Paula Seling, replică dură pentru Lili Sandu, în direct, după ce a fost întrebată despre divorțul de Radu Bucura: ”De ce mă tot întrebați? Îți dai seama că...”

 Calin Maria Bianca
.

Paula Seling, replică neașteptată pentru Lili Sandu, în direct, după ce a fost întrebată despre divorțul de Radu Bucura. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu mai bine de un an, Paula Seling și soțul ei, Radu Bucura, au ales să divorțeze în mare secret. Au încercat pe cât posibil să își țină problemele doar pentru ei, însă, invitată în emisiunea 'Vorbește lumea' de pe PRO TV, Lili Sandu i-a adresat câteva întrebări despre acest episod mai puțin plăcut din viața ei, care a deranjat-o vizibil pe artistă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Paula Seling a ales de-a lungul anilor să fie cât se poate de discretă cu viața ei privată, astfel că nu a dezvăluit prea multe detalii despre divorțul dintre ea și Radu Bucura. Ei bine, totul până când artista a fost prezentă în cadrul emisiunii prezentate de Lili Sandu și Bogdan Ciudoiu, iar întrebările acestora despre divorț au venit pe neașteptate. Fără a ezita, Paula Seling le-a spus celor doi că nu-i place să vorbească despre acest subiect, însă discuția a tot continuat.

seling8seling8

Paula Seling a fost vizibil deranjată de insistențele cu care Lili Sandu, dar și colegul ei de breaslă, încerca să afle mai multe răspunsuri de la ea în legătură cu separarea de fostul ei partener de viață, așa că la un moment dat, după ce a tot zis că nu-i place să vorbească despre acest capitol din viața ei, a răbufnit, chiar în direct, în fața tuturor.

Citește și: Paula Seling, despre experiența Eurovision din 2010, când ea și Ovi s-au clasat pe locul 3: „A fost un moment de fericire maximă, de atingere a unui vis frumos'

Citește și: Lili Sandu, declarații neașteptate despre relația cu Silviu Țolu, tatăl fiului ei: „Există ispite, suntem persoane publice'

Citește și: Adriana Iliescu și fiica ei pleacă împreună în vacanță: „Acum ne pregătim, ne facem bagajele” / A recunoscut că are probleme financiare

Citește și: Roxana Nemeș și-a cerut soțul în căsătorie de două ori: „M-am trezit și nu mai puteam de dragoste…”/ De ce au fost despărțiți un an

Paula Seling, replică neașteptată pentru Lili Sandu, în direct, după ce a fost întrebată despre divorțul de Radu Bucura

Paula Seling a acceptat invitația de a merge în emisiunea 'Vorbește lumea' de pe Pro TV, unde a început să vorbească pe larg despre relația specială pe care o are cu fiica ei. A explicat că divorțul de Radu Bucura poate fi un avantaj pentru ea, asta deoarece stă și la ea acasă, dar merge și la el, astfel că Elena se poate bucura de două case. De asemenea, a explicat și faptul că indiferent de ceea ce s-a întâmplat între ea și Radu Bucura, ei vor forma mereu o familie pentru Elena.

„Noi suntem foarte apropiate și suntem în continuare o familie foarte apropiată, deciziile le luăm împreună, avem grijă ca Elena să nu simtă lucrurile prin care trecem. E ca și cum ar avea două locuințe, se simte băgată în seamă, pentru că atât eu, cât și tatăl ei încercăm să petrecem foarte mult timp împreună. Pentru ea e un avantaj, că nu se plictisește acasă, pentru că merge la a doua casă. Eu simt că este echilibrată, că este în regulă și că înțelege că indiferent ce ar fi în lumea asta, noi suntem totuși o celulă care e întotdeauna acolo pentru ea', a spus Paula Seling în emisiunea 'Vorbește lumea' de pe PRO TV.

Paula Seling: 'Nu-mi place să vorbesc despre lucrurile astea'

Ei bine, de aici și până la discuțiile despre separarea de Radu Bucura, cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste ani la rând, a mai fost doar un pas. Lili Sandu nu a ezitat și a întrebat-o când s-a produs mai exact separarea, mai ales că totul s-a întâmplat în mare secret. Paula Seling i-a oferit răspunsul pe care-l aștepta, însă totodată a spus clar că nu-i face plăcere să vorbească despre acest subiect sensibil din viața ei.

„Lili Sandu: Paula, când a fost separarea?

Paula Seling: Dar mie nu-mi place să vorbesc despre lucrurile astea. Anul trecut', a fost începutul dialogului dintre Paula Seling și prezentatoarea emisiunii.

Așa cum era de așteptat, întrebările au continuat, iar Paula Seling a dezvăluit că s-a refăcut prin muncă și dedicare pentru lucrurile care-i fac plăcere.

Paula Seling:  Eu mi-am găsit echilibrul muncind, pentru mine munca este un refugiu, ceva ce mă face să mă simt valabilă pentru mine însămi. Nu fac lucrurile pentru a demonstra cuiva ceva, ci pentru că așa mă simt valabilă, repet, pentru mine.

Bogdan: Vreau să știu dacă te vezi în curând într-o nouă relație.

Paula Seling: Normal. Da, normal. Și așa e normal să fie.

Bogdan: Te simți vindecată, să înțeleg.

Paula Seling: Sunt anumite lucruri care sunt acolo și peste care dai în viața ta pentru a fi ca un fel de notă, te raportezi la evenimentul respectiv tot timpul, pentru a avea un anumit parcurs. Nu știu dacă înseamnă o vindecare, înseamnă o continua evoluție, adică mie mi se pare prea prețios și pretențios să spui vindecare. Nu, înseamnă o trecere de la o etapă la alta, înseamnă să faci în tine schimbările de care ai nevoie pentru a fi mai aproape de cine trebuie să fii', a continuat dialogul dintre artistă și prezentatorii emisiunii.

Paula Seling, vizibil deranjată de întrebările despre divorț

Deși a spus în repetate rânduri că nu vrea să vorbească despre separarea de Radu Bucura, Lili Sandu a încercat totuși să afle mai multe detalii picante din intimitate, astfel că următoarea întrebare a fost tot despre acest subiect. Fără a mai ezita, Paula Seling a răbufnit și i-a întrebat de ce tot continuă să-i adreseze astfel de întrebări, dacă le-a spus că nu vrea să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat între ea și fostul partener.

„Lili Sandu: Paula, cum vezi tu această separare? Aveai nevoie de ea?

Paula Seling: De ce mă tot întrebați? Nu știu, îți dai seama că toate lucrurile care ți se întâmplă în viața asta nu ai cum să le prevezi, nu le înțelegi decât în momentul în care treci prin ele. Nu știu de ce aveam nevoie, mulți dintre noi nu știm de ce avem nevoie. În momentul în care ți se întâmplă anumite lucruri, îți dai seama cu ce rămâi în sufletul tău. Nu știu să vă spun de ce aveam nevoie, Dumnezeu știe', a reacționat Paula Seling, vizibil stânjenită de întrebările cu privire la separarea de tatăl fetiței ei.

Cum își împart Paula Seling și Radu Bucura timpul petrecut cu fiica lor, după divorț, și ce educație îi oferă

Paula Seling este o mamă cu normă întreagă, însă de când a divorțat de Radu Bucura, are grijă ca Elena, fiica lor, să nu simtă nici lipsa ei, dar nici pe a tatălui, astfel că de cele mai multe ori încearcă să se sincronizeze pentru a petrece timp de calitate împreună.

'Am avut timp să parcurg suficiente etape în dezvoltarea Elenei, de la vârsta de 3 ani până acum, la 9. Facem lecții, ne jucăm, gătim, ne machiem, vine la concerte, îmi spune ce îi place și ce nu la muzica mea. Elena are o inteligență afectivă deosebită, ieșită din comun. E un fel de copil-rachetă, afectuoasă, fermă în opinii, dar și actriță.

De altfel, face și cursuri de specialitate, impersonează figuri din filme sau desene animate și mă uimește cu capacitatea ei de a juca. Cu excepția momentelor când sunt plecată la concerte și stau cu ea mama mea, tatăl ei sau bunica din partea tatălui, petrecem mult timp împreună și avem o viață de familie foarte normală.', a spus Paula Seling în exclusivitate pentru VIVA!

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton