Ce pantofi trebuie să poarte Simona Halep în ziua nunții cu Toni Iuruc. Mihai Albu îi dă sfaturi prețioase: "Trebuie să..."

 Laciu Andreea
.

Mihai Albu o sfătuiește pe campioana noastră și a dezvăluit ce pantofi trebuie să poarte, de fapt, Simona Halep în ziua nunții cu afaceristul Toni Iuruc. Se pare că are noroc deoarece diferența de înălțime față de soțul ei îi permite să aleagă orice toc își dorește.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Mihai Albu este recunoscut pentru creațiile sale minunate. Cliente din toată țara și nu numai se înghesuie să prindă o pereche de pantofi realizată în atelierul său. Pentru că toată lumea așteaptă cu sufletul la gură nunta Simonei cu Toni, designerul s-a gândit să îi transmită câteva sfaturi extrem de utile pentru o viitoare mireasă.

simona-halep-1simona-halep-1

Ce pantofi trebuie să poarte Simona Halep în ziua nunții

Mihai Albu are numai cuvinte de laudă la adresa campioanei. El consideră că știe foarte bine să își aleagă ținutele și că este îndrăzneață atunci când vine vorba despre stilul vestimentar.

'Am văzut că Simona Halep are foarte mult bun gust, alege mereu ținute care o reprezintă. E mică de statură, dar are o siluetă foarte bine proporționată. Soțul ei este foarte înalt, așa că poate purta ce toc dorește, cât de înalt vrea, este loc. Dacă va avea o rochie de mireasă cu mâneci lungi, va trebui să poarte pantofi, dacă are o rochie fără mâneci ideal ar fi o pereche de sandale.

În privința înălțimii tocurilor, am văzut că e curajoasă, poartă, în general, cu multă vervă și tocuri înalte. Însă, la nuntă va trebui să și danseze, iar dansul machedonesc ține foarte mult. Ar putea purta pantofi cu toc de 9 cm și un pic mai gros, căci trebuie să se simtă confortabil și să ducă o nuntă întreagă, toată noaptea. Sau, dacă are două ținute de petrecere, ar putea alege un toc foarte înalt, de peste 10 cm, iar mai apoi, după miezul nopții, să încalțe un toc mai comod, de 7-8 cm', a declarat Mihai Albu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Citește și: Ce dietă ține Simona Halep pentru a se menține în formă: „Mănânc tot ce îmi place, dar…”

Citește și: Vlăduța Lupău, primele fotografii alături de soțul și fiul ei: „De acum, iubirea o împărțim la trei”

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții. Când și unde va avea loc cununia lor religioasă

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă ginerele lui Mircea Geoană. Garret Cayton și Ana Geoană sunt împreună de cinci ani

Ce pantofi se poartă anul acesta la nunți

Mihai Albu este fericit pentru că afacerea lui revine încet la viață, după ultimii ani de criză sanitară. Se pare însă că vremurile grele în care trăm le-au făcut pe mirese să se reorienteze când vine vorba despre pantofi. Astfel, ele au început să caute mai degrabă modele care pot fi reutilizate și după ziua cea mare.

'Mă bucur că am avut multe comenzi, că a început să se miște treaba. Vin la mine și viitoarele mirese și nuntașele. Am sesizat însă că, în ultima vreme, miresele cer modele care mai pot fi purtate și după nuntă, din piele sau din alte materiale speciale. Miresele aleg, în general, încălțăminte albă, cu reflexe argintii, și cu tocuri nu foarte înalte, de 8 sau de 10 cm. În schimb, nuntașele sunt mai curajoase, preferă și tocurile de 11 cm, în culori metalizate, argintiu, bronz, arămiu', a mai mărturisit Mihai Albu.

Când are loc nunta Simonei Halep

Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit cununia religioasă pentru data de 13 noiembrie 2022. Petrecerea va avea loc la Casino Sinaia. Cei doi se așteaptă să primească peste 300 de invitați. Conform lui Mihai Albu este deja rumoare prin comunitatea de machedoni. Dar nu știe totuși cu siguranță dacă toți clienții care au venit acum la el la atelier merg și la nunta campioanei.

'Printre clienți am și mulți nuntași machedoni, nu știu dacă ei merg la nunta Simonei, că nu-i întreb unde se duc, dar după nume sunt machedoni. Mulți sunt din Tulcea, Medgidia, Constanța', a mai dezvăluit el, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton