Ozana Barabancea poartă busuioc la sân atunci când merge la negocieri: „Are efecte miraculoase, unde pui...”. Metoda neobișnuită prin care-și îngrijește tenul

 Tudorache Simona
.

Ozana Barabancea are un truc cu ajutorul căruia reușește să atragă succesul, mai ales atunci când are de făcut o negociere. Vedeta nu iese din casă dacă nu are busuioc în sân, pentru că știe că drumul ei va arăta cu totul altfel. Ozana Barabancea și-a obișnuit și copiii cu această tradiție și fiecare dintre ei îi urmează acum exemplul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Jurata de la Te cunosc de undeva respectă și în privința tenului o regulă de luat în seamă. Ozana Barabancea reușește să aibă o piele fără imperfecțiuni cu ajutorul mălaiului. Vedeta îl udă și îl aplică pe față, iar după această exfoliere rezultatele sunt uimitoare. Ozana Barabancea are 54 de ani, dar nu și-a arătat niciodată vârsta și poate fi un exemplu pentru mulți.

ozana-barabancea-11ozana-barabancea-11

Ozana Barabancea poartă busuioc la sân la negocieri

Ozana Barabancea are întotdeauna busuioc asupra ei atunci când are ceva de negociat. „Îi băgam fiului meu busuioc în buzunare. Fiica mea nu iese din casă până nu își pune busuioc în sân. Lege! Eu nu am? Se spune că Adam și Eva când au fost izgoniți din Rai, nu voiau și au fost împinși și au vrut să ia și ei ceva din Rai. Au luat ce au apucat și au luat busuiocul. Este foarte folosit și în biserici. Avea și Maria Tănase un cântec „Mi-am pus busuioc în păr.. Mi-am pus busuioc în sân'. Unde pui busuiocul, el are efecte miraculoase. Întotdeauna, când merg la o negociere, îmi pun busuioc în sân. Îmi pun și mir. Dar busuiocul obligatoriu', a povestit Ozana Barabancea, în emisiunea Cristinei Șișcanu, la Metropola TV.

Citește și: Lucien Laviscount, actorul din Emily in Paris, primele declarații despre relația cu Shakira: „Unul dintre cei mai frumoși oameni întâlniți vreodată”

Citește și: De ce a amânat Ecaterina Ladin pregătirile pentru botezul celui de-al treilea băiat: „Va fi după Paște. Terminăm de filmat…” Cine sunt nașii mezinului și ce spune despre al patrulea copil/ EXCLUSIV

Citește și: Sebastian Dobrincu, diagnosticat cu o boală autoimună: „Am avut nopți când plângeam în pat de durere. Pentru mine, somnul este sfânt”

Citește și: Cum a reacționat Andreea Marin când a fost întrebată despre iubitul fiicei sale: „La vârsta aceasta avem doar prieten” / Violeta i-a făcut tânărului o declarație de dragoste într-un video

Citește și: Mihai Mitoșeru a dezvăluit care este cel mai mare regret al său: 'Nu trebuia să divorțez, pentru că nu aveam motive'. Cum se înțelege acum cu Noemi / EXCLUSIV

Regula de la care nu se abate Ozana Barabancea în privința tenului

Vedeta știe și cum să își păstreze și frumusețea intactă. La sfatul unui coleg a început să folosească mălai, iar asta a ajutat-o să obțină o fată catifelată, fără imperfecțiuni.

„M-a învățat cineva de la Operă, un coleg de-al meu, Horia Popovici, să mă dau cu mălai pe față și face minuni.  După ce mă demachiez, mă spăl cu mălai ud și fac un gomaj și are și foarte multe vitamine. Este ieftin, la îndemâna oricui', a mai spus vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton