Otilia Bilionera s-a căsătorit civil cu iubitul turc, după 1 an de relație: "Pentru totdeauna". Imagini de la evenimentul din Turcia, organizat în mare secret

 Dumitrache Laura
.

Otilia Bilionera s-a căsătorit civil cu iubitul turc, după un an de relație. Vedeta este în culmea fericirii și a împărtășit cu fanii din mediul online câteva imagini de la marele eveniment. Artista și iubitul turc s-au căsătorit în Turcia, acolo unde cei doi locuiesc în prezent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Otilia Bilionera este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, iar în urmă cu câteva zile s-a căsătorit civil cu iubitul ei de origine turcă. Otilia și Bekir și-au unit destinele în mare secret.

otiliaotilia

În urmă cu două luni, Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, chiar în ziua în care au împlinit un an de relație. Acum, la un an si două luni, Bekir Ali și Otilia Bilionera s-au căsătorit civil. Anunțul a fost făcut de cântăreață pe Instagram, unde a distribuit o poză cu ea și soțul ei.

Citește și: Otilia Bilionera, detalii șocante despre logodnicul său turc: „Când avea 19 ani, tatăl lui s-a sinucis şi el a fost cel care l-a găsit împuşcat”

Citește și:Otilia Bilionera s-a logodit. Cum arată inelul cu safir și diamante primit de la iubitul turc

Citește și:„El era deja în brațele alteia. Nu mai există cale de împăcare, îl urăște'. De ce s-a despărțit Bianca Drăgușanu de Gabi Bădălău, de fapt. L-a prins cu altă femeie, la 3 zile după ceartă

Citește și:„Nu pot să-l dau afară, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit”. Irinel Columbeanu nu are bani să plătească azilul în care locuiește. Fostul miliardar așteaptă să primească prima lui pensie

Otilia Bilionera s-a căsătorit cu iubitul turc după un an de relație

Otilia Bilionera, 31 de ani, s-a căsătorit civil cu iubitul turc. Artista și logodnicul ei și-au unit destinele la doar două luni după ce Bekir Ali a cerut-o în căsătorie. Cântăreața este în culmea fericirii și și-a luat prin surprindere fanii din mediul online după ce a postat o imagine cu ea și soțul ei, îmbrăcați în alb, ținând în mâini certificatul de căsătorie.  

Proaspăt căsătoriți', a fost mesajul postat de artistă. Bekir Ali a distribuit aceeași poză pe Instagram, alături de un mesaj emoționant.„Pentru totodeauna', a transmis el.  Otilia Bilionera și Bekir sunt extrem de fericiți, iar artista a împărtășit cu fanii ei câteva imagini inedite cu ea și soțul ei.

Otilia Bilionera, alături de soțul ei în noul ei videoclip

De asemenea, artista a anunțat și lansarea piesei Cappadocia, iar în videoclip apare chiar soțul ei, în diferite cadre. Otilia Bilionera are mare succes pe plan muzical, iar recent a lansat videoclipul piesei Cappadocia, filmat în Turcia. Vedeta le-a spus fanilor săi că apare alături de soțul ei și este foarte fericită de noul ei proiect. „În această zi specială am decis să lansez piesa Cappadocia, care este filmată în cel mai romantic loc din toate timpurile după părerea mea ? localizat în Turcia, Cappadochia este sursa de inspirație pentru noul meu cântec și clip în care apar alături de soțul meu și sper să vă placă', a scris artista, tot pe Instagram.

Otilia Bilionera și Bekir Ali s-au cunoscut s-au cunoscut în urmă cu mai bine de un an. Vedeta a declarat că bărbatul era foarte îndrăgostit de ea, iar după două zile și-a tatuat numele ei. Bekir este mai mic cu șapte ani decât Otilia, dar acest lucru nu i-a împiedicat să își trăiască dragostea. „Este un om care s-a îndrăgostit foarte mult de mine. Deja, după două zile, și-a tatuat numele meu pe mână și luptă să fiu cu el. (…) E turc. (…) Ce pot să fac dacă mă îndrăgostesc? Să zic nu? Nu am reușit să mă îndrăgostesc de niciun bărbat de la noi din țară. El e mai mic (n.r. – de vârstă). (…) Am posibilitatea să mă mut acolo și să vin aici când am treabă', a mărturisit Otilia Bilionera, în cadrul unui podcast postat pe YouTube.

Cei doi s-au cunoscut la unul dintre concertele Otiliei în Turcia, acolo unde artista are o multime de fani. „El are o plajă, am avut un concert la el, așa ne-am cunoscut', a mai spus vedeta.

Sursa foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton