Ozana Barabancea susține că a aflat perioada în care va muri: "De ani de zile știu treaba asta. Am aflat niște lucruri care m-au cutremurat"

 Dumitrache Laura
.

Ozana Barabancea susține că a aflat perioada în care va muri. Vedeta a oferit detalii cutremurătoare, mărturisind că a aflat toate aceste lucruri de la o astroloagă. Jurata de la „Te cunosc de undeva” a decis să renunțe la numerologie și astrologie și s-a apropiat mai mult de Divinitate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ozana Barabancea susține că a aflat perioada în care va muri. Ozana Barabancea, în vârstă de 54 de ani, are o carieră de succes în muzică, iar de câțiva ani face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”, la Antena 1. De asemenea, artista are o familie minunată și este mândră de cei doi copii, Andrew și Gloria.

vv

Invitată în podcastul „Ameritat cu Nasrin', Ozana Barabancea a vorbit despre momentele din viața ei, și a făcut dezvăluiri neașteptate. Vedeta a susținut că ar fi aflat perioada în care va muri, de la o astroloagă. Din această cauză, artista a decis să se apropie tot mai mult de Divinitate.

Citește și:Ozana Barabancea, față-n față cu o escroacă care i-a folosit imaginea, la Opera Națională: „Am întâlnit-o chiar la ușa sălii de repetiție. Mă gândeam să chem Poliția, dar…'

Citește și:Ozana Barabancea a devenit profesoară de liceu. Unde predă și ce spune despre acest nou job: 'Nu o fac pentru bani…'/ EXCLUSIV

Citește și:Loredana Chivu a câștigat procesul cu fostul iubit, care i-a confiscat cadourile: „S-a dovedit că era ilegal să intre la mine și la mama în casă. Toate bunurile se întorc la mine”

Citește șiRăzvan Simion și Daliana Răducan și-au ales nașii pentru nuntă. Unde vor să organizeze petrecerea: „Am vrut să facem ceva foarte mic, acum…”

Ozana Barabancea susține că a aflat perioada în care va muri

Ozana Barabancea este profesoară de canto și solistă de jazz, iar de câțiva ani face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Recent, artista a fost invitată în podcastul „Ameritat cu Nasrin', unde a făcut dezvăluiri neașteptate. Ozana Barabancea a mărturisit că a apelat la ajutorul unui astrolog care i-ar fi dezvăluit când va muri. Vedeta a recunoscut că a existat o perioadă în care era fascinată de numerologie și astrologie, dar, ulterior, a decis să renunțe la acest lucru și s-a îndreptat spre Divinitate. Ozana Barabancea ar fi reușit să afle cum și în ce fel a avut loc moartea tatălui ei, iar cel mai mult a șocat-o faptul că ar fi aflat perioada în care ea va muri.

Da, deci am aflat niște lucruri care m-au cutremurat, le-am verificat, foarte multe dintre ele au fost exact punctuale. Moartea tatălui meu. Am aflat că, exact, cum și în ce fel. Dar am aflat și când o să mor eu. Deci de ani de zile știu treaba asta. Nu știu anul, dar știu perioada, și când se apropie zilele respective nu că mă panichez, dar am grijă la tot ceea ce fac, să fiu foarte atentă. „, a declarat Ozana Barabancea in podcastul „Ameritat cu Nasrin'

De asemenea, vedeta a mai spus că ea și fiul ei au astrogramele asemănătoare, motiv pentru care a renunțat să mai afle lucruri astrologice din viața ei.Eu am ascendentul la două grade distanță de fiul meu, și amândoi, pentru că suntem ascendent, eu la trei grade și eu la cinci grade în Scorpion, când e să fie nasol, e nasol pentru amândoi. Când e să fie bine, este bine pentru amândoi. Avem foarte multe similitudini, de-aia nu mă mai uit pe astrograma lui, nu mă mai uit pe astrograma mea, am văzut ce era de văzut, sunt lucruri pe care nu vreau să le fac publice, nu vreau să mă gândesc la ele', a mai spus Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea a ales credința în locul astrologiei

Ozana Barabancea a povestit că era fascinată de astrologie și a citit multe cărți pe această temă. Însă după ce a aflat lucruri șocante despre ea, dar și despre viața copiilor săi, a decis să renunțe la astrologie și să se îndrepte câtre divinitate. Artista consideră că rugăciunea este soluția pentru problemele sale.

Eu cred în Dumnezeu, în primul rând. Și mai cred că rugăciunea face minuni, apropo de cred în destin. Să știi că a fost o vreme când îmi savuram toate cărțile de astrologie din casă, și între timp mi-am dat seama că este un mare pericol și o mare înșelare, și le-am dăruit pe toate. Și dacă se întâmplă să fie ceva mai puțin dorit în viața mea, apelez imediat la rugăciune, și la psaltire, și la acatiste, și merg la biserică. Și să știi că mi-a ajutat foarte mult.Adică eu n-am nimic cu astrologii, cu numerologii, eu nu contest că ar minți, din contră, uneori adevărul nu e bine să-l știi pentru că te panichează, și mai ales răul nu trebuie rostit.',  a mai adăugat artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton