Ovidiu Komornyik a împlinit 55 de ani: ”Cu prietenii mei foarte dragi...” Ce surpriză i-a făcut Angela Similea / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ovidiu Komornyik a împlinit 55 de ani. Cine a fost invitatul surpriză de la ziua artistului. Cantautorul a petrecut alături de prieteni și colegii dragi sufletului său, dar spune că nu obișnuiește să dea petreceri de ziua lui. Află care a fost memorabilă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ovidiu Komornyik a împlinit 55 de ani, iar în aceeași zi, Carmen Rădulescu a schimbat prefixul. Cine a fost invitatul surpriză de la ziua artistului. La aniversarea lui, interpretul și compozitorul nostru a fost înconjurat de cei dragi, alături de care a băut șampanie și a mâncat tort.

120973431_471648997131625_4451276539539785743_n120973431_471648997131625_4451276539539785743_n

Citește și: Ovidiu Komornyik își redeschide hotelul de la Vama Veche, o investiție de 1 milion de euro: 'Mă apuc de zugrăvit 'căruța', să o fac excepțională' / EXCLUSIV

Citește și: Ovidiu Komornyik, gest emoționant pentru Angela Similea, după 10 ani de prietenie: „Nu ne-am certat niciodată'

Citește și: Carmen Rădulescu a împlinit 60 de ani: „Nu prea îi simt, dar…”. Artista și-a regăsit liniștea, după o viață marcată de drame

Citește și: Drama sfâșietoare a lui Carmen Rădulescu. A fost abandonată la orfelinat când avea 9 luni: „Mă bătea pe coloană, să mor mai repede”

Ovidiu Komornyik a împlinit 55 de ani

Ovidiu Komornyik a împlinit 55 de ani. Cea care i-a făcut o surpriză frumoasă a fost buna sa prietenă, Angela Similea, care a venit special să îl felicite personal pentru aniversarea zilei de naștere. Printre colegii care i-au mai trecut pragul de ziua lui s-au numărat Dida Drăgan și Adrian Daminescu.

'Nu am făcut ceva extraordinar de ziua mea. Am petrecut cu prietenii mei foarte dragi. Am stat și am băut un pahar de șampanie și am mâncat o felie de tort. Au venit finii, au venit Angela, Dida și Adrian Daminescu. Au venit să îl sărbătorească pe Ovidiu.', a declarat Ovidiu Komornyik, pentru viva.ro.

Ovidiu Komornyik: 'Când am împlinit 40 de ani…'

Cea mai frumoasă aniversare a artistului a fost atunci când a împlinit vârsta de 40 de ani. Cântărețul care a compus 'Frumoasa mea' pentru Marcel Pavel susține că nu obișnuiește să dea petreceri de ziua de naștere decât atunci când schimbă prefixul.

'Când am împlinit 40 de ani am făcut o mega petrecere. Atunci cred că a fost cea mai frumoasă aniversare a mea. M-am întâlnit cu toți artiștii dragi, cu toți colegii mei minunați. Dar, în general, nu îmi place să dau petrecere, să fac 'balamuc', dar atunci când împlinesc cifre rotunde mai merge, numai atunci îmi țin aniversările.', a mai declarat Ovidiu Komornyik.

De ziua lui Ovidiu nu a uitat nici Marcel Pavel. 'La mulți ani, Ovidiu Komornyik! Îți mulțumesc pentru faptul că mi-ai încredințat în anul 2000 cântecul „Frumoasa mea”, piesă care ne-a adus un mare succes amândurora! Respect, frate drag!', a scris Marcel Pavel pe Facebook.

Carmen Rădulescu a împlinit, în aceeași zi, 60 de ani. Care e drama artistei

Carmen Rădulescu a ajuns, când era doar un bebeluș, la Casa de Copii cu răni și urme evidente de violență, semn că părinții naturali au chinuit-o îngrozitor înainte de a o lăsa la orfelinat. Ulterior, viața ei s-a schimbat, dar Carmen nu vrea să audă de cei care i-au dat viață.

Norocul artistei au fost părinții adoptivi, care au vindecat-o cu iubire, spune artista. Aceștia au luat-o din orfelinat și, în timp, i-au oferit toată dragostea de care avea nevoie pentru a depăși traumele anterioare.

'Mama mea vitregă a pierdut un băieţel la 8 luni şi aşa a ajuns să mă adopte pe mine. Eu nu mişcam, nu vorbeam, eram doar o păpuşă îmbrăcată. Cei de la camin i-au spus că ei aşteaptă să mor, că nu are ce să facă cu mine, că sunt plină de bube şi paralizată. Mama a fost însă hotărâtă şi le-a spus că acest copil va trăi şi va fi cineva’, a mărturisit Carmen Rădulescu la Pro TV, în urmă cu ceva timp.

„De la vreo 3-4 luni de când m-au luat părinții mei, au început să răsară flori pe mine în loc de bube. Mi-au vindecat fiecare rană a corpului’, a mărturisit, cântăreața.

Ruby a împlinit 35 de ani

Ana Claudia Grigore, pe numele de scenă de Ruby, a împlinit 35 de ani pe data de 28 ianuarie. Artista a petrecut într-un cadru de vis, alături de prietenii ei dragi cu tort și șampanie. Nonconformistă, așa cum o știm pe Ruby, dez iua ei, ea și-a pus niște unghii extrem de lungi de culoare roșie și o rochie care îi scoteau în evidență tatuajele. Vedeta a suflat într-un tort argintiu cu artificii și și-a cântat și ea 'La mulți ani!', alături de cei dragi.

Mălina Olinescu ar fi împlinit 50 de ani

Pe 29 ianuarie, regretata Mălina Olinescu ar fi împlinit 50 de ani. Cântăreața s-a stins din viață mult prea devreme, la vârsta de 37 de ani, după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc. Evenimentul nu a trecut nemarcat de colegul ei, Călin Geambașu.

'Azi ar fi împlinit 50 de ani Mălina noastră iubită… Mereu ne uluia cu munca și rezultatele ei precoce, cu mult peste ce puteam noi atunci, iar în 1997, pe lângă premiul de la Cerbul de Aur, a fost și prima colegă din Școala Vedetelor care a lansat un album propriu, compus și orchestrat de Ștefan Elefteriu. Cu câtă admirație o priveam toți prietenii și colegii ei… A lăsat în urma ei dor și tristețe, dar și multă iubire, iubire ce i-o vom păstra mereu intactă, fiindcă Mălina a fost un om simplu și bun în mod real, nu doar de fațadă. Autenticitatea ei am iubit-o mult, foarte mult.', a scris Călin Geambașu, pe Facebook.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton