Părinții și fratele lui Andrei Versace, mesaj sfâșietor pentru coroana de flori adusă la priveghi: "Te vom iubi mereu"

 Dumba Gabriela
.

Imagini sfâșietoare de la priveghiul lui Andrei Versace, influencerul care a fost găsit mort sâmbătă, în apartamentul său din București. Coroane imense din flori albe, un sicriu alb și multe lacrimi. Părinții și fratele au scris un mesaj dureros de rămas bun pe una dintre coroanele de flori aduse la priveghiul lui Andrei Versace. Astăzi, tânărul va fi condus pe ultimul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Influencerul Andrei Pârvan, cunoscut de toată lumea drept Andrei Versace, a fost găsit fără suflare într-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei. Trupul său neînsuflețit a zăcut pe podea aproximativ 7 zile, până când paznicul clădirii a simțit un miros înțepător și a alertat autoritățile.

d386fef5-a000-4579-817d-0dbba4d73b3f-1d386fef5-a000-4579-817d-0dbba4d73b3f-1

Familia lui Andrei Versace este în stare de șoc. Astăzi are loc înmormântarea tânărului de 37 de ani

Familia și prietenii lui Andrei Versace au adus coroane de flori și au aprins o lumânare la căpătâiul tânărului găsit, sâmbătă, fără suflare. Tânărul este condus pe ultimul drum miercuri, 24 iulie, când va fi înmormântat la cimitirul Cărămidarii de Jos, de la Piața Sudului.

La priveghi, sicriul alb cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace a fost înconjurat cu coroane de flori, iar pe una dintre coroanele aduse apare un mesaj de-a dreptul sfâșietor din partea familiei.

„Te vom iubi mereu, tata, mama și fratele', scrie pe una dintre coroane, conform Cancan.ro.

Andrei Versace și-a creat, prin intermediul platformelor de socializare, imaginea unui milionar excentric, iar mai apoi a devenit cunoscut după ce a fost imitat Mihai Bendeac în show-urile sale de comedie. Acesta provine dintr-o familie înstărită, cu afaceri în domeniul imobiliar. Ionel Pârvan, tatăl său, este cel care a construit clădirea de patru etaje, din Dorobanți de lângă ASE, proiect care a stârnit numeroase controverse.

Citește și: Influencerul Andrei Versace a fost găsit mort în casă. Primele concluzii ale Poliției / Paznicul a sunat la 112, a fost uitat de familie și de apropiați

Citește și: Ce au descoperit polițiștii în casa influencerului Andrei Versace, în care a fost găsit mort. Principala ipoteză luată în calcul de procurori și ultimul mesaj postat de bărbat: „Tu ai impresia că îți merge cu mine?’

Fratele lui Andrei Versace nu crede că influencerul a fost omorât

Moartea lui Andrei Vesace este în continuare un subiect controversat, tocmai pentru că oamenii legii încearcă să afle cum s-a ajuns la o astfel de tragedie. Deși au existat ipoteze în acest sens, fratele lui Andrei Versace nu crede că acesta a fost ucis.

„În primul rând, legat de speculațiile din presă nu sunt majoritatea reale. El nu a fost omorât, nu a fost ucis, nu au fost urme de violență pe corpul lui. Deocamdată, cazul lui este nedeterminat și durează între trei și șase luni să se concluzioneze și a fost un om foarte darnic, foarte bun la suflet, într-adevăr.

Când nu avea, dădea dacă putea și restul, a fost un băiat rebel de mic, a făcut ce a vrut în mare parte, dar a fost atras de această parte a mondenității. A fost un șoc foarte mare, a fost și weekend, cum îi plăcea lui în weekend. Un șoc foarte  mare. Acum părinții sunt o idee mai ok, dar vă dați seama că greul nu a trecut și să sperăm să trecem cu bine', a declarat Mihai, fratele lui Andrei Versace, pentru Spynews.ro.

S-a zvonit că Andrei Versace ar fi fost filat de interlopi și chiar că ar fi avut datorii la ei.

„A fost un șoc foarte mare, a fost și weekend, cum îi plăcea lui în weekend. Un șoc foarte mare. Acum părinții sunt o idee mai ok, dar vă dați seama că greul nu a trecut și să sperăm să trecem cu bine. Nu (n.r. legături cu interlopi sau că a pierdut bani la jocurile de noroc), din ce știu eu, nu a avut nici datorii, absolut nimic’, a mai spus Mihai, fratele lui Andrei Versace.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton