Paris Hilton, mărturie cutremurătoare în fața Congresului american: "Când aveam 16 ani, am fost smulsă din pat în miezul nopții, hrănită forțat cu medicamente și abuzată sexual"

 Dumba Gabriela
.

Paris Hilton a mărturisit în fața Congresului că a fost abuzată sexual și hrănită forțat cu medicamente în timpul perioadei pe care a îndurat-o în centrele rezidențiale de tratament pentru tineri. Audierea s-a axat pe consolidarea sistemului de protecție a copilului și a beneficiat de mărturiile mai multor martori experți, inclusiv Paris Hilton.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Paris Hilton a dezvăluit anterior că părinții ei au trimis-o în acest centru, după ce a început să meargă în cluburi și la petreceri când avea 15 ani. Paris Hilton făcea față abuzurilor pe care le îndura în aceste instituții pretinzând că este altcineva, a declarat ea pentru The Independent anul trecut.

paris-hilton-a-copilparis-hilton-a-copil

Paris Hilton, „imobilizată violent și târâtă pe holuri, dezbrăcată și aruncată în izolare'

Paris Hilton, o susținătoare declarată a unei mai bune protecții pentru copiii din instituțiile pentru tineri, a făcut mărturisiri cutremurătoare în fața Congresului american.

„Este foarte dificil să spui cuiva din lumea exterioară. Mulți dintre acești copii nu sunt crezuți pentru că aceste locuri le spun părinților că sunt mințiți și manipulați pentru că vor să se întoarcă acasă', a declarat Paris Hilton în fața comisiei.

Paris Hilton a solicitat, de asemenea, legislatorilor să adopte legea Stop Institutional Child Abuse, menită să consolideze supravegherea programelor rezidențiale pentru tineri.

„Când aveam 16 ani, am fost smulsă din pat în miezul nopții și transportată dincolo de granițele statului la prima dintre cele patru instituții de tratament pentru tineri. Aceste programe promiteau vindecare, dezvoltare și sprijin, dar nu mi-au permis să vorbesc, să mă mișc liber sau măcar să mă uit pe fereastră, timp de doi ani.

Am fost hrănită forțat cu medicamente și abuzată sexual de către personal. Am fost imobilizată violent și târâtă pe holuri, dezbrăcată și aruncată în izolare. Părinții mei au fost complet înșelați, mințiți și manipulați de această industrie pentru profit cu privire la tratamentul inuman pe care îl sufeream', a declarat Paris Hilton.

Citește și: De ce a divorțat, de fapt, Alex Velea de prima soție, Ana Maria Mircea. Artistul rupe tăcerea, la mai bine de 11 ani de la ruptură: „De-asta n-am făcut față. Probabil nici eu nu eram ce trebuia…'

Citește și: Paris Hilton a postat primele imagini cu fiul ei, născut de o mamă surogat: „Suntem atât de mândri’. Ce nume special a ales pentru el

Citește și: După despărțire, CRBL și Elena vorbesc aproape zilnic, iar fiica lor a trecut „foarte matur peste acest hop'. Confesiunea artistului, după 16 ani alături de soție: „Se întâmplă lucruri care nu am visat niciodată. Dacă-mi spuneai anul trecut pe vremea asta că se va întâmpla asta…’

Paris Hilton are doi copii născuți de mame surogat

Paris Hilton, în vârstă de 43 de ani, și-a surprins fanii după ce a anunțat că a devenit mamă pentru a doua oară, în noiembrie anul trecut.

Vedeta mai are un băiețel, Phoenix, de zece luni, printr-o mamă surogat. La 11 ani după ce a anunțat că a devenit mamă, Paris Hilton și-a surprins fanii din mediul online după ce a dezvăluit că mai are o fetiță, apelând la o mamă surogat și de această dată.

Paris Hilton este căsătorită cu Carter Reum, iar de Ziua Recunoștinței a anunțat că a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta de a Hollywood are de această dată o fiică, printr-o mamă surogat. Micuța poartă numele de London și are câteva luni.

În urmă cu zece ani, Paris Hilton a declarat într-un podcast că își dorește ca viitoarea sa fiică să poarte numele de London.

Voi fi foarte încântată dacă Phoenix va avea într-o zi o surioară – o voi numi London. Este orașul meu preferat și mereu mi-am dorit să-i pun fiicei mele numele Londra. De fapt, am ales acest nume de mult timp, probabil de acum 10 ani. Întotdeauna mi-am dorit o fetiță cu numele London/Londra. Îmi place acest nume pentru fiica mea’, a spus ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton