Ozana Barabancea, atac la terapeuții care promovează iubirea de sine: "Fraților, luați banii degeaba, nu ăsta este secretul fericirii. Iubirea de sine duce la egoism"

 Dumba Gabriela
.

Ozana Barabancea a vorbit, recent, despre secretul fericirii și a lansat un atac la terapeuții care promovează intens iubirea de sine, în acest sens. Ozana Barabancea nu crede în acest concept și, în opinia ei, nu duce decât la egoism, în nici un caz la fericire. Ea, cel puțin, nu poate fi fericită singură, fără oameni dragi în preajmă și a oferit un alt mijloc de a atinge bucuria supremă, care pentru ea funcționează perfect.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ozana Barabancea este dezamăgită de promovarea intensă a iubirii de sine, din cauza căreia multe persoane au devenit egoiste și izolate. Jurata de la „Te cunosc de undeva” spune că ea nu poate funcționa astfel și are nevoie, pentru a fi fericită, de familia ei și oamenii dragi, dar și de gesturi care îi umplu inima.

4545

Ce o face pe Ozana Barabancea fericită și ce spune despre iubirea de sine

În cadrul unui interviu acordat recent, Ozana Barabancea și-a spus părerea despre fericire, iubirea de sine, dar și despre lucrurile care o scot din sărite. Întrebată dacă există ceva ce o enervează foarte mult sau este tot timpul calmă și înțelegătoare, jurata „Te cunosc de undeva” a răspuns cu sinceritate:

NIMIC'. Sunt ipocrită. Multeee. Mi-am dat seama că nu poți să stai singură în paradis. Trebuie să împarți bucuria cu cei din jurul tău, degeaba ești tu bine cu tine, dacă nu ești cu ceilalți. Și am fost odată într-o excursie, e adevărat că într-o excursie de muncă, un loc atât de frumos. Eram singură. Cea mai mare tristete pe care am putut să o trăiesc!

De ce să fiu singură în Paradis? Nu am și eu acolo un suflet, un câine, un ceva, o floare, să pot și eu să împărtășesc, să vorbesc, să înjur, să mă cert, să mă împac. Așa cum fac și eu un interviu și te întreb.

Cei mai mulți influenceri, speakeri motivaționali promovează iubirea de sine. Iubirea de sine duce la egoism. Că eu nu pot să fiu fericită. Și atunci este bine când ești supărat sau trist să încerci să faci un bine.

Este o minciună, eu vin și le spun așa, Fraților, luați banii degeaba, nu asta este de fapt secretul. Secretul este să fii de folos semenilor tăi, să faci un bine, să ajuți, să întrebi pe cineva de sănătate, să vizitez un bătrân, nu știu, să te duci la mormântul bunicilor'. Că, apropo, acum 2 săptămâni am fost, după 40 de ani la mormântul bunicilor mei. Nu mai știam unde este. Într-o seară am stat 2 ore într-un frig de tremuram. Și l-am găsit până la urmă.

Citește și: Tatăl Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, drogat fiind la volan: „Totul este cumpărat, inclusiv dosarul. Viteza a fost de 163 de km pe oră, nu cum s-a trecut la dosar'

Citește și: Adrian Mutu merge cu toată familia în Republica Dominicană să le vadă pe fiicele din mariajul cu Consuelo: „Dacă putem să ajutăm, dacă mai au nevoie de ceva…'

Sentimentul ăla a fost atât de puternic, atât de frumos, atât de atât de minunat. Noi ne gândim la partea asta strict material, strict financiară, trebuie să fim empatici între noi, noi cu noi. Până la urmă despre asta e vorba în viață„, a declarat Ozana Barabancea pentru ciao.ro.

Cum se relaxează Ozana Barabancea și ce tabieturi are

Ozana Barabancea nu mai are foarte mult timp doar pentru ea, având în vedere proiectele în care este implicată pe plan profesional, însă a învățat să profite atât cât poate de tot ceea ce îi oferă viața și să se bucure de lucrurile simple.

Eu cred că viața mea personală este aia profesională și invers. Din păcate sau din fericire. Știu să fur timp pentru mine. E foarte important să furi timp pentru tine și am mai învățat ceva. Dacă mă apucă un soi de tristețe sau eu știu, încerc să fiu de folos …Mi-am dat seama care e secretul.

Trebuie să faci bine semenilor tăi. Bine faci, bine găsești, e foarte simplu.

Când ajung în pat, Doamne ce bine e acasă la mine, în patuțul meu, în pernița mea. Nu e nicăieri ca acasă. Trebuie multă liniște, multă liniște. Acasă e acasă, dar când merg la orice hotel, daca aud cea mai mică fisură în auzul meu, iese cu taraboi. Din păcate, sunt mult prea sensibilă„, a mai spuis Ozana Barabancea.

Când vine vorba despre relaxare, Ozana Barabancea nu cere lucruri mari, dar are un ritual de la care nu se abate atunci când are o zi grea: „Îmi place să fac baie la lumina lumânării, indiferent că este zi sau noapte, îmi pun așa vreo 20 de lumânări, stau așa, cuminte. Și după aceea fac duș rece, ca să ma trezesc.”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton