Ce decizie radicală a luat Paula Seling, după divorțul de Radu Bucura: "Fără să știm că vom regreta..."

 Laciu Andreea
.

Ce decizie radicală a luat Paula Seling, după divorțul de Radu Bucura. Fanii și-au făcut griji pentru artistă și s-au întrebat ce se întâmplă, de fapt, cu Paula Seling, după divorț. Vestea despărțirii de soțul ei, după ce au avut un mariaj îndelungat și discret, a surprins pe toată lumea. Păreau foarte fericiți împreună, dar se pare că adevărul era cu totul altul. Vedeta a mers mai departe și se preocupă acum de cariera ei. La începutul lunii noiembrie, a sărbătorit împlinirea a 25 de ani de carieră în muzică, printr-un concert special organizat pe scena Palatului Național din Chișinău. Însă, planurile Paulei Seling nu se opresc aici!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce decizie radicală a luat Paula Seling, după divorțul de Radu Bucura. Conform informațiilor apărute în presă după ce s-a aflat despre divorțul artistei, se pare că motivul conflictelor din căsnicia ei era fix legat de cariera ei. Paula Seling ar fi fost nemulțumită de sprijinul insuficient primit din partea soțului său, pe plan profesional. Acum a ales să se concentreze pe muzică și să își bucure fanii cu noi creații.

paula-seling-2paula-seling-2

Ce decizie radicală a luat Paula Seling, după divorțul de Radu Bucura

A preferat să păstreze aceeași discreție care a consacrat-o chiar și după ce s-a despărțit de soțul ei. Însă își ține mereu fanii la curent cu activitatea ei profesională, pe care se concentrează în această perioadă. Zilele trecute, le-a dat o veste bună admiratorilor ei. A lansat o piesă nouă, cu un videoclip care le amintește tuturor cât de importante sunt „rădăcinile” din familie și legătura cu părinții.

„Am scris „Mândru cer senin' dintr-o întâmplare …nu speram să fie o piesă atât de veselă și apropiată de felul pozitiv și optimist al românului, de a fi. Mă gândeam, scriind, la dorința noastră, când eram mici, de a crește și a fi adulți, fără să știm că vom regreta uneori. ‘Nu crește, e o capcană!, umblă o vorbă.

Aș fi vrut, mereu, să rămân copil, protejat de brațele iubitoare ale părinților, ferită de răutățile lumii, bucurându-mă de frumusețile vieții lipsite de griji, de acasă . De aceea, acasă e locul cel mai plin de amintiri. Plin de iubire și de libertate. Mama, tata, vă mulțumesc că îmi sunteți, că mi-ați dat totul. Eu sunt așa, datorită vouă!', a declarat Paula Seling, în exclusivitate pentru Mediaflux.ro.

Citește și: De ce a divorțat Paula Seling de Radu Bucura:„Primele neînțelegeri au pornit încă de acum 12 ani. Ea îi reproșa mereu că…' / EXCLUSIV

Citește și: Motivul despărțirii dintre Alex Dobrescu și Cristina Cioran: 'Ea nu este fericită, eu am fost fericirea ei'

Citește și: Ce spunea Paula Seling despre căsnicia cu Radu Bucura și copii, acum două luni: „Am datoria de a transmite mai departe tot ce am primit' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Mădălina Ghenea fără machiaj. Frumoasa actriță s-a filmat complet naturală: „Adevăratele mele culori”

A introdus sportul susținut în viața ei

A fost mereu apreciată pentru frumusețea ei naturală. Iar acum a dezvăluit și ce trucuri de înfrumusețare folosește. Asta pe lângă sportul pe care îl face constant în ultima perioadă.

„Îmi place să alerg când am timp. Fiind tot timpul pe drum, încerc să găsesc săli de sport în orașele unde merg și îmi iau puțin timp de antrenament. Nu reușesc mereu, dar măcar încerc. Am o cremă românească de față pe care o folosea mama când eram mică și cu care mă dau și azi, ca bază, indiferent ce alte creme îmi cumpăr din când în când', a mai spus artista, pentru sursa citată anterior.

Povestea de dragoste dintre Paula Seling și Radu Bucura

S-au cunoscut când artista era doar o adolescentă, dar doar ea s-a îndrăgostit la început. Nouă ani mai târziu, a sunat telefonul care avea să îi schimbe viața.

Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit, a relatat în trecut Paula Seling pentru Okmagazine.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton