Ce părere au părinții Oanei Roman despre Marius Elisei: "Erau de principiu că fiecare trebuie să..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce părere au părinții Oanei Roman despre Marius Elisei. Mariajul Oanei Roman cu Marius Elisei a fost extrem de mediatizat, însă a durat doar trei ani. La începutul anului 2023, cuplul s-a despărțit definitiv, dar conflictul dintre Oana Roman și Marius Elisei a continuat. Catinca Roman mărturisește însă că părinții vedetei nu s-au opus relației, dorindu-și să-și vadă fiica fericită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitată la Xtra Night Show, Catinca Roman a spus ce s-a întâmplat, de fapt în relația Oanei Roman cu Marius Elisei, după ce bărbatul a acuzat-o pe vedetă că-l umilea zilnic. Catinca a menționat că Elisei și-a dorit să ajungă celebru prin legătura lui cu Oana Roman, și că avea probleme cu alcoolul pentru care a refuzat ajutorul, în ciuda insistențelor partenerei. Cei care nu s-au împotrivit relației, însă, au fost chiar părinții Oanei, Mioara și Petre Roman. Catinca Roman a dezvăluit și motivul pentru care Mioara și Petre Roman au lăsat-o pe Oana Roman să facă ceea ce a simțit.

meme

Ce părere au părinții Oanei Roman despre Marius Elisei

Catinca Roman a mărturisit că Mioara și Petre Roman nu au intervenit niciodată în relația Oanei Roman cu Marius Elisei, deoarece, aceștia doresc ca fiecare să învețe din propriile experiențe. De asemenea, Catinca a menționat că Mioara și Petre Roman sunt lipsiți de prejudecăți, în ceea ce privește oamenii, de aceea au evitat să judece relația fiicei lor cu Elisei.

Citește și: Cornel Păsat s-a întâlnit cu Oana Roman, în timpul relației cu Marius Elisei: „Nu am avut niciun lucru mai intim, nu știu ce crede el’. Au fost iubiți timp de 7 ani

Citește și: Marius Elisei, după ce Oana Roman l-a acuzat că are o problemă cu alcoolul: „Mă apucam la 10 dimineața, beam 8-10 beri în decursul unei zile. Nu mă târam pe jos'

Citește și: De ce a pozat Loredana Groza în Playboy, după ce a devenit mamă: „În România, dacă ai născut, dacă ai trecut de 30 de ani, gata, ești bătrână. E un mod de a le ajuta pe femei să…'

Citește și: Irina Tănase, total schimbată: s-a afișat machiată strident pe Instagram. Fotografie rară cu fosta iubită a lui Liviu Dragnea

'Ai mei nu au absolut niciun fel de prejudecăți. Nu ne-au interzis niciodată și nu s-au băgat în relațiile noastre. Nu au comentat. Din punctul acesta de vedere, sunt foarte deschiși la minte. Oricum erau de principiu că fiecare trebuie să își trăiască experiențele proprii ca să învețe. În niciun caz nu s-au băgat, niciodată. Oricum ai mei chiar sunt niște oameni bine crecuți', a delcarat Catinca Roman, la Xtra Night Show.

Catinca Roman confirmă faptul că Marius Elisei avea probleme cu alcoolul

Catinca Roman a dezvăluit că, într-adevăr, Marius Elisei a avut mereu o problemă cu băutura, însă a refuzat sistematic ajutorul. De asemenea, fostul soț al Oanei Roman obișnuia să dea vina pe ceilalți pentru dependența lui de alcool.

'Eu am sesizat problema cu băutura. Științific vorbind, persoanele alcoolice sunt persoane dependente și este o patologie. Ăsta e discursul tipic al dependentului, anturajul e de vină, partenerul e de vină, toată lumea e de vină, mai puțin persoana respectivă', a mai spus Catinca Roman la Xtra Night Show.

Florentina Gheorghe, fosta iubită a lui Marius Elisei, dezvăluie problemele din relația lor

Marius Elisei și Florentina Gheorghe, fosta lui iubită, s-au cunoscut în mediul online. Tânăra spune că fostul ei iubit a cerut separarea, la un moment dat, însă tot el ar fi fost cel care a inițiat împăcarea, la aproximativ un an distanță.

„Ne-am cunoscut pe un site de socializare, am vorbit o perioadă pentru a ne cunoaște, să vedem dacă avem ceva în comun. După ceva timp, ne-am schimbat numerele de telefon și am decis să ne întâlnim. Mie mi-a plăcut mult de el, a fost primul bărbat din viața mea. Eu aveam 19, el 21. Ne-am întâlnit într-o zonă din București, el a venit cu un trandafir. Eu eram întoarsă cu spatele, el m-a luat și m-a sărutat. Am rămas surprinsă, nu mi se întâmplase așa ceva până atunci. Eram emoționată, a fost dragoste la prima vedere.

El era puțin ciudățel la început, nu voia să fie sunat, a spus că nu îi place să fie foarte agasat. Am încercat să înțeleg. Cred că a fost cea mai lungă relație pentru amândoi. Plângeam foarte des pentru că eu eram foarte emotivă. Mă deranja că nu voia să ne scriem. Nu ne-am mutat împreună, ne mai vizitam însă.

El a vrut să ne despărțim. După un an de zile, timp în care nu am vorbit, el m-a contactat, ne-am împăcat. Apoi ne-am mutat împreună, după opt luni. În cerusem să ne sunăm mai des’, a declarat Florentina Gheorghe, pentru Xtra Night Show.

FOTO: Instagram YT

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton