Otilia Bilionera s-a logodit. Cum arată inelul cu safir și diamante primit de la iubitul turc

 Oana Pantazi
.

Anul trecut, în luna septembrie, Otilia Bilionera anunța că are un nou iubit și iată că, acum, aproape un an mai târziu, artista s-a logodit. Cum arată inelul primit de la iubitul turc artista le-a arătat fanilor într-o postare, în cadrul căreia spune și că nu a fost niciodată mai sigură ca acum de alegerea făcută.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Deși, în vara trecută, fanii ei așteptau să audă clopotele de nuntă, Otilia Bilionera s-a despărțit de iubitul arab, iar la scurt timp a anunțat că are un nou iubit, de data aceasta de naționalitate turcă, cu care recent s-a și logodit. După cum mărturisea atunci artista, noul ei iubit era extrem de îndrăgostit de ea, fapt care s-a materializat acum printr-o cerere în căsătorie și un superb inel de logodnă.

bilionera-2-1-copy-copybilionera-2-1-copy-copy

Otilia Bilionera s-a logodit

Lucrurile s-au așezat perfect în ultimul timp în viața artistei – ieri, Otilia Bilionera și-a anunțat fanii din social media că s-a logodit. Vedeta a postat o fotografie în care în centrul imaginii este superbul solitaire cu safir și diamante pe care l-a primit de la iubitul turc. În dreptul imaginii artista a comentat „I’ve never been more sure” (N-am fost niciodată mai sigură), postarea primind peste 11.000 de aprecieri și nenumărate comentarii de la fani, dar și de la vedete.

Citește și: Otilia Bilionera s-a despărțit de iubitul arab! Motivele separării: „Nu-mi pot schimba credința'

Citește și: Delia, despre abuzurile sexuale trăite în perioada liceului: „Profesorii de muzică le pipăiau efectiv pe sâni

Citește și: Cum a reușit Andreea Mantea să slăbească 10 kilograme, fără dietă:„Dimineața pot să mănânc orice, chiar și slănină cu ceapă!

Mai în glumă, mai în serios, fanii care au felicitat-o au asemuit inelul de logodnă primit de Otilia Bilionera de la iubitul turc cu cel al Sulatanei Hürrem din faimosul serial, doar că inelul artistei are in mijloc un splendid safir.

E greu de spus cum vor rezolva cei doi problema religiei, dat fiind că Otilia Bilionera s-a despărțit de iubitul arab din acest motiv… Otilia provine dintr-o familie de creștini ortodocși, unchiul său fiind preot, iar ea nu și-a dorit să treacă la islam, religia iubitului ei. Rămâne de văzut ce concesii este dispus să facă noul logodnic sau poate chiar artista, de dragul lui.

Ce gest a făcut iubitul turc pentru artistă când s-au cunoscut

Trei ani a durat relația Otiliei Bilionera cu Hamude, iubitul ei arab, cu care, de altfel, s-a și căsătorit religios într-o moschee. În cele din urmă însă, drumurile lor s-au despărțit, iar acum artista iubește din nou… tot un bărbat de altă religie. Și, după cum mărturisește, noul ei iubit, de origine turcă, este extrem de îndrăgostit de ea, dovadă și gestul pe care l-a făcut pentru artistă.

„Este un om care s-a îndrăgostit foarte mult de mine. Deja, după două zile, și-a tatuat numele meu pe mână și luptă să fiu cu el. (…) E turc. Ce pot să fac dacă mă îndrăgostesc? Să zic nu? Nu am reușit să mă îndrăgostesc de niciun bărbat de la noi din țară. El e mai mic. (…) Am posibilitatea să mă mut acolo și să vin aici când am treabă’, a mărturisit Otilia Bilionera, într-un podcast, pe YouTube.

Otilia Bilionera își dorește să devină mamă

La nici un an de când s-au cunoscut, Olivia Bilionera și iubitul turc au planuri serioase de viitor. Artista a mărturisit ăc este pregătită să devină mamă, mai ales că, la 30 de ani, ceasul biologic a început să ticăie. Și iată că, în urmă cu o zi, artista a fost cerută de soție de către iubitul turc, de la care a primit un superb solitaire cu un safir imens, înconjurat de diamante.

„Da, îmi doresc să am copii. Mi-aș dori să am un băiețel ca să aibă grijă de mine. Băieții sunt mai mămoși, fetele se mărită și se duc. Așa am fost și eu, am plecat la 18 ani de acasă. Nu știu când, când va vrea Dumnezeu, când va considera el că e momentul. Mă simt pregătită, am 30 de ani. De acum știi cum e, se scurge timpul. Am intrat la numărătoarea inversă', spunea Otilia Bilionera pentru Spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton