Ozana Barabancea a donat 2.000 de euro și a cântat într-un spectacol caritabil pentru solista Ana Mardare, pentru o intervenție chirurgicală costisitoare: „Cu cât suntem mai egoiști, cu atât este mai în trend. De aceea, vă rog...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ozana Barabancea a donat 2.000 de euro și a cântat într-un spectacol caritabil pentru solista Ana Mardare, care are nevoie de 10.000 de euro pentru o intervenție chirurgicală. Mamă și persoană sufletistă, jurata de la 'Te cunosc de undeva' a interpretat trei piese patriotice, ce s-au bucurat de un succes imens, și i-a îndemnat pe români să fie mai buni cu semenii lor și să-i ajute la necaz.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ozana Barabancea a donat 2.000 de euro și a cântat într-un spectacol caritabil pentru solista Ana Mardare, pentru o intervenție chirurgicală costisitoare. Artista a interpretat două compoziții proprii, 'Suavă catifea' și 'Ploaia de lumină'. Totodată, aceasta i-a îndemnat pe oamenii prezenți să se roage pentru sănătatea colegei sale de breaslă și să fie mai buni cu semenii lor, în general.

270244495_464896811662790_7433255274775915275_n270244495_464896811662790_7433255274775915275_n

Citește și: Cum arăta Ozana Barabancea la începuturile carierei. Artista era blondă și avea un trup de fotomodel

Citește și: Cum își întreține Ozana Barabancea tenul la 54 de ani: 'Face minuni. E la îndemână oricui și…' / Masca ieftină pe care o face acasă

Citește și: Cum se simte Mihai Bobonete după ce a avut probleme cu spatele: „2023 a fost un an cu mari cumpene pentru mine'. Detalii despre noul sezon Românii au talent / EXCLUSIV

Citește și: Cum își educă Elwira și Mihai Petre cele două fiice: „Bineînțeles că nu am scăpat de telefon, la fetița cea mare. Noi le-am învățat să…'. Declarații despre al treilea copil / EXCLUSIV

Ozana Barabancea a donat 2.000 de euro și a cântat într-un spectacol caritabil pentru solista Ana Mardare, pentru o intervenție chirurgicală costisitoare

Ozana Barabancea a donat 2.000 de euro și a cântat într-un spectacol caritabil pentru solista Ana Mardare, artistă care se confruntă cu probleme mari de sănătate, de ani de zile. Diagnosticată cu o boală necruțătoare, Ana Mardare are nevoie de 10.000 de euro pentru o intervenție chirurgicală. Buna ei prietenă, designerul Sonia Trifan, i-a organizat spectacolul caritabil la Sala Luceafărul și a mobilizat artiștii, printre care și pe Ozana Barabancea.

'Nu a cerut bani, dar a și oferit o donație importantă pentru Ana Mardare, 2.000 euro. Îi mulțumim mult de tot. Artist liric al Operei Naționale de 35 de ani, singura femeie dirijor și cântăreț din România, o voce extraordinară, actor de filme… Mamă extraordinară, o iubitoare de oameni, o iubitoare de români, o iubitoare de România, marea patriotă Ozana Barabancea. O invit în scenă', a prezentat-o Dan Diaconescu pe Ozana Barabancea, la spectacolul de joi seară, de la Sala Luceafărul, organizat de Sonia Trifan pentru buna ei prietenă, Ana Mardare.

Ozana Barabancea: 'Cu cât suntem mai egoiști, cu atât este mai în trend'

Ozana Barabancea le-a reamintit spectatorilor și artiștilor care este scopul organizării evenimentului de joi seară de la Sala Luceafărul, și anume acela de a o ajuta pe Ana Mardare. Vedeta a subliniat faptul că, fiind creștini, ar trebui să le facem bine semenilor noștri.

'Aș vrea să ne amintim în permanență care este scopul și durata vizitei. Scopul nostru este de a strânge fonduri pentru minunata Ana Mardare, pentru că noi o cunoaștem și o apreciem. Dar și pentru că suntem buni creștini. Și pentru că este bine să facem bine semenilor noștri, într-o lume în care este promovată iubirea de sine. Cu cât suntem mai egoiști, cu atât este mai în trend.

De aceea, vă rog frumos să nu uitați pentru ce ați venit și, alături de minunatul vostru dar, puținul dar, vă rog frumos să o intruduceți și în rugăciunile voastre. Prima piesă se cheamă 'Suavă catifea'. Puteți să mă aplaudați că nu mă supăr.', a spus Ozana Barabancea pe scenă, înainte de a interpreta două piese compuse de ea.

Ozana Barabancea: 'De la noi mai puțin, de la Dumnezeu mai mult'

La final, Ozana Barabancea a mulțumit publicului pentru aplauze, dar și pentru primirea călduroasă de care a avut parte. Mezzosoprana a renunțat la niște bani pe care îi avea de primit de la Sala Luceafărul, unde a cântat pe data de 1 Decembrie, pentru a-i dona Anei Mardare.

'Vă mulțumesc foarte mult. Sunteți un public generos și un public frumos. Vreau să le mulțumesc colegilor mei că au venit cu mic, cu mare, să îi cânte Anei; și să vă cânte și vouă. Și mai vreau să îi mulțumesc lui Patrick, directorul acestui lăcaș de cultură, pentru că împreună am făcut și noi o mică donație pentru Ana. De la noi mai puțin, de la Dumnezeu mai mult. Important este ca binele pe care îl faci, să îl faci din toată inima. Ana, multă sănătate! Și Dumnezeu să binecuvânteze România!', a mai spus Ozana Barabancea.

'Mulțumim, Ozana Barabancea. Mulțumim acestei mari artiste a României', a spus Dan Diaconescu, după minirecitalul interpretei.

Ozana Barabancea poartă la gât șapte cruciulițe

Artista nu pleacă de acasă fără cruce și și-a făcut pentru data de 1 decembrie un ‘colier’ cu tricolorul românesc, dar și un lanț cu șapte cruciulițe. Jurata de la ‘Te cunosc de undeva’ susține că cele șapte cruciulițe reprezintă cele 7 taine ale Ortodoxiei.

'Este realizat de prietena mea Diana Vart din Suceava. Iar cele șapte cruciulițe reprezintă cele șapte taine ale Ortodoxiei. Nu plec fără ele. Sunt atât de frumoase și de finuțe…', a declarat Ozana Barabancea, care pe data de 1 decembrie, chiar de Ziua României, a susținut un concert la Sala Luceafărul din București.

Ozana are o haină specială cu chipurile unor mari români

Din dragoste pentru România, artista a lansat în ultima vreme mai multe melodii patriotice, cele mai multe filmate în locuri de vis din țara noastră. Mai mult de atât, aceasta și-a comandat și o geacă care are pe spate chipurile unor mari personalități din România, care au lăsat ceva în urmă peste timp.

Este vorba despre: marele poet Mihai Eminescu, Regina Maria, Maria Tănase, George Enescu și Constantin Brâncuși. 'Haina aceasta mi-a realizat-o un tânăr talentat din Constanța.', a mai declarat Ozana Barabancea.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton