Oreste recunoaște că celebritatea i s-a urcat la cap, la început: "A coincis cu o teribilă îngroșare a obrazului. O prostie care m-a costat destul de mult". Cu ce se ocupă acum, după ce s-a retras din televiziune

 Oana Pantazi
.

Oreste a fost ani buni în lumina reflectoarelor și recunoaște, fără rezerve, că celebritatea i s-a urcat la cap, la începutul carierei. Chiar dacă nu mai este pe sticlă, la TV, acum are propriul podcast și își face în continuare meseria cu aceeași pasiune.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Ani de zile, jurnalistul a apărut pe micul ecran, devenin faimos datorită emisiunilor Noaptea Tarziu și Mircea vs Oreste Show, iar ulterior, Codul lui Oreste, emisiune pe care a și produs-o. La începuturi însă, celebritatea dobândită rapid i-a creat probleme, după cum a mărturisit.

oresteoreste

Oreste recunoaște că celebritatea i s-a urcat la cap, la început

După ce a făcut ani de zile televiziune, având propria emisiune sau în cuplu cu Mircea Badea, care i-a fost și prieten, Oreste s-a retras din televiziune, îndreptându-se spre un domeniu aparent de nișă, care însă câștigăt tot mai mult teren pe zi ce trece.

Citește și: Oreste Teodorescu, cercetat penal după ce a fost prins drogat la volan. Primele declarații: „Am predat permisul’

Citește și: Cu ce se ocupă Oreste Teodorescu, de când a renunțat la televiziune: „A trebuit să ne adaptăm

„M-am retras din lumina reflectoarelor altora, dar nu și din cea pusă de propriile mele reflectoare. Am decis ca, după 30 de ani în solda unora și altora, să-mi iau cu adevărat destinul profesional în propriile mâini. Am deschis propriul meu canal YouTube, unde realizez săptămânal două formate.

News Podcast alături de jurnalistul Sorin Manea, o agendă geopolitică și Poveste cu Oreste, un fel de Codul lui Oreste 2.0. Printre motivele renunțării la media main stream a fost și acela ca on line-ul evoluează mult mai dinamic și modern. Este mult mai compatibil și cu tinerele generații cu care vreau să fiu în contact„, a dezvăluit Oreste pentru FANATIK.

Acesta a dezvăluit că, la începuturi, a căzut și el în capcana celebrității, dar că acest lucru a avut și niște costuri.

„Sigur, primul meu contact cu celebritatea a coincis cu o teribilă îngroșare a obrazului. Cu aroganța și iluzia unei puteri supra umane. O prostie care m-a costat destul de mult”, a mai spus Oreste pentru sursa citată.

Cum și-a cunoscut Oreste soția

Oreste s-a însurat când avea 17 ani, iar soția lui 21. N-au fost puține problemele cu care s-au confruntat de-a lungul căsniciei lor, mai ales că s-au căsătorit când erau foarte tineri și chiar au dus vieți paralele la un moment dat. Însă tocmai infidelitățile le-au salvat relația, oricât de ciudat ar putea suna asta… În cele din urmă au realizat, și unul, și altul că iubirea i-a legat permanent.

„Singurul lucru care contează într-o relație este iubirea. Ea poate trece peste toate micile și marile porcării pe care doi oameni și le pot face reciproc. Eu am avut marele noroc să iubesc și să fiu iubit fără măsură”, a povestit Oreste pentru FANATIK.

Oreste și-a cunoscut soția pe când erau foarte tineri și au niște amintiri emoțonante privind începuturile poveștii lor adolescentine.

„Pe Lili am întâlnit-o în 1992 la mare. Mi-a plăcut atunci, dar abia în toamnă am avut curajul să o invit la Concert la Michael Jackson. Evident ca nu aveam bilet, dar știam un loc pe unde puteam să ne cățărăm pe gardul stadionului. Ne-au dat jos jandarmii, așa ca ne-am mulțumit să bem un vin la o terasă în Amzei. De atunci am rămas împreună„, a povestit el.

Odată cu maturizarea, lucrurile s-au schimbat în relația lor, devenind mult mai concesivi amândoi.

„La început, nu cedam nici unul însă, pe măsură ce s-a maturizat relația noastră, am început să cedăm sincron. La noi, de foarte mulți ani, o ceartă serioasă nu durează mai mult de câteva ore”, a mai spus Oreste pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton