Părinții copiilor care joacă în filmul "Tati part-time" o apără pe Eva Măruță: "Ca mame, să ștergi pe jos cu un copil de 8 ani... Noi am mers la casting, am fost selectați și așa am ajuns aici"

 Dumba Gabriela
.

Părinții copiilor care joacă în filmul „Tati part-time” o apără pe Eva Măruță. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a fost acuzată că ar fi obținut rolul principal în filmul produs de Matei Dima, alias BRomania, pentru că a avut pile. Mai multe vedete și părinți ai copiilor care joacă în filmul „Tati part-time” și-au spus părerea despre Eva Măruță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

România s-a împărțit în două după lansarea filmului „Tati part-time”, în care joacă și Eva Măruță. În timp ce unii o acuză pe fiica de opt ani a Andrei și a lui Cătălin Măruță nu are talent actoricesc și a primit rolul pe pile, alții o apără pe Eva Măruță și susțin contrariul.

6241785262417852

Părinții copiilor care joacă în filmul „Tati part-time” o apără pe Eva Măruță

Părinții copiilor actori din filmul „Tati part-time” sunt consternați, însă, de valul de critici de pe Internet care s-a abătut asupra fiicei lui Măruță. Mina Iancu, mama băiețelului Casian Daniel ( în vârstă de 8 ani) din Tălmaciu, județul Sibiu, a dezvăluit cum a ajuns fiul ei să joace în film fără pile și și-a spus părerea vizavi de scandalul în care este implicată Eva Măruță.

„Sunt indignată ca parinte și, mai ales, ca mamă să vad câtă răutate este în mediul on-line! Ca femei, ca mame, să ștergi pe jos cu un copil de 8 ani care chiar are talent în tot ceea ce face! E incredibil! Oameni buni, nu trebuie să judecați nicicum, nu vine nimeni să vă ia copiii din pat să-i bage în filme, reclame etc. Mergeți, doamnelor, la casting, peste tot unde se poate să vă înscrieți copiii, ca să-i puteți promova și vedea în tot ceea ce va doriți. 

Nu mi-am imaginat că, în România, încă dăm curs, răutăților, egoismului și multe altele faze de genul X este fata/ fiul uneia dintre vedete! Am uitat ce înseamnă empatie, am uitat de incurajare, am uitat să felicităm, am uitat de multe!', a declarat Mina Iancu pentru Click!.

Pentru acest film, noi am mers la casting, am fost selectați și așa am ajuns aici! Fiul meu este de vârsta Evei! Un regizor, un producător, să știți că ei sunt foarte corecți, nu aleg pe pile. Cer aceeași  vârstă sau anume tipologii, deci sunt multe criterii pentru a putea intra într-un rol sau figurație. Nu se ia un rol, dacă nu se nu corespunde cerințelor. 

Deci, mămici dragi, lăsați copiii să-și îndeplinească visele. Trebuie susținuți și, mai ales, sfătuiți ca să fie mai buni, să nu crească cu ură, răutate sau invidie', a mai spus Mina Iancu.

Mama lui Casian Daniel a povestit cum anume au fost tratați la filmări copiii aleși din toată țara, ca să apară alături de Eva Măruță în film: „Eu, la filmări, am avut ocazia să o cunosc pe Eva. Ea este o dulceață de copil, respectuos, cu bun simț și comunicativ, la fel ca și părinții ei!'.

Citește și: Cum a ajuns Ramona Olaru colegă cu Dani Oțil și Răzvan Simion, deși nu a câștigat din prima castingul, și ce a învățat de la ei: „Să fiu o lady și să mai las satul puțin în urmă… / EXCLUSIV

Citește și: Ce crede Mircea Baniciu despre soțul fiicei lui, Ana Baniciu, și ce spune despre nepoți: „Mi-ar plăcea. Am certitudinea că…. Cu ce se ocupă Victor, băiatul artistului / EXCLUSIV

Ce spune Sânziana Buruiană despre Eva Măruță

Izabela Zuluf, fiica Sânzianei Buruiană, joacă și ea în film alături de Eva Măruță, cu care s-a împrietenit la filmări. 

„Au mai comentat unii de condiții, că s-ar fi stat 12 ore la filmari…Nu este adevărat, copiii nu au stat mai mult de 5-6 ore pe zi la filmări și au avut condiții: mâncare, dulciuri, sucuri, tot ce le-a trebuit. S-au simțit foarte bine și Eva s-a purtat cu ei foarte ok, s-a jucat cu ei în pauze. Nu are fițe de copil de vedetă deloc!', a declarat Sânziana Buruiană pentru Click!

Anamaria Prodan și Dana Rogoz o apără pe fiica lui Măruță

„Tu ești cea mai bună! Nu te uita înapoi și nu apleca urechea la nimeni în viața ta. Ochii, mintea și pașii doar înainte!Felicitări! Minunată! Fără cuvinte!', a scris Anamaria Prodan, în dreptul unui clip video în care a etichetat-o pe fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță.

Actrița Dana Rogoz a reacționat și ea virulent, exprimându-și sprijinul pentru micuța Eva. 

„Să te apuci sa înjuri un copil pe internet, în timp ce fluturi steagul libertății de exprimare, este pur și simplu grețos. Am urcat pe scenă de la vârsta de 3 ani. Am devenit Abramburica la vârsta de 9 ani, adică exact vârsta pe care o are acum unul dintre copiii mei.

De foarte mult ori în copilăria mea am fost întrebată , de către alți adulți, probabil părinți la rândul lor, care porneau de la premiza că sigur vreunul dintre părinții mei e cel puțin actor, regizor sau mare producător de televiziune.

Ei bine, dezamăgirea se așternea imediat pe fața lor când le răspundeam că nu, părinții mei sunt ingineri chimiști. Concluzia e că unii oameni triști, nemulțumiți de viețile lor, te vor judeca oricum, indiferent de cât de performant ajungi să fii într-un domeniu și indiferent de istoricul pe care îl ai.

Dar, să înjuri un copil pe contul administrat de părinții lui, fără nicio jenă, ba chiar considerându-te îndreptățit, mi se pare ca e exemplul cel mai clar că mai rău de atât nu se poate ajunge în dialogul din social media', a scris actrița, pe blogul ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton