P. Diddy, acuzat de agresiune sexuală de alte 120 de persoane, printre care 25 de minori. Avocat: "Zidul tăcerii a fost spart şi victimele ies în faţă"

 Dumba Gabriela
.

Sean Diddy Combs se confruntă cu noi acuzații extrem de grave din partea a 120 de persoane, printre care și 25 de minori. Rapperul în vârstă de 54 de ani se află, în prezent, în arest preventiv la New York în aşteptarea procesului, însă avocatul victimelor lui P. Diddy dezvăluie că încă 120 de victime intenţionează să-l dea în judecată pe rapper, pentru agresiune sexuală, după ce „zidul tăcerii a fost spart”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

P. Diddy se află în arest după ce instanța i-a refuzat eliberarea în baza unei cauțiuni de 50 de milioane de dolari. Trei acuzații mari apar în rechizitoriu, respectiv coordonarea unei grupări criminale organizate, trafic sexual prin forță, constrângere și transport în vederea practicării prostituției.

BREAKING NEWS – FILE PHOTO – Sean ŇDiddyÓ Combs was arrested in New York on September 16, 2024, following an indictment by a grand jury.BREAKING NEWS – FILE PHOTO – Sean ŇDiddyÓ Combs was arrested in New York on September 16, 2024, following an indictment by a grand jury.

Încă 120 de victime îl acuză pe P. Diddy de agresiune sexuală

„Zidul tăcerii a fost spart şi victimele ies în faţă', a explicat avocatul Tony Buzbee, care susţine că reprezintă 120 de noi victime, printre care 25 de minori la data faptelor, care intenţionează să-l dea în judecată pe rapper.

După ce Sean P. Diddy Combs a fost arestat la New York, la mijlocul lunii septembrie, firma sa a înfiinţat o linie telefonică de urgenţă. Rezultatele au fost uluitoare: „peste 3.285 de persoane' au sunat afirmând că sunt victime sau martori ai unei agresiuni comise de fostul mogul hip-hop.

În timp ce 120 de victime au fost identificate, echipele implicate continuă să lucreze la „peste 100 de alte cazuri' care ar putea ajunge în instanţă, a explicat avocatul Andrew Van Arsdale, citat de news.ro.

Citește și: Sean „Diddy’ Combs, acuzat de agresiune sexuală, a fost arestat. Nouă plângeri au fost depuse pe numele rapperului american

Citește și: A murit Kris Kristofferson, actor și legendă a muzicii country! Starul din filmul „A Star Is Born' avea 88 de ani: „„Cu o inimă grea…'

P. Diddy este numit ” prădător sexual violent care a folosit alcool şi droguri pentru a obţine supunerea victimelor”

Dezvăluirile despre rapper au început anul trecut cu o plângere din partea fostei sale iubite, cântăreaţa Cassie. De atunci, mai multe presupuse victime s-au făcut cunoscute, determinând procuratura federală din Manhattan să îl aresteze pe artist la mijlocul lunii septembrie.

P. Diddy este acuzat că s-a folosit de imperiul său muzical pentru a-şi viola sau agresa sexual victimele. Actul de acuzare îl descrie drept un prădător sexual violent care a folosit alcool şi droguri pentru a obţine supunerea acestora.

Arestarea şi încarcerarea sa au declanşat un val de mărturii care acoperă ultimele trei decenii, au explicat avocaţii în cadrul unei conferinţe de presă la Houston, Texas. „Aş spune că în 90% din cazuri, aceste persoane au fost drogate' înainte de a fi agresate, a explicat avocatul Buzbee.

La petrecerile organizate de rapperul şi producătorul, cunoscut şi sub numele de Puff Daddy, P. Diddy sau Diddy, „când ţi se dădea o băutură şi dacă refuzai să o bei, erai dat afară', a explicat el, relatând mărturia unei presupuse victime.

Unele dintre victime, care erau minore la momentul faptelor, erau foarte tinere, potrivit avocatului, care a dat exemplul unui băiat care avea nouă ani când a susţinut o audiţie pentru casa de discuri a lui P. Diddy, Bad Boy Records. „Această persoană a fost abuzată sexual, aparent de Sean Combs şi de alte câteva persoane de la studio, în schimbul promisiunii unui contract de înregistrare pentru el şi părinţii săi', a detaliat el.

O fată, în vârstă de 15 ani la momentul incidentului, susţine că a fost „violată' de artist la o petrecere unde a fost drogată, înainte ca „alte persoane să o violeze pe rând'.

Avocaţii au făcut apel şi la alţii să iasă în faţă. „Mă aştept ca prin acest proces să fie dezvăluite multe persoane puternice şi multe secrete', a avertizat Buzbee.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton