Ozana Barabancea, revoltată de problemele pe care le-a întâmpinat fiica ei, la școală: "Profesori care au umilit-o, am aflat mai târziu, ca femeie e greu..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ozana Barabancea, revoltată de problemele pe care le-a întâmpinat fiica ei, la școală. Ozana Barabancea este nu numai o artistă admirată pentru talentul, ci și o mamă ce și-a crescut singură cei doi copii, după divorțul de fostul soț. Ozana este contrariată de modul în care fiica ei a fost tratată la școală și spune că pentru o femeie este dificil să răzbească în societate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ozana Barabancea este una dintre cele mai apreciate soliste de muzică ușoară și operetă, dar și mamă a doi copii și profesoară. Artista a trăit o vreme în Londra, unde a avut de-a face cu momente extrem de dificile. Ozana Barabancea i-a crescut singură pe fiul ei, Andrew și pe fiica, Gloria, dar a fost adeseori stigmatizată, deoarece este divorțată. Mai mult, vedeta spune că și fiica ei a fost umilită de profesori, în școală.

ozana-barabancea-ozana-barabancea-

Ozana Barabancea, revoltată de problemele pe care le-a întâmpinat fiica ei, la școală

Ozana Barabancea se mândrește cu cei doi copii ai ei, Andrew și Gloria, care i-au moștenit talentul pentru muzică. Andrew este membru al Uniunii Compozitorilor, iar Gloria este studentă în Anul I la pian la Universitatea. Artista spune că, din păcate, fata și băiatul ei ar fi fost ținta unor comportament lipsite de corectitudine din partea profesorilor. Ozana mărturisește că fata ei, Gloria, a fost cea mai afectată, întrucât nu a știut cum să-i pună la punct.

Citește și: Adrian Minune și Horia Moculescu vor cânta împreună la un eveniment cultural: „A fost decizia compozitorului. Va fi unul din momentele de vârf…”

Citește și:La 85 de ani, Adriana Iliescu luptă în instanță pentru moștenirea fiicei ei. A avut zeci de procese până acum: „Eu sper că se vor termina şi că voi câştiga!'

Citește și:Cătălin Bordea și Nelu Cortea, ironii și comentarii acide pentru Edward Sanda, după eliminarea de la America Express: „Cum merge el acasă la socră-su? Așa laș?’. Reacția artistului

Citește și: Ce problemă de sănătate a avut Denisa Tănase din cauza stresului și a muncii excesive: „A fost un avertisment fin. Nimic nu are sens dacă te distrugi pe tine…'

Sunt profesori care le dau în cap și au fost. Eu nu am fost niciodată să zgârii pe la ușă. Eu am aflat târziu că au fost profesori care au umilit-o pe fiica mea. Fiul meu era mai direct, îmi spunea. Băieții sunt altfel. Fiica mea a fost mai orgolioasă. Și acum sunt profesori care încearcă să-i minimizeze', apovestit Ozana Barabancea, în exclusivitate pentru Unica.ro.

De ce Ozana Barabancea îi ține pe copiii ei în afara luminii reflectoarelor

Ozana Barabancea spune că și-a educat copiii, astfel încât să fie conștienți că trebuie să muncească mult pentru a-și atinge țelurile. Artista mărturisește că i-a protejat pe Andrew și pe Gloria de lumina reflectoarelor, întrucât nu a vrut să-i facă vedete, ci să le ofere să se dezvolte cât mai firesc.

„Prefer să fie oameni cu meserie decât vedete cărora li se urcă orgoliul la cote prea înalte. Așa se întâmplă când ești vedetă, din păcate, ți se urcă la cap și asta dăunează grav sufletului. Am preferat să le dau o pâine în mână. I-am învățat să facă muzică, nu să fie vedete. Vedetismul poate apărea sau nu în timp, dacă meseria lor se transformă în carieră, dar trebuie muncă și putere să înduri. Și eu am îndurat multe palme după ceafă, dacă vreți, dar sunt persoane cărora trebuie să le mulțumesc că m-au învățat muzică', a mai declarat Ozana Barabancea, pentru aceeași publicație.

Ce greutăți a întâmpinat Ozana Barabancea, ca mamă singură, după divorțul de soț

În 2004, Ozana Barabancea a divorțat de Sorin Terinte, tatăl copiilor ei. Cei doi au o relație civilizată, iar copiii sunt apropiați atât de unul, cât și de celălalt. Ozana mărturisește că i-a fost greu să fie o femeie divorțată cu doi copii, mai ales din cauza prejudecăților celor din jur, care nu privesc cu ochi buni o mamă singură.

„Eu mi-am asumat. Acum când fiica mea a dat de greu la facultate l-am sunat pe ta-su și ieri am fost cu ea la el. Am stat vreo 5 ore împreună și a fost fericirea de pe lume. A îmbărbătat-o, a încurajat-o, a susținut-o, a empatizat cu ea. Indiferent de situație, vocea sângelui își spune cuvântul. Dacă am învățat ceva în acești ani după divorț este faptul că trebuie să ne iertăm, să ne acceptăm așa cum suntem, chit că suntem la distanță. Copiii n-au nicio vină că noi suntem bolnavi la cap.

Ei ne iubesc pe amândoi la fel. E adevărat că s-au obișnuit doar cu mine, dar ei se viziteazăA fost o provocare că am fost singură. Ca femeie singură în societate, oricât ne ridicăm mușchii și zicem că putem, e greu. E greu pentru că lumea te poziționează într-un anumit loc pentru că o femeie singură întotdeauna este un pericol pentru o familie și așa este, mi s-a spus de mică. Dacă vei fi măritată să nu cumva să-ți faci prietene femei singure. Așa e. Mi-am dat seama că cercul meu de prieteni oarecum s-a micșorat. Încerc să-mi văd de treaba mea, să nu deranjez', a mai declarat Ozana Barabancea, pentru UNICA.ro.

FOTO: Facebook Instagram




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton