Anca Serea l-a atenționat pe soțul ei, Adrian Sînă, în direct: „Oprim discuția aici!" Subiectul despre care nu a vrut să vorbească

 Tudorache Simona
.

Adrian Sînă mai vrea copii și face presiuni asupra Ancăi Serea. Cei doi au împreună patru copii minunați, pe Noah, Ava, Moise și Leah, iar prezentatoarea mai are un fiu și o fiică din căsnicia ei cu soțul pe care l-a pierdut, pe Sarah și pe David, dar artistul mai vrea urmași și nu ascunde asta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Anca Serea și Adrian Sînă au rămas fără bona filipineză, care timp de patru ani i-a ajutat cu copiii. De curând, Anca Serea și Adi Sînă au fost invitați la festivalul Oktoberfest și au călătorit la Munchen. De această dată, copiii au rămas cu mama vedetei, care le e de un real ajutor. Invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, cei doi au vorbit despre acest aspect din viața lor.

anca serea 5anca serea 5

În timpul dialogului, Adi Sînă a avut o remarcă interesantă, i-a urat soacrei sale să aibă parte de mai mulți nepoți. Anca Serea nu a fost de acord cu asta și a subliniat că discuția se oprește aici.

„Cătălin Măruță: Cu cine ați lăsat copiii acasă?

Anca Serea: Aoleu, nu îmi mai aduce aminte, Cătălin! Am avut emoții mari cu plecarea asta. I-am lăsat cu mama. Mulțumim, mama și pe această cale. Doamne ajută, să îți dea Dumnezeu multă sănătate și multă putere.

Adi Sînă: Și mulți nepoți.

Anca Serea: Nu, nu, nu, ne oprim. Oprim discuția aici.(…) Așa, au rămas cu mama pentru că bona noastră a fost nevoită să plece din țară și asta este situația. Deocamdată ne descurcăm așa', a fost o parte din dialogul purtat de Anca Serea și Adi Sînă în cadrul show-ului moderat de Cătălin Măruță.

Citește și: Nadia Comăneci dă ora exactă în sport, sănătate și lifestyle. Primul smartwatch de 10 pentru o legendă de 10: „Nu trebuie să renunți la ceea ce îți dorești. Chiar și atunci când greșești, important e să te ridici, să o iei de la capăt, să muncești cu și mai multă determinare, pentru că doar așa vei reuși” / EXCLUSIV

Citește și: Cum a învins Adrian Daminescu cancerul la plămâni: „Fumez de la vârsta de 7 ani, de 61 de ani”

Citește și: Cum își condimentează Daniela Iliescu și Culiță Sterp viața de cuplu: „Așa păstrăm relația vie, avem mai multe…”. Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Laura Cosoi pleacă în turneu alături de fiica ei, Aida, în vârstă de doar două luni. Actrița nu are bonă. „Nu știm exact cum vom proceda”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Sarah, fiica Adinei Buzatu, la 27 de ani: „Lucrează pentru o companie din Londra de șase ani. Este director de marketing pe…” / EXCLUSIV

Anca Serea a rămas fără bona filipineză

Anca Serea s-a despărțit cu greu de bona filipineză și a transmis un mesaj pe Facebook atunci când femeia și-a anunțat plecarea din casă.

„Ea este Mary, omul căruia îi datorez o mare parte din liniștea mea din ultimii 4 ani. O casă mai curată, mai multe dimineți cu somn târziu, cel mai bun butter rice din lume, o engleză mai bună pentru copiii noștri. Femeia cu cel mai blând și sincer zâmbet din lume. Azi a trebuit să ne luăm la revedere de la ea, plecă acasă unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit… o căsuța mică din lemn. Mary, nu știu dacă vei citi aceste rânduri dar pentru mine tu ești dovadă că îngerii există printre noi! Îți Mulțumesc pentru toată dragostea, ambiția, curajul tău. Nu știu cum ne-ai făcut fața dar ai reușit de cele mai multe ori. Să nu uiți că întotdeauna vei fi familia noastră', a scris ea pe o rețea de socializare.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton