Paula Seling mărturisește că fiica ei, Elena, nu este privată de prezența tatălui, după divorțul de Radu Bucura: "Dimpotrivă! Tatăl ei este acolo tot timpul. O ia deseori, au activitățile lor, se pregătesc să..."

 Tudorache Simona
.

Paula Seling și Radu Bucura au divorțat, dar continuă să îți împartă responsabilitățile în privința fiicei lor adoptate. Cei doi petrec timp cu Elena și încearcă să o crească cât mai frumos posibil. Paula Seling mărturisește că fostul ei soț va pleca cu fiica lor la mare, apoi și ea îi va oferi o vacanță de neuitat în Grecia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Elena va merge alături de colegi și în două tabere, una în Deltă și o alta la munte. Artista consideră că un copil are nevoie de echilibru și trebuie să știe că e iubit de ambii părinți în egală măsură, de aceea momentele pe care le petrece alături de ei sunt esențiale.

paula-seling-11paula-seling-11

Paula Seling și fostul ei soț, Radu Bucura, își vor împărți timpul cu fiica în această vară

Paula Seling a divorțat de Radu Bucura, dar legătura lor continuă prin prisma fiicei pe care au adoptat-o și pe care o iubesc nespus. Cei doi împart tot ce ține de copilul lor și de înțeleg bine în privința acestui aspect.

„Tatăl ei este acolo tot timpul. Nu este privată de imaginea paternă, dimpotrivă. Ei au activitățile lor, se pregătesc să meargă la mare, au câteva zile la sfârșitul lunii. Tatăl ei o ia deseori. Încercăm din răsputeri să petrecem timp cu ea, dar în același timp înțelegem că și celălalt părinte trebuie să petreacă timp cu copilul. Copilul trebuie să aibă un echilibru, să înțeleagă, să vadă și să simtă că e iubit de ambii părinți enorm și să crească frumos', spune Paula Seling, pentru Cancan.

Citește și: Cum au reacționat părinții lui Gabi Bădălău când au aflat că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu: „Eu îi ascult tot timpul, dar deciziile le iau eu. Mama chiar îmi spunea că se ruga…”

Citește și: Adela Popescu, despre începuturile relației cu Radu Vâlcan: „Eu nu m-am îndrăgostit la prima vedere. Nu era pe gustul meu neapărat”

Citește și: Zanni dezvăluie de ce nu a dat examenul de Bacalaureat: „Nu mă interesează ce spune gura lumii! Nu-mi lipsește facultatea”. Câștigătorul Survivor a crescut la orfelinat

Citește și: Lavinia Petrea a ajuns în televiziune, deși se pregătise pentru un alt domeniu: „A fost o mare dezamăgire. Îmi aduc aminte că două săptămâni am stat în casă, am plâns”

Citește și: Culiță Sterp, situație neplăcută în aeroport. Artistul nu a avut voie să urce în avion, după ce i-a fost controlat bagajul: „Uitați-vă cum curg apele pe mine. Trebuie să vină Poliția…'

Paula Seling vrea să plece cu Elena în Grecia

Solista vrea să plece cu fiica ei, în vacanța din această vară, peste hotare. Deși iubește tot ce ține de România, Paula Seling mărturisește că îi place să treacă granița pentru că acolo nu e recunoscută ca aici și mai poate avea momente de respiro.

„Noi n-am stabilit încă nimic, știu doar că ea are două tabere, la început de vară și spre finalul verii.

Una este în Deltă, cealaltă este la munte. Așa a vrut ea, este cu colectivul de la after și a vrut să meargă. Între astea încercăm să înghesuim una sau două vacanțe, ți-am spus că tatăl ei deja merge cu ea, e planificat. Și eu, în funcție de ce program liber e, o să planific cu ea, probabil în Grecia. Nouă ne place să mergem, să nu ne înțelegeți greșit. Ne place foarte mult faptul că ne cunoaște lumea și ne vede lumea, dar uneori vrei să stai așa, să nu te știe nimeni. Și de aia noi mai mergem în alte țări, nu că nu ar fi frumos la noi. Probabil că o să încercăm să mergem în Grecia, poate și în Bulgaria. N-am planificat, dar suntem pe genul ăsta patru zile libere, hai să mergem undeva, unde mergem?!. Și mergem', mai spune Paula Seling.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton