"Nu există în România o voce feminină mai puternică, mai frumoasă, mai maleabilă. A murit mult prea devreme". Ozana Barabancea, impresionată de regretata Denisa Manelista/ Ce crede despre Jador

 Radulescu Ruxandra
.

Ozana Barabancea, impresionată de regretata Denisa Manelista. Ozana Barabancea, jurata de la Te cunosc de undeva, este cunoscută drept unul dintre cei mai exigenți critici, fiind și profesoară de canto. Ozana mărturisește că a rămas profund impresionată de artista de manele, care s-a stins din viață prea devreme și pe care o consideră cea mai bună voce din acest gen.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ozana Barabancea, carismatica jurată de la „Te cunosc de unde”, este și una dintre cele mai apreciate și exigente profesoare de canto. Se știe că vedeta nu menajează pe nimeni, când vine vorba de domeniul muzical. De aceea, Oana a surprins cu cele mai recente declarații ale ei despre artiștii de manele, care nu nu sunt priviți, întotdeauna, cu ochi buni. Ozana Barabancea mărturisește că a rămas profund impresionată de talentul vocal al regretatei cântărețe de manele Denisa Răducu, ce s-a stins din viață la doar 27 de ani.

img-2024-02-23t170941.297img-2024-02-23t170941.297

Ozana Barabancea, impresionată de regretata Denisa Manelista

Ozana Barabancea a fost întrebată de crede despre artiștii de manele și care i se par cele mai bune voci din acest gen muzical. Vedeta a menționat-o, cu emoție, pe Denisa Răducu, cântăreața care s-a stins din viață în floarea tinereții, la 27 de ani.

'E un subiect tare, te sparg! Nu există în România o voce feminină mai puternică, mai frumoasă, mai maleabilă decât cea a Denisei Manelista, Dumnezeu să o odihnească! Dacă am vreun regret însă vizavi de artiști, îmi pare rău de Denisa Manelista. A murit mult prea devreme.

Nu există ca ea! Nu am cunoscut-o personal, dar i-am analizat emisia vocală. Știi cine ar putea să se compare? Carmen Chindriș. Și fizionomia și aparatul fonator seamănă oarecum. În rest, nimeni…', spune Ozana Barabancea de la Te cunosc de undeva pentru Fanatik.ro.

Citește și: 'La scurt timp după ce le-am dăruit plăcuța cu această binecuvântare, prietenele mele s-au mutat în casă nouă…' Ce cadouri speciale le face Ozana Barabancea persoanelor apropiate / EXCLUSIV

Citește și: Cum se împacă Ozana Barabancea cu copiii ei, după ce se ceartă: „Am greșit și eu față de ei. Mi-au reproșat unele lucruri și le-am zis că…”

Citește și: Cum arată casa lui Ruby. Apartamentul se întinde pe 3 etaje și are o panoramă unică asupra Bucureștiului

Citește și: Loredana Groza a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Stuart Hickey, celebrul actor de musical. Horia Brenciu și Anca Țurcașiu au fost de față

Ce crede Ozana Barabancea despre Jador

Despre Jador, Ozana Barabancea spune că are o carismă foarte puternică și este o prezență unică în domeniul muzicii de petrecere.

'Jador este un băiat cu o carismă foarte puternică și cred că acest lucru cântărește mult. Este o monedă de schimb fantastică', spune Ozana Barabancea despre concurentul Survivor.

Ozana Barabancea: „Tzancă are un instrument vocal unui cântăreț de operă”

Cât despre vocile masculine din lumea manelelor, Ozana Barabancea l-a menționat fără rețineri pe Tzancă Uraganu, despre care spune că are calitățile vocale ale unui cântăreț de operă. Desigur, Ozana Barbancea nu a ezitat să-și manifeste aprecierea nici față de Adi Minune, Florin Salam, Adi de la Vâlcea, Vali Vijelie sau Costi Ioniță.

'Tzancă Uraganu! Eu nu cunosc maneliștii, în afară de Adi Minune. Dar Tzancă are un instrument vocal unui cântăreț de operă. Dar pentru că pierde nopțile a căpătat această răgușeală care este, clar, dezavantaj. I-a distrus 70 % din randament. Florin Salam? Când e vorba de răgușeală, s-a terminat. Adi Minune este și el un fenomen. De aia e Minune, e fenomenal.

Mai îmi plac foarte mult Adi de la Vâlcea și Vali Vijelie. Vijelie e alt fenomen, cu o căldură fantastică în glas, penetranță… Iar Jean de la Craiova îmi place ca repertoriu, pe texte. Am ascultat o baladă de acum 10 ani, de-ale lui Guță, fantastică.

Era de o profunzime și de o sensibilitate extraordinară. Iar Costi Ioniță e prea șmecher… Lui îi cânta brandul. E compozitor, producător, a ajuns la un nivel la care nici nu mai contează cum cântă. E acolo unde e', mai spune, în exclusivitate pentru FANATIK, Ozana Barabancea de la Te cunosc de undeva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton