Patrizia Paglieri și Francesco, detalii despre experiența Asia Express. „De la agonie la extaz”

 Dumitrache Medeea
.

Filmările pentru Asia Express sezonul 4 s-au încheiat, iar concurenții s-au întors în România. Deși nu au voie să divulge prea multe despre cum a decurs competiția, Patrizia Paglieri și Francesco au povestit pe scurt cum au simți experiența și ce obstacole au întâmpinat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Odată întorși acasă, concurenții Asia Express sezonul 4 au făcut câteva dezvăluiri despre cum a decurs competiția. Patrizia Paglieri a făcut echipă cu fiul ei, Francesco. Aceștia au povestit care a fost cea mai grea încercare în Asia Express.

patrizia1patrizia1

Patrizia Paglieri și Francesco, despre Asia Express

Deși este o experiență inedită, Patrizia Paglieri și Francesco au mărturisit că tot ce se întâmplă în Asia Express te face să treci prin toate emoțiile pe care le poate simți un om.

Aceștia au explicat că au trecut de la agonie la extaz în fiecare zi a competiției, iar fiecare situație întâmpinată în Asia i-a făcut să simtă adrenalina de 10 ori mai puternic.

Citește și: Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, primele declarații de la Asia Express:

Citește și: Patrizia Paglieri și-a închiriat casa pentru filmările serialului „Sacrificiul”:

Citește și: Oana Mizil a ajuns la spital, după ce a fost bătută de Marian Vanghelie.

Citește și: Cum a cerut-o Alex Velea în căsătorie pe Antonia.

Eu chiar îi spuneam lui Francesco, fiecare zi acolo e ca un an în București', a spus Patrizia, pentru a1.ro.

Am zis că într-o zi ni se întâmplă acolo ce nu ni se întâmplă acasă în doi ani. Noi adormim înainte să le povestim, uneori, și uităm… Multe, multe lucruri s-au întâmplat, cu șoferii, probele, de la agonie la extaz, o grămadă de stări', a adăugat Francesco.

Francesco: „Autostopul e greu'

Patrizia a recunoscut că a fost o provocare grea, dar frumoasă. Fiul ei a povestit că cele mai mari bătăi de cap au fost provocate de autostop.

Patrizia: E cam greu, adică nu e o vacanță, dar e frumos, sunt atât de multe emoții.

Francesco: Cred că cel mai greu pentru noi până acum a fost autostopul. Cu cazarea, cel puțin, pot să zic că am avut destul de mult noroc, dar cu autostopul e greu, foarte greu.

Tânărul a explicat că acum realizează că acasă are tot ce își dorește, deoarece la Asia Express a simțit multe lipsuri. Mama sa a răspuns acestei afirmații mai în glumă, mai în serios.

Francesco: E o experiență care te face să vezi cât de norocos ești acasă, că nu îți lipsește nimic, practic.

Patrizia: Eu știam asta, tu nu știai.

Celebrul bucătar a mai povestit că s-au descurcat destul de greu și cu banii, însă au avut noroc că au dat de oameni generoși care le mai ofereau mâncare.

Cu banii a fost cam greu, dar am avut noroc că cei de pe stradă au fost și foarte generoși. Măcar au înțeles că avem un euro pe zi și atunci li se face milă și ne mai dau de mâncare, iar eu mă mai plâng în fața patiseriei, când văd deserturi, ciocolată, le zic «Ce frumos» și primesc', a mai spus Patrizia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton