Ovidiu Lipan Țăndărică se roagă pentru viața lui Nicu Covaci, după ce artistul a fost operat pe creier: "Urmează 3-4 zile critice. Mă leagă o prietenie mare, el este și nașul de botez al copilului meu, dar și nașul meu de cununie"

 Dumba Gabriela
.

Ovidiu Lipan Țăndărică este îngrijorat pentru viața lui Nicu Covaci, după ce artistul de la Phoenix a fost operat pe creier și speră ca bunul său prieten să treacă peste această mare cumpănă. Ovidiu Lipan Țăndărică spune că urmează câteva zile critice pentru Nicu Covaci și speră ca totul să se termine cu bine pentru nașul său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nicu Covaci a fost operat pe creier vineri la Spitalul județean din Timișoara, și i-a fost extirpată o tumoră care a fost trimisă la laborator pentru analize, urmând a se depista dacă este de natură malignă sau benignă. Urmează acum câteva zile critice pentru Nicu Covaci, așa cum a transmis bunul său prieten Ovidiu Lipan Țăndărică.

1991-nicu-covaci-mani-neumann-mircea-baniciu-ovidiu-lipan-tandarica-josef-kappl-10001991-nicu-covaci-mani-neumann-mircea-baniciu-ovidiu-lipan-tandarica-josef-kappl-1000

Ovidiu Lipan Țăndărică, îngrijorat pentru viața lui Nicu Covaci, după operația pe creier

Ovidiu Lipan Țăndărică are mari emoții pentru bunul lui prieten, Nicu Covaci, artistul de care îl leagă o prietenie de suflet, încă de la debutul trupei Phoenix.

'Se pare că aseară a fost detubat, dar încă nu se poate vorbi cu el. Are acolo, alături, la clinica din Timișoara, doi prieteni, care l-au dus și la RMN, așteptăm cu toții vești. Mă leagă o prietenie mare cu Nicu, el este și nașul de botez al copilului meu, dar și nașul meu de cununie, când m-am căsătorit în Germania.

Urmează pentru Nicu, după operația pe creier, vreo 3-4 zile critice. Sper să reușească să treacă peste acest necaz, voiam să organizez cu el un concert, însă, trebuie să mai așteptăm, operația pe creier nu e ușoară. Îi doresc să fie sănătos, să fie iar cum era, căci a slăbit foarte mult. Stau și cu mari emoții, că nici nu pot vorbi cu el. E o situație grea', a declarat Ovidiu Lipan Țăndărică pentru Playtech Știri.

Ovidiu Lipan Țăndărică crede că problemele de sănătate ale lui Nicu Covaci sunt cu mult mai vechi.

'El are de mult timp probleme, avea ceva acolo, care s-a dezvoltat, de aceea și stările lui de nervozitate. Sper să nu se întâmple ceva prin spital, cu el, la câte se tot întâmplă, și să se întoarcă acasă sănătos!', a mai spus artistul.

Citește și: Ce relație are acum Mircea Baniciu cu Nicu Covaci, după 30 de ani de ceartă. De ce nu a fugit din țară odată cu trupa Pheonix: „Întâlnirile cu Securitatea au fost destul de dure. Au fost multe răutăți…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Maria Pițurcă, soția lui Victor Pițurcă, la 62 de ani. Imagine rară cu cei doi copii ai săi

Citește și: Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, pentru prima dată singură la un eveniment monden. Ce premiu a obținut și de ce nu a fost însoțită de mama ei: „Am niște părinți extraordinari’ / EXCLUSIV

Nicu Covaci a fost operat de urgență pe creier

În urmă cu câteva săptămâni, Nicu Covaci se plângea că se concentrează tot mai greu, că obosește, că îi amorțește fața și că uneori vede dublu: 'Nu știu ce am, presupun că s-a întâmplat ceva la creier'.

După RMN, medicii l-au diagnosticat cu tumoră pe creier, proces expansiv intracranian, fiind operat de urgență, la Timișoara. Intervenția chirurgicală a durat 6 ore. Tumora extirpată a fost dusă la biopsie, pentru stabilirea tratamentului, pe viitor.

Liderul trupei Phoenix a fost la nenumărați medici, dar nu a reușit să primească un diagnostic clar.

Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că nu pot spune. Sunt beat de cinci săptămâni, sunt beat tot timpul. Mă concentrez cu greu să îmi fac treaba, mă lupt. Nu sunt beat de la alcool, să fie clar, mă simt ca beat. Nu știu ce am, presupun că s-a întâmplat ceva la creier‘, a spus Nicu Covaci pentru fanatik.ro.

Artistul spunea că medicii nu reușesc să dea de urma problemelor pe care le are.

‘Am fost la două spitale de aici din Spania, la două în Timișoara și unul în București. Fiecare medic îmi spune altceva, nu am încredere acum în nimeni. Unii spun că, în ultimă instanță, este ceva la creier. S-a întâmplat ceva acolo. Eu, dacă șed, e bine. Dacă mă ridic în picioare amețesc de nu mai pot. Fac tratament, iau 20 de pastile dimineața, 3 pastile la prânz și încă 12 seara. Asta trebuie să fac timp de trei luni. O mare bucurie, ce să zic…, a mai spus Nicu Covaci, liderul formației Phoenix.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton