lui Andi Moisescu le-a spus fanilor din mediul online că a renunțat la cafea și sare. De asemenea, Olivia Steer este de mai bine de 15 ani raw-vegană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Olivia Steer, în vârstă de 47 de ani, arată senzațional și este adepta unui stil de viață sănătos. Vedeta a adoptat în urmă cu mai bine de 10 ani stilul raw-vegan, iar de atunci consumă fructe și legume. De asemenea, fosta prezentatoare tv a reușit să îi determine pe copiii săi să aibă un stil de viață sănătos.

olivia steerolivia steer

După ce a anunțat că a renunțat la carne și a adoptat un stil de viață sănătos,Olivia a stârnit numeroase controverse. Mai mult,recent, vedeta a dezvăluit că a renunțat definitiv la cafea și sare.

Citește și: Ce relație au Andi Moisescu și Olivia Steer cu fiii lor adolescenți: „Sunt atât de mari, încât…”

Citește și:Olivia Steer, mesaj emoționant la 12 ani de la moartea surorii sale: „Trăiţi, bă, trăiţi, că de murit nu-i nicio scofală!”

Citește și:„El era căsătorit cu acte”. Cum a început, de fapt, relația dintre Mădălina Ionescu și Cristina Șișcanu

Citește și:Însărcinată în luna a cincea, Theo Rose a avut probleme de sănătate, pe scenă: „M-au stresat într-un hal…ceva mai rău de atât”

Olivia Steer a renunțat la cafea și sare

Olivia Steer a renunțat complet la carne și a devenit adepta unui stil de viață sănătos. Soția lui Andi Moisescu a devenit raw-vegană în urmă cu mai bine de zece ani, iar recent a anunțat că a renunțat la cafea și sare. Fosta prezentatoare tv a anunțat că nu mai consumă cafea și sare de ami bine de o lună și se simte foarte bine.

S-au făcut 6 săptămâni de când nu mai beau cafea. Remarc că tenul și buzele îmi sunt mai hidratate, rinichii lucrează din plin (judecând după semnalele evidente, de manual), mă trezesc mai odihnită, mai calmă și, deci, sunt mult mai greu de stârnit. Nu știu unde voi ajunge în ritmul ăsta, dar vă voi ține la curent, chiar și de departe!', a transmis Olivia Steer în mediul online.

Olivia Steer: „Sunt raw-vegană”

Olivia Steere duce o viață sănătoasă și consumă multe fructe și legume. Într-o altă postare, vedeta a amintit că a eliminat sarea din alimentația sa. În timp ce unii internauți au apreciat-o pentru decizia luată, alții consideră că nu este sănătos să renunți complet la unele alimente.

Nu sunt medic și știu și că nu trebuie date sfaturi nesolicitate. Dar ce știu eu este că sarea are un rol foarte important în organism. Serul fiziologic este de fapt o soluție slab salină. E drept, legumele conțîn ceva sare, dar, pare-se insuficientă. Olivia, nu te lua după mine. Dar mai verifică cu specialiștii dacă renunțarea la sare, pe termen lung, nu poate fi nocivă!', Ai făcut o super alegere. Eu am 8 ani de când m-am lăsat! Energia curată ți-o iei din fructe.', Experimentez de 15 ani cu sarea și mi se pare că e 100% legat de stilul de viață. Daca ai 0 activitate fizica atunci probabil e ok să nu mănânci sare. Dacă însă faci efort fizic susținut e nevoie de sare.', au fost câteva dintre comentariile internauților la postarea Oliviei.

De ce a decis Olivia Steer să devină vegană

Olivia Steer a luat decizia de a deveni vegană după ce sora ei s-a îmbolnăvit de cancer. Vedeta a suferit foarte multe după ce a pierdut-o pe sora ei, mai ales că tatăl lor murise cu un an înainte din cauza aceleași boli.

Sora mea s-a îmbolnăvit de cancer, nu era primul caz în familie, tata murise cu un an înainte. Din carte în carte, căutând cu disperare informații care s-o ajute pe ea, am aflat că felul în care mâncam era total greșit', declara Olivia Steer în urma cu câțiva ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton