Pamela Anderson l-a refuzat pe Codin Maticiuc: "Nu suntem din aceeași galaxie..." / Actrița a primit oferta de a juca în filmul "Miami Bici 2"

 Dumitrache Laura
.

Codin Maticiuc revine în cinematografie cu filmul Miami Bici 2, care are premiera mâine în toate cinematografele din țară. Recent, Maticiuc a mărturisit că a fost refuzat de Pamela Anderson, căruia îi făcuse oferta de a juca în filmul său. Ei bine, celebra actriță nu a acceptat să facă parte din distribuția Miami Bici 2. Iată care a fost reacția ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Codin Maticiuc lansează cea de-a doua parte a filmului de comedie Miami Bici. Premiera va avea loc joi, 23 noiembrie 2023, în toate cinematografele din țară. Actorul a vorbit recent despre producția în care va juca actorul de la Hollywood Dany Trejo, mărturisind că a fost refuzat de Pamela Anderson.

pamela anderson vedetapamela anderson vedeta

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Codin Maticiuc a oferit detalii surprinzătoare despre producția filmului de comedie Miami Bici 2. Actorul a declarat că își dorea ca Pamela Anderson să joace în noul film, dar se pare că celebra actriță a refuzat această ofertă. Mai mult, Maticiuc îi oferise suma de 500.000 de euro.

Citește și: Ce dietă a urmat BRomania ca să slăbească 22 de kilograme, după filmul Miami Bici 2: „Am avut 120. Mi se făcea rău, am crezut că am ceva la inimă”. Ce mănâncă într-o zi

Citește și:Ce spune Codin Maticiuc despre colaborarea cu celebrul actor Danny Trejo, care va juca în Miami Bici 2: „Nu a cerut mult, dar am plătit foarte mult”

Citește și:Ce spune Adela Popescu despre revenirea la PRO TV: „Am discutat și pentru niște seriale, dar cred că…”

Citește și:Cum arată Elwira Petre în costum de baie, la 42 de ani: „Am câteva trucuri naturale de care nu mă pot despărți”

Pamela Anderson l-a refuzat pe Codin Maticiuc pentru Miami Bici 2

Codin Maticiuc se numără printre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Acesta a reușit să surprindă pe toată lumea după lansarea filmului de comedie Miami Bici. Mâine, 23 noiembrie, va avea loc premiera Miami Bici 2, iar fanii sunt nerăbdători să urmărească filmu. Cu toate acestea, Codin Maticiuc a recunoscut că a cheltuit sume de bani enorme pentru a crea și a doua parte a filmului. Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, acesta a declarat că i-a cerut Pamelei Anderson să joace în filmul său, dar actrița a refuzat. Mai mult, Codin Maticiuc a spus că i-a oferit suma de 500.000 de euro, dar în zadar. Într-un final, Codin Maticiuc a reușit să colaboreze cu Danny Trejo.

„Răspunsul Pamelei… În primul rând, ei nu îți spun prețul (n. red.: pe care îl cere). Tu cam știi cu agenții care e liga. Tu îi spui cam câți bani ai. Noi i-am oferit aceeași ofertă ca lui Danny Trejo. Am făcut oferta pe care o făceam la toți. La Pamela răspunsul a fost: nu suntem nici în aceeași galaxie! Ăsta a fost răspunsul ei. Whatever! Tu, așa, ca marketing de PR, ai fi vândut mai mult cu Pamela Anderson decât cu Danny Trejo? Crezi că da, nu?', a declarat Codin Maticiuc în podcastul „Acasă la Măruță'.


Câți bani a cheltuitat Codin Maticiuc pentru filmul Miami Bici 2

Filmul Miami Bici 2 va avea premiera pe 23 noiembrie în cinematografele din țară. Din distribuție fac parte George Piștereanu, BRomania, Codin Maticiuc, dar și celebrul actor de la Hollywood Danny Trejo. Codin Maticiuc a vorbit despre crearea filmului Miami Bici 2 care l-a costat 2,2 milioane de euro. Actorul speră ca cea de-a doua parte a filmului de comedie să aibă mare succes. „Noi nici la primul nu ne-am dorit profit. În Miami Bici 2 am investit 2,2 milioane de euro.Acuma joacă și Danny Trejo. Am visat să fac un film cu un actor american și n-am știut că o să mă coste jumătate de milion. Dacă știam că mă costă atât, nu-l făceam', a mai povestit Codin Maticiuc.

Mai mult, Codin Maticiuc voia să îl aducă pe Danny Trejo în România, pentru a promova filmul, dar acest lucru l-ar fi costat 20.000 de euro, așa că a renunțat la această idee. „Mai mult nu că nu ne permitem, dar nu face sens! Mai bine băgăm în marketing, în alte chestii, știi?', a mai spus Codin Maticiuc. Miami Bici 1 este unul dintre cele mai de succes filme românești. Cele două filme sunt regizate de Jesus del Cerro, cu Matei Dima și Codin Maticiuc în rolurile principale.

Sursa foto: Facebook/ Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton