Ozana Barabancea și-a serbat ziua de naștere la munte, cu cei doi copii. Ce declarație de dragoste i-a făcut fostul ei soț și cum i-a răspuns ea: ”Și eu i-am spus că îl iubesc și să nu ne mai certăm niciodată...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ozana Barabancea și-a serbat ziua de naștere la munte, cu cei doi copii. Îndrăgita artistă a avut parte de un tort spectaculos, dar cea mai mare surpriză a fost telefonul pe care l-a primit de la fostul ei soț, Sorin Terinte. Protagonista noastră are încă o relație specială cu tatăl copiilor ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ozana Barabancea și-a serbat ziua de naștere la munte, cu cei doi copii. Fostul ei soț a sunat-o și au făcut o înțelegere, aceea de a nu se mai certa niciodată.

444146216_122095607630342452_7230283874978670832_n444146216_122095607630342452_7230283874978670832_n

Citește și: Ozana Barabancea, reacție după ce a aflat că părintele Arsenie Boca va fi canonizat. Ce a făcut artista când a mers la mormântul lui: „Îl simt viu, prezent. De fiecare dată când mă duc la el…' / EXCLUSIV

Citește și: Ozana Barabancea poartă busuioc la sân atunci când merge la negocieri: „Are efecte miraculoase, unde pui…'. Metoda neobișnuită prin care-și îngrijește tenul

Citește și: Cum își educă Antonia și Alex Velea cei doi băieți: „Sunt conștienți cine sunt părinții lor. Eu sunt mai strictă, tatăl e cel mai tolerant. Dominic și Akim știu că e important să trateze școala cu seriozitate, dar și că au…”. Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

Citește și: Cristi Minculescu povestește cum și-a descoperit singur menirea, deși urma să devină inginer: „Aveam deja un drum stabilit și dintr-odată mi-am anunțat părinții că mă las de studii și vreau să fac muzică. Norocul meu a fost că…”. Cu ce probleme s-a confruntat în timpul comunismului / EXCLUSIV

Cine i-a făcut o declarație de dragoste Ozanei Barabancea

Vedeta a sărbătorit pe 20 august, când a împlinit 55 de ani. Cu toate că pe internet apare că mezzosoprana este născută în luna octombrie, apropiații și prietenii dragi știu adevărul și au sunat-o încă de la prima oră a dimineții.

Vedeta a fost felicitată de ziua ei de naștere și de către fostul ei soț, Sorin, care i-a spus că o iubește.

'Am plecat la Sinaia cu copiii. Am sărbătorit împreună, toți trei, ca în fiecare an.', a declarat Ozana Barabancea, pentru viva.ro.

Ozana Barabancea: 'Și eu îl iubesc pe el. Și am zis să nu ne mai certăm niciodată…'

Vedeta a primit un tort pe care este înfățișată, în miniatură, când dirijează orchestra. Interesant este că fostul soț al vedetei, Sorin Terinte, a sunat-o să-i facă urări, dar și o declarație, aceea că o iubește. Vedeta i-a spus și ea că ține la el și că nu ar trebui să se mai certe, pentru că nu mai au timp să se împace.

'Timpul petrecut împreună cu cei dragi… Asta e cel mai important, că îmbătrânim… M-a sunat și soțul meu, de fapt fostul meu soț, să-mi spună că mă iubește. Și eu îl iubesc pe el. Și am zis să nu ne mai certăm niciodată, că nu mai avem timp să ne împăcăm. Pentru că am crescut, suntem maturi, și avem acești copii de care trebuie să avem grijă așa cum putem.', a mai declarat Ozana Barabancea, pentru viva.ro.

Ozana Barabancea poartă busuioc la sân la negocieri

Ozana Barabancea are întotdeauna busuioc asupra ei atunci când are ceva de negociat. „Îi băgam fiului meu busuioc în buzunare. Fiica mea nu iese din casă până nu își pune busuioc în sân. Lege! Eu nu am? Se spune că Adam și Eva când au fost izgoniți din Rai, nu voiau și au fost împinși și au vrut să ia și ei ceva din Rai. Au luat ce au apucat și au luat busuiocul. Este foarte folosit și în biserici.

Avea și Maria Tănase un cântec „Mi-am pus busuioc în păr.. Mi-am pus busuioc în sân’. Unde pui busuiocul, el are efecte miraculoase. Întotdeauna, când merg la o negociere, îmi pun busuioc în sân. Îmi pun și mir. Dar busuiocul obligatoriu', a povestit Ozana Barabancea, în emisiunea Cristinei Șișcanu, la Metropola TV.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton