Ozana Barabancea a fost înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă a ei: "Pe el l-am iertat, pe ea nu cred. Putea să se ducă în orice altă parte"

 Dumba Gabriela
.

Ozana Barabancea a povestit cum a fost înșelată de fostul soț, Sorin Terinte, cu cea mai bună prietenă a ei. Chiar dacă soprana era divorțată în acel moment de tatăl copiilor ei, a durut-o foarte mult trădarea acestuia, însă, și mai rău, cea a prietenei sale pe care nu a reușit să o ierte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Ozana Barabancea, una dintre cele mai versatile și cunoscute artiste din România, a fost invitată recent în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D, unde a vorbit, printre altele, și despre căsnicia sa cu Sorin Terinte.

ozana-barabancea-copii-1ozana-barabancea-copii-1

Ozana Barabancea, despre momentul în care fostul soț a înșelat-o cu cea mai bună prietenă a ei

Ozana Barabancea a vorbit, cu sinceritate cel mai dificil moment din viața ei, într-o confesiune emoționantă. Întrebată de Denise Rifai care a fost examenul cel mai important pe care nu l-a trecut pe parcursul vietii sale, artista a oferit un răspuns cât se poate de tranșant.

„Căsnicia mea. Pentru că n-am fost în stare să-mi țin căsnicia… Deci dacă am picat în viață la ceva, acesta a fost examenul', a raspuns aceasta.

Mai departe, Ozana Barabancea a vorbit despre momentul în care a fost trădată de fostul soț cu cea mai bună prietenă.

„Trebuie să rectific o treabă. Eu eram deja divorțată de el când l-am prins cu Violeta, prietena mea cea mai bună, dar aveam o relație foarte frumoasă, adică nu aș fi crezut că o să trădeze în halul ăsta. M-a durut foarte tare. Eu cred în prietenia între femei, între femei divorțate. Nu între femei, una măritată și alta divorțată.

Eu cred în bun simț și cred că problema asta a geloziei mi se trage și din copilărie și din abandonul tatălui, de când a plecat el de acasă. Poate că dacă aș fi avut un alt parcurs el vieții poate că aș fi privit altfel lucrurile. Important este că pe el l-am iertat, pe ea nu cred, nu cred.

M-a deranjat pentru că aveam o relație foarte frumoasă cu el, el mai venea mai pleca, dar nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea, putea să se ducă în orice altă parte. Nu este etic, nu este moral, nu este frumos', a declarat Ozana Barabancea la Kanal D.

Citește și: A murit Gheorghe Mulțescu, fost antrenor la Dinamo și Craiova. Soția lui a dezvăluit de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit: „Suntem nevoiți să căutăm un loc de veci în…’

Citește și: Fuego povestește că părinții au făcut sacrificii enorme pentru a-l crește și a-l ajuta în carieră: „Să-mi ofere tot ce e mai bun, să mă răsfețe și să investească, și bani și implicare…' / EXCLUSIV

Ozana Barabancea a făcut pace cu fostul soț, dar nu l-a iertat

Ozana Barabancea și Sorin Terinte au divorțat în urmă cu 20 de ani și au împreună doi copii. Soprana mărturisește că nu a uitat niciodată durerea pe care a simțit-o din cauza fostului soț.

„Am iertat, dar nu am uitat. Aș vrea să uit. Mă bucură că acum copiii au o relație foarte frumoasă cu el. M-a sunat de ziua mea acum și mi-a zis „Hai să ne iertăm pentru că viața este prea scurtă ca să ne mai certăm”, și am zis că sunt perfect de acord cu el', a dezvăluit Ozana Barabancea.

De dragul copiilor, cei doi au păstrat o relație civilizată și vorbesc la telefon de fiecare dată când au nevoie de o părere. De asemenea, fostul soț al Ozanei Barabancea nu lipsește niciodată de la cele mai importante evenimente ale copiilor lui.

„Eu am o relație civilizată cu Sorin. Dacă am nevoie de o părere îl întreb, îmi răspunde. Ne vedem la concertele copiilor. Nu ne vedem noi doi, dar faptul că și Andrew și Gloria se văd cu el și sunt foarte fericiți, pentru mine este fantastic', a declarat Ozana Barabancea în trecut.

Sorin Terinte și-a refăcut viața după divorțul de vedeta de la „Te cunosc de undeva!'. Ozana Barabancea a povestit că a cunoscut-o pe actuala soție a fostului ei soț, însă nu sunt prietene.

„Dar nici dușmani nu suntem. A fost la absolvirea lui Andrew, a fost la facultate, ne-am întâlnit, și am întâlnit-o și pe soția lui. Dar să mergem la picnic împreună… n-o să vezi asta. N-ai cum. Ne vedem fiecare de treaba lui, mai ales că eu acum sunt o femeie divorțată, sunt singură, și nu cred că soția lui ar fi foarte fericită să mă vadă pe mine în preajmă. Din respect pentru situația în sine nu cred că e cazul', a adăugat artista. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton