Paula Chirilă are un nou iubit și pleacă împreună cu el în vacanță, în Grecia. Unde plănuiește actrița să își ia o casă: „Abia aștept”

 Tudorache Simona
.

Paula Chirilă a reușit să își găsească fericirea după divorț. Deși nu vrea să dea prea multe detalii despre bărbatul care îi bucură viața, actrița recunoaște că acum se pregătesc pentru o vacanță în Grecia, pe care o așteaptă cu sufletul la gură, pentru că nu a mai ajuns în această țară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Paula Chirilă își ia o pauză după o perioadă extrem de încărcată. Vedeta joacă în mai multe piese de teatru și poate fi văzută zilnic în emisiunea Gabrielei Cristea, Capriciile iubirii, de la Antena Stars. La un moment dat, Paula Chirilă visează să își achiziționeze o casă în Grecia sau Spania.

paula-chrila-53paula-chrila-53

Paula Chirilă are un nou iubit și pleacă împreună cu el în vacanță, în Grecia

Paula Chirilă zâmbește cu subînțeles atunci când e întrebată de cel cu care își împarte viața. E fericită și abia așteaptă vacanța pe care o vor petrece împreună.

„Plec în Grecia. Doamne ferește (n.r. nu se duce singură în vacanță). Este, este și e bine. Pur și simplu am uitat (n.r. să vină la un festival din Capitală). Stau vreo zece zile și nu eram eu foarte hotărâtă. Facem Zakynthos, Lefkada și Corfu și acolo ne întâlnim cu niște prieteni înainte de plecare', a declarat Paula Chirilă, la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Citește și: Ce face Oana Moșneagu cu accesoriile, buchetul de la nuntă și cele două rochii de mireasă: „Intenționez să vopsesc rochia de la petrecere, îmi place extrem de mult cum se simte pe corp. O să mă vedeți purtând-o…”. Vlad Gherman nu a vrut să-și vadă iubita mireasă înainte de nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Florin Piersic este internat într-o clinică de recuperare. Cum se simte și ce spune despre revenirea sa pe scenă: „Fac antrenamente cu piciorul. Dacă eram în formă…'

Citește și: Bogdan Vlădău, mesaj cu subînțeles după ce s-a vehiculat că divorțează de Gina Chirilă: „Tu nu minți, nu folosești oameni, nu înșeli…' / Pe contul lui încă apar fotografii cu ea

Citește și: Anisia Gafton, detalii despre relația cu Serghei și despre nunta lor: „Longevitatea cuplului nostru cred că se datorează mult și faptului că nu am pus presiune pentru căsătorie și copii”. Cum se înțelege cu viitorii socri / EXCLUSIV

Citește și: Dorel Vișan a plecat de acasă de la 11 ani, pentru a învăța: „La noi, nu era școală elementară, numai până la clasa a IV-a. Am plecat în altă localitate și toată viața mea mi-a fost dor de mama. Am considerat că învățătura este…” / EXCLUSIV

Paula Chirilă vrea casă în Grecia sau Spania

Vedeta de 49 de ani abia așteaptă să descopere frumusețile din Grecia și să se bucure de preparatele locului. Ba mai mult, la un moment dat, visează să își ia aici și o casă.

„Eu nu am fost niciodată în Grecia, e prima oară. E aproape și e foarte frumoasă. Așa visez (n.r. să își ia o casă), ori în Grecia, ori în Spania. Abia aștept să descoper tavernele, mie îmi place mâncarea grecească, e fabuloasă. Am fost pe insula Evia. Eram cu treabă. Acum abia aștept', a mai spus vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton