Pavel Bârsan, din Atletico Textila, a suferit de anxietate: "Am plâns, am intrat prin toate bisericile pe care le-am întâlnit în drumul meu". Cum a depășit momentul și ce spune despre primul eșec în dragoste

 Oana Pantazi
.

Pavel Bârsan, din Atletico Textila, despre cel mai greu moment din viața lui. Simpaticul actor a dezvăluit recent care a fost momentul de cumpănă al vieții sale, mărturisind și cum a reușit să treacă peste aceste momente grele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În serialul de la PRO TV, carismaticul actor Pavel Bârsan joacă rolul lui Popa Ilie, preot de profesie și portar în timpul liber, în care spune că se regăsește… pentru că a fost dus la biserică în copilărie și, nu în ultimul rând, îi plăcea să fie portar pe când juca fotbal în curtea școlii. În pofida bunei sale dispoziții molipsitoare, actorul a trecut și prin momente dificile în viață, pe care le-a depășit cu ajutor divin și cu susținerea apropiaților. Acesta a recunoscut că a suferit de anxietate, în trecut.

70382988_10219806615503726_9156329573049171968_n70382988_10219806615503726_9156329573049171968_n

Pavel Bârsan, din Atletico Textila, despre cel mai greu moment din viața lui

La început părinții nu l-au crezut când a spus că vrea să dea la Actorie și chiar au încercat să îl descurajeze, însă Pavel Bârsan le-a dovedit, intrând din prima la facultate, că aceasta este adevărata sa vocație. Într-un interiviu amplu pentru Fanatik.ro, actorul a rememorat cele mai important emomente din viața lui, povestind și despre cel mai greu moment din carieră, cel în care și-a dat demisia de la Teatrul din Constanța, dar și despre poveștile de dragoste al căror deznodământ nu a fost cel așteptat…

Citește și: Anamaria Prodan și iubitul ei, Ronald Gavril, au apărut pe coperta celei mai importante reviste de box din Mexic. Ce spune impresara: ‘Patru pagini ne-au fost dedicate…’/ EXCLUSIV

Citește și: Tavi Clonda, ceartă cu angajatul unui magazin în Aeroportul Otopeni: ‘Ați făcut voi mesele astea proaste, ce să vă fac. Și te mai iei și de mine la 5 dimineața. Sunt obraznic…’. De la ce a pornit totul

Citește și: Cum arată Ana Baniciu în costum de baie, la 2 luni de când a născut. Fanii au rămas impresionați de aspectul ei fizic: „Ești superbă, mămico…’

„Probabil că anumite despărțiri mi s-au părut la vremea aceea destul de greu de îndurat. Bineînțeles, raportat la capacitatea mea de a le percepe și dat fiind că eram în miezul situației în acel moment, adică subiectivismul era la cote maxime! Credința în Dumnezeu, susținerea și afecțiunea prietenilor apropiați și trecerea timpului, acestea m-au ajutat să le depășesc.

Când spun despărțiri, nu mă refer numai la despărțiri de femei, adică la sfârșitul unor relații. A fost și momentul dificil când mi-am dat demisia de la Teatrul de Stat din Constanța, unde fusesem angajat timp de 5 ani de zile și mă simțisem foarte bine.

Ziua în care mi-am semnat demisia a fost o zi foarte emoțională, am plâns aproape toată ziua, m-am plimbat pe plajă, am intrat prin toate bisericile pe care le-am întâlnit în drumul meu. În același timp, chiar dacă îmi părea rău, știam că fac ceea ce trebuie. Și s-a dovedit că am avut dreptate.

Dar asta nu înseamnă că nu am fost trist la momentul respectiv și de asemenea, nu înseamnă că nu mă gândesc cu nostalgie la acea perioadă. Mulțumesc lui Dumnezeu, nu aș spune că am avut o viață grea, marcată și încărcată de momente dificile„, a dezvăluit Pavel Bârsan pentru sursa citată.

Pavel Bârsan: „Prima oară m-am îndrăgostit copilărește în clasa a II-a”

Pentru cei mai mulți dintre noi, prima dragoste a fost și prima dezamăgire și nici Pavel Bârsan nu a fost scutit de suferințele din dragoste. Prima oară s-a îndrăgostit în scoala primară, în clasele mici, a urmat o poveste de adolescență, iar prima dragoste în adevăratul sens al cuvântului s-a întâmplat pe vremea când se pregătea pentru Actorie, tânăra care i-a căzut cu tronc fiindu-i colegă.

„Prima oară m-am îndrăgostit copilărește în clasa a II-a de o colegă pe nume Teodora. Prima oară când m-am îndrăgostit adolescentin, să spunem, a fost în clasa a VIII-a, de o colegă bulgăroaică. Iar prima oară când m-am îndrăgostit în adevăratul sens al cuvântului a fost la 18 ani, de o colegă alături de care făceam pregătire pentru a intra la Actorie.

Am și avut un fel de 'on-again, off-again relationship' câteva luni, în anul I, dar a devenit o actriță foarte talentată, o artistă specială într-adevăr. Între timp s-a lăsat.  Acum nu mai face actorie și mie mi-a trecut îndrăgosteală de câteva zeci de ani” (râde, n.red.), a mai spus actorul pentru Fanatik.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton