Pactul pe care Violeta Bănică l-a făcut cu fratele ei, Radu Ștefan: „La 9 ani am făcut acest plan, nu știu dacă se va ține de promisiune..."

 Tudorache Simona
.

Violeta Bănică ia în calcul ca, pe viitor, să își continue studiile în America și speră că fratele ei, Radu Ștefan, i se va alătura. Ce doi au o relație frumoasă, iar fiica Andreei Marin susține că atunci când avea nouă ani au făcut acest pact, că se vor muta împreună la New York. Adolescenta susține că fratele ei nu a mințit-o niciodată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pactul pe care Violeta Bănică l-a făcut cu fratele ei, Radu Ștefan. Violeta Bănică a venit pe lume în timpul mariajului pe care Ștefan Bănică Jr. l-a avut cu Andreea Marin, iar Radu Ștefan s-a născut în timpul relației pe care artistul a avut-o cu Camelia.

violeta-banica-56violeta-banica-56

Pactul pe care Violeta Bănică l-a făcut cu fratele ei, Radu Ștefan

Violeta Bănică visează să studieze Dreptul în America și își dorește ca fratele ei, Radu Ștefan, să își țină promisiunea și să o urmeze în țara tuturor posibilităților. Despre cunoscutul artist, adolescenta de 16 ani susține că îi spune întotdeauna adevărul și i-a dat mereu sfaturi prețioase.

„Dacă aș pleca în străinătate, la studii, nu aș putea fi însoțită, dar visul este să își țină Ștef promisiunea, că ne vom muta împreună. La 9 ani am făcut acest plan, să mergem în New York împreună, să ne mutăm acolo. Nu știu dacă se va ține de promisiune, dar vedem!

Fratele meu tot timpul a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, mai ales pentru că nu mă minte. Nu suport minciuna și tot timpul mi-a zis să fiu la locul meu, dar să fiu eu. Tot timpul am învățat să fiu naturală. El mi-a zis să stau mereu dreaptă, să nu stau cocoșată și mă gândesc mereu la el.

Înainte să fac ceva, mereu mă gândesc înainte, pentru că suntem persoane publice și contează imaginea, dar, în general, tot ce fac fac cu familia sau cu acordul lor sau pur și simplu în scop de voluntariat sau activism.

La școală nu am fost niciodată privită altfel, pentru că am crescut cu majoritatea colegilor încă de la creșă, așa că m-au cunoscut pe mine, Violeta, nu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică', a spus Violeta Bănică, pentru Playtech.ro.

Citește și: Theo Rose, noi imagini emoționante cu fiul ei și al lui Anghel Damian. Cum arată Sasha Ioan la 9 luni

Citește și: Ce dietă ține Alexia Eram pentru a-și menține silueta: „Am avut perioade când mă cântăream non-stop. Nu mănânc doar o dată pe zi'

Citește și: Povestea emoționantă de viață a lui Adrian Izgoană de la Chefi la cuțite. Un accident de mașină l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Medicul mi-a zis că nu o să mai merg niciodată, am intrat în depresie'

Citește și: „Nu a fost din partea lui o încercare de a încheia lucrurile amiabil. E bulversant. Copiii au nevoie…”. De ce nu au ajuns Alina Sorescu și Alexandru Ciucu la o înțelegere, până acum/ Ce se întâmplă cu procesul de custodie

Violeta Bănică va studia Dreptul: „Mama mea mi-a zis să fac ceva serios și apoi să aleg ceva distractiv”

Fiica Andreei Marin vrea să se îndrepte la început către o facultate cu greutate, pentru că are convingerea că are mult potențial. Violeta recunoaște că celebra ei mamă îi susține această aspirație, chiar dacă, pentru o perioadă, cele două vor avea o relație la distanță.

„Mama mea mi-a zis să fac ceva serios și apoi să aleg ceva distractiv. Nu am înțeles ce a spus până nu am realizat. Există meserii un pic mai grele de făcut, pentru oameni cu potențial mai mare, apoi există meserii mai ușoare, dar nu o zic ca să judec pe cineva.

Doar că mi-am dat seama că mama mea crede în mine atât de mult încât pot să aleg ceva care necesită mai mult efort și implicare, mai ales pe partea asta academică. Am început să mă interesez, m-am îndreptat spre Drept.

Aș vrea să plec în străinătate, dar nu spun nu dacă aș rămâne aici', a precizat Violeta Bănică.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton