Ozana Barabancea, reacție după ce a aflat că părintele Arsenie Boca va fi canonizat. Ce a făcut artista când a mers la mormântul lui: „Îl simt viu, prezent. De fiecare dată când mă duc la el...” / EXCLUSIV

.

Ozana Barabancea a avut o primă reacție după ce a aflat că părintele Arsenie Boca va fi canonizat. Vedeta este fericită și ne-a mărturisit că merge periodic la „Sfântul Ardealului'. Sinodul BOR a decis, recent, ca părintele Arsenie Boca, cunoscut ca Sfântul Ardealului să fie canonizat anul viitor, împreună cu alți 15 preoți care au suferit în închisorile comuniste. Jurata Te cunosc de undeva ne-a povestit într-un interviu emoționant ce simte când merge la mormântul lui!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ozana Barabancea este, așadar, fericită că părintele Arsenie Boca va fi canonizat. Vedeta merge ori de câte ori are ocazia la mormântul lui. Pentru ce s-a rugat vedeta la el și cum se simte atunci când ajunge la mormântul monahului aflați în cele ce urmează.

4545

Citește și: Ozana Barabancea, atac la terapeuții care promovează iubirea de sine: „Fraților, luați banii degeaba, nu ăsta este secretul fericirii. Iubirea de sine duce la egoism”

Citește și: Ozana Barabancea poartă busuioc la sân atunci când merge la negocieri: „Are efecte miraculoase, unde pui…'. Metoda neobișnuită prin care-și îngrijește tenul

Citește și: Cum gestionează fiica și fiul lui Mircea Radu celebritatea tatălui lor: „Mă văd la televizor sau pe YouTube sau în reviste și, cu toate astea, pentru copiii mei…”. Cum se comportă și cât de protector e Tudor cu sora lui mai mică, Clara / EXCLUSIV

Citește și: Adriana Irimescu dezvăluie că a plecat din casa familiei abia la un an de la divorțul de Adrian Titieni: „Când am considerat că misiunea mea de mamă-cloşcă s-a încheiat”. Cum se înțelege în prezent cu fiul și fiica ei / EXCLUSIV

Ozana Barabancea, reacție după ce a aflat că părintele Arsenie Boca va fi canonizat

Ozana Barabancea merge periodic la părintele Arsenie Boca, să se roage la mormântul lui de la Prislop. Vedeta este fericită că Sfântul Ardealului va fi canonizat anul viitor, printr-o decizie a BOR. Jurata de la emisiunea Te cunosc de undeva de la Antena 1 ne-a povestit că simte că părintele Arsenie Boca o protejează, și, spune ea, are o „bucurie imensă' când se află la mormântul lui.

'Îl simt viu, îl simt prezent. Sunt foarte fericită. De fiecare dată când mă duc la el, am așa o bucurie imensă, viscerală, dacă vrei… Mă bucur că Arsenie Boca va fi canonizat, alături de alți preoți care au suferit în închisorile comuniste', a declarat Ozana Barabancea, pentru viva.ro.

În ultima perioadă, vedeta a ajuns de la mormântul lui Arsenie Boca, recunoscut pentru minunile pe care le-a făcut. Jurata de la emisiunea Te cunosc de undeva s-a rugat la mormântul acestuia pentru sănătate și pentru cei doi copii ai ei, Andrew și Gloria.

Ozana Barabancea: 'O să joc într-un film'

Ozana Barabancea va juca într-o film, o comedie savuroasă, iar filmările vor avea loc în această vară. În pelicula respectivă mai joacă și alte vedete precum: Diana Matei, Puya, dar și Natalia Mateuț și nu numai. Filmul se numește Transilvania Ninja.

'O să joc într-un film, Transilvania Ninja se numește. Filmările au loc vara aceasta', mai spune mezzosoprana Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea poartă busuioc la sân, la negocieri

Ozana Barabancea este o fire credincioasă, dar și superstițioasă. Acum ceva timp, ea povestea că are întotdeauna busuioc asupra ei atunci când are ceva de negociat. „Îi băgam fiului meu busuioc în buzunare. Fiica mea nu iese din casă până nu își pune busuioc în sân. Lege! Eu nu am? Se spune că Adam și Eva când au fost izgoniți din Rai, nu voiau și au fost împinși și au vrut să ia și ei ceva din Rai. Au luat ce au apucat și au luat busuiocul. Este foarte folosit și în biserici.

Avea și Maria Tănase un cântec „Mi-am pus busuioc în păr.. Mi-am pus busuioc în sân’. Unde pui busuiocul, el are efecte miraculoase. Întotdeauna, când merg la o negociere, îmi pun busuioc în sân. Îmi pun și mir. Dar busuiocul obligatoriu’, a povestit Ozana Barabancea, în emisiunea Cristinei Șișcanu, la Metropola TV.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton