Otniela a vorbit cu lacrimi în ochi despre moartea mamei sale, chiar de ziua ei: "Îmi aduc aminte când am vorbit cu mama, ultimele cuvinte... Eram plecată în Franța"

 Dumba Gabriela
.

Otniela a pierdut-o pe mama ei la finalul lunii ianuarie și a povestit recent, cu lacrimi în ochi, care a fost ultima discuție cu aceasta. Otniela se afla în Franța atunci când mama ei a închis ochii, la spital, după o luptă crâncenă cu cancerul și a suferit enorm în ultima lună, iar acum și-a găsit puterea de a vorbi despre această pierdere imensă. Mama Otnielei a murit chiar de ziua de naștere a fiicei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pe 28 ianuarie 2024, Otniela și-a condus mama pe ultimul drum, la trei zile după ce aceasta a închis ochii, chiar de ziua ei de naștere. Mama fostei concurente de la Survivor fusese diagnosticată în urmă cu un an cu o formă de cancer galopantă la pancreas și nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea ei.

56f5a6a3-afaa-47d7-9896-f022e813957a56f5a6a3-afaa-47d7-9896-f022e813957a

Otniela, devastată de moartea mamei sale, chiar de ziua ei de naștere

Ultima lună a fost îngrozitoare pentru Otniela Sandu. Fosta concurentă Survivor este în doliu după mama ei, care s-a stins pe 25 ianuarie, chiar de ziua sa de naștere, și a povestit care a fost ultima conversație cu aceasta.

N-am simțit nevoia o perioadă să văd absolut pe nimeni. Nu aveam nevoie de cineva care să îmi spună că o să fie bine. Aveam nevoie să fiu eu cu mine. Știu că mama și-a dorit foarte tare să fiu veselă. Mi-am promis cumva că o să fiu bucuroasă de tot ce se întâmplă pentru că viața este un cadou. Îmi aduc aminte când am vorbit cu mama, ultimele cuvinte. Eram plecată în Franța… De ziua mea, care este pe 25 ianuarie, în fiecare an, de vreo 3 ani, sunt în Nazaré, un loc care îmi place mie foarte tare, din Portugalia. Am zis că de data aceasta iau câteva zile în Franța, ca pe 25 să zbor și să fiu deja în Nazaré.

Am plecat pe 23, am fost la mama la spital. Ea era deja de un an în starea asta, ba era acasă, ba era la spital, nu era bine. Am luat această vacanță, am plecat. Știu că am vorbit cu ea și a insistat foarte tare să plec. Pe 24 eram la un restaurant în Franța, mâncam și știu că i-am scris din senin și i-am zis că o iubesc. Am comandat mâncare. Era o mâncare ce avea o denumire ciudată și când a venit mâncare era efectiv cea pe care mi-o făcea mama și îmi plăcea foarte tare, o mâncare indiană cu legume.

I-am trimis poză, i-am spus că o iubesc, mi-a zis și ea că mă iubește și am întrebat-o dacă vorbim mâine. Nu știu de ce am întrebat-o asta și ea mi-a zis „Vedem.' I-am zis: „Nu îmi spui „La mulți animâine?' și ea a spus „Vedem.' Apoi am întrebat-o dacă vrea să vin acasă astăzi. Nu pot să îți spun de ce am simțit să îi spun lucrurile astea. Și a spus „Vedem', dar nu a mai văzut asta…', a povestit Otniela într-o emisiune TV.

Citește și: Cum se simte Florin Vasilică după patru operații la coloană: „De câteva luni m-am cam retras din viața publică'

Citește și: Fiul lui Liviu Vasilică se operează de urgență pe creier: „După ce voi trece peste această grea încercare…’. Ce problemă de sănătate are Florin Vasilică

Citește și: Jorge a trecut prin momente foarte grele, după divorțul de Alina Laufer: „Am plâns două luni în casă, nu mai aveam niciun leu'. Cine l-a salvat

Ce spunea Otniela despre boala mamei sale, acum câteva luni

La finalul anului trecut, Otniela a vorbit pentru prima dată despre drama din familia sa. După o mulțime de consultații medicale și analize efectuate, medicii i-au pus verdictul: cancer extins la pancreas.

Cu ochii în lacrimi, fosta concurentă de la Survivor a mărturisit ca a suferit un șoc atunci când a aflat și a avut nevoie de două săptămâni ca să accepte ideea că mama ei nu mai are mult de trăit.

„Ea se simțea destul de rău, de ceva timp, avea dureri de abdomen, slăbise foarte mult și nu îi găsea niciun doctor ce are, acesta a fost șocul cred, pentru că a mers la analize, la ecografii, la tot ce se putea face și nu avea nimic. La un moment dat, în urma unui CT, a descoperit exact ce are: la pancreas, un cancer extins. Un diagnostic foarte grav și, cumva, ni s-a zis că nu există nicio șansă.

Am fost revoltată pe Dumnezeu. Au fost două săptămâni în care creierul meu a trebuit să se obișnuiască cu vestea. Toate sunt în mâna lui Dumnezeu. Eram acasă, mă pregăteam să merg la sport și m-a sunat sora mea și mi-a zis: ‘stai, nu te speria, ia un loc și sună-l pe tata.

Tata plângea, nu l-am văzut niciodată plângând. Luase CT-ul mamei și văzuse, mama nu știa și nu știam cum să îi spunem. Seara ne-am întâlnit și i-am zis și mamei', a povestit Otniela, atunci, la Pro TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton