Pavel Bartoș a împlinit 49 de ani. Ce vedete au venit la ziua actorului și de ce a lipsit Cabral: "Mă puteai invita și pe mine"

 Radulescu Ruxandra
.

Pavel Bartoș a împlinit 49 de ani. Pavel Bartoș, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, și-a celebrat ziua de naștere pe 20 ianuarie, alături de vedete de top precum, Andreea Esca, Smiley și Bobonete. Cel care a absentat a fost chiar bunul său tovarăș, Cabral, care i-a transmis un mesaj comediantului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pavel Bartoș a împlinit 49 de ani pe 20 ianuarie, iar simpaticul actor a sărbătorit momentul împreună cu cei mai dragi prieteni și colegi de breaslă. Dintre vedete nu au lipsit Adela Popescu, Radu Vâlcan, Andreea Esca, Smiley, Mihai Bobonete, Alexandru Papadopol, Mihai și Elwira Petre, Alex Dima, Paula Herlo, Elvira Deatcu și Răzvan Fodor. Marele absent a fost însă unul dintre cei mai buni prieteni al lui Pavel Bartoș, și anume Cabral. Acesta nu a ezitat să-i transmită comediantului un mesaj savuros în care l-a tachinat, în stilul său caracteristic.

snapinsta.app_421441898_18408858022031496_1732974207079040147_n_1080snapinsta.app_421441898_18408858022031496_1732974207079040147_n_1080

Pavel Bartoș a împlinit 49 de ani. Mesajul lui Cabral

Pavel Bartoș a organizat o petrecere alături de colegii și prietenii săi, printre care s-au aflat și cele mai în vogă vedete de la PRO TV. Doar Cabral nu a ajuns la eveniment, deoarece se află în vacanță cu familia în Dubai. Cu toate acestea, Cabral nu a ezitat să-l tachineze pe bunul său tovarăș Pavel Bartoș și să-i transmită un mesaj foarte amuzant.

Citește și: Pavel Bartoș, adevărul despre Vocea României, după ce s-a spus că show-ul ar fi regizat: „Nu ar mai fi rezistat emisiunea. Totul este…'

Citește și: Camelia Potec și-a botezat în secret cea de-a doua fiică. Ce nume a ales pentru micuță și cine sunt nașii acesteia / Imagini de la petrecere

Citește și: Emily Burghelea i-a tăiat moțul fiului ei, care a împlinit 1 an: „Abia aștept să…’. Soțul vedetei, surprins pentru prima dată fără mască și ochelari, la petrecere

Citește și: Flavia Mihășan s-a despărțit de Marius Moldovan, după 5 ani. În ce relații a rămas cu tatăl copiilor ei: „Ne respectăm și…'

'Da, ok, poate că uneori mănânc mai mult, dar mă puteai invita și pe mine… Mă rog… Ce să zic, la mulți ani frumoși! Bine c-ai invitat toți bețivii, că mă uit la poze și știu sigur că beau indivizii ăia și apa de la flori!', a scris Cabral, în dreptul imaginilor postate de Pavel Bartoș.

Care a fost marea dorință a lui Pavel Bartoș, cu ocazia zilei de naștere

Una dintre cele mai frumoase surprize de care s-a bucurat Pavel Bartoș, chiar de ziua lui a fost faptul că s-a întâmplat să ningă ca-n povești. Actorul a postat pe social-media un mesaj, fericit că simpla lui dorință s-a împlinit.

'De ziua mea mi-am dorit să vină iarna și a venit! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest cadou, iar noi ne bucurăm. Deszăpezim aici tot, suntem harnici de dimineață. V-am pupat, oameni buni!', a spus Pavel Bartoș pe Instagram, într-un filmuleț în care apărea alături de una dintre fiicele lui.

Pavel Bartoș a suferit o operație de menisc și ligament încrucișat

Pavel Bartoș și-a surprins fanii și marea comunitate de pe rețelele de socializare în momentul în care a anunțat în stilul său caracteristic faptul că s-a pricopsit chiar de sărbători cu o operație de menisc și ligament încrucișat. Fără a sta pe gânduri, a făcut mai multe poze și a vorbit despre intervențiile suferite, bineînțeles, cu o doză mare de umor.

Recunosc, anul ăsta Moș Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă așteptăm și  unul nu pentru că am fost cuminte, din contră, pentru că am fost tare neastâmpărat și cu o operație m-a gratulat! Una la menisc, ligament încrucișat și ceva cartilaje de reparat, dar sunt bine, acum și sănătos, culmea, la fel de frumos! E… un pic o să mă chinui cu aceste bețe de schi, pardon, catalige în formă de cârje, dar până mă însor îmi trece!, a spus Pavel Bartoș pe rețelele de socializare.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton