Paul Ipate a făcut scandal în aeroport, după ce Wizz Air a anulat un zbor: "Nu am de ce să îmi cer scuze, doamnă. Am spus un adevăr"

 Dumba Gabriela
.

Paul Ipate a trăit și el, pe pielea lui, stresul anulării unui zbor Wizz Air, ca mulți alți români care s-au văzut cu vacanțele pierdute din cauza acestei companii aviatice. Aflat pe aeroportul Otopeni, soțul lui Jojo a aflat că avionul cu care urma să ajungă în Italia nu mai zboară și nimeni din partea companiei nu avea o explicație sau o soluție în acest sens. Cum era de așteptat, oamenii s-au revoltat și la fel și Paul Ipate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Chiar când se aflau la poarta de îmbarcare, Paul Ipate și alte câteva zeci de oameni au aflat că zborul lor spre Aeroportul Internațional Orio al Serio, din Bergamo, Italia a fost anulat de Wizz Air, în „dulcele stil clasic”. Evident că au apărut nemulțumiri, mai ales că nu li s-a oferit pasagerilor nici o soluție.

169134239_302685491217946_5054859259622583679_n_06101200169134239_302685491217946_5054859259622583679_n_06101200

Paul Ipate a făcut scandal în aeroport după ce Wizz Air a anulat zborul spre Italia

Paul Ipate nu a putut sta pasiv în fața deciziei Wizz Air de a abandona oamenii pe Otopeni și a tras-o la răspundere pe angajata companiei. Se pare că scandalul ar fi pornit de la faptul că site-ul companiei aeriene nu ar fi funcționat corespunzător, iar călătorii au aflat târziu de anularea zborului, potrivit cancan.ro.

Imaginile în care acesta se ceartă cu femeia de la ghișeul de bilete au ajuns virale pe TikTok!

„Că e compania praf? Și angajații praf? Că nu vă merge site-ul? Că anulați zborurile? Vă simțiți prost din cauza asta? Nasol. Asta e realitatea! Ăsta e adevărul! Nu am de ce să îmi cer scuze, doamnă. Am spus un adevăr', îi reproșează Paul Ipate angajatei de la Wizz Air, în imaginile care au ajuns virale pe rețelele de socializare.

Se pare că femeia de la ghișeu a avut o atitudine neprofesională, lucru care i-a scos și mai tare din sărite pe pasageri.

„Wizz Air meanwhile. Într-adevăr, angajații nu au nicio vină, dar atunci când în fața ta este o mulțime furioasă, sătulă de repartizare pe cale să se anuleze, contează foarte mult să știi cum să empatizezi… a de superioritate a doamnei nu-și avea rostul în această ecuație. Cei care au fost de față știu mai multe', se precizează în descrierea videoclipului de pe TikTok.

Citește și: Irina Nicolae, mărturisiri dureroase despre fiica pe care a pierdut-o după ce a născut provocat, la cinci luni: „Din cauza unor probleme medicale…’. Cum o educă pe fetița ei, Scarlett Maria, la 6 ani / EXCLUSIV

Citește și: Andra i-a făcut o surpriză de proporții unei mirese pe care a văzut-o traversând strada. Videoclipul s-a viralizat rapid: „Dovadă că nu te costă nimic să faci un om fericit’

Oana Radu și-a schimbat vacanța, după ce zborul spre Roma i-a fost anulat de 3 ori

În această lună, Oana Radu își dorea să plece câteva zile în Italia, la Roma, dar pentru că zborul i-a fost deja anulat de trei ori a luat o decizie de moment și a schimbat imediat destinația.

În cazul în care vă întrebați ce mai fac, trebuia să plecăm la Roma în  dimineața aceasta, este un zbor pe care îl amânăm a treia oară când trebuia să plecăm în Roma. Am muncit foarte mult, weekend-ul asta, am cântat în continuu și mă stresa foarte tare să merg în aeroport, haosul ăla, bagaje, toate cele.

Mi-a plăcut foarte mult la Balcic când am filmat clipul. Resortul era foarte relaxant, piscină privată, mașinuțe de golf și am zis că mergem acolo pentru că nu mai aveam chef de altceva, am zis să mă odihnesc… La noi pe litoral nu e de mers acum, e super aglomerat, nu se compară ca și frumusețe, ca și prețuri, deci vă recomand să mergeți în Balcic, a povestit Oana Radu pe  Instagram și deja se bălăcește la piscină.

Ea își va lua revanșa în următoarea călătorie la Roma atunci când va face shopping intens.

„Chiar mă bucur super mult că pot să mă relaxez și să nu fac nimic pentru că această călătorie la Roma sunt sigură că era foarte agitată pentru că mă știți, trebuie să merg în magazine, la cumpărături, trebuie să verific toate cafenelele cu cappuccino, mai bine aici, trebuie să mă relaxez, a mai adăugat cântăreața

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton