Pavel Bartoș a suferit o operație de menisc și ligament încrucișat: „Am fost tare neastâmpărat. O să mă chinui cu aceste bețe de schi, pardon, cârje...”

.

Pavel Bartoș a ajuns pe mâinile medicilor. Anul acesta Crăciunul nu l-a prins tocmai bine pe îndrăgitul prezentator TV, care recent a suferit o operație de menisc și ligament încrucișat. Fără a ezita, le-a povestit fanilor pas cu pas cum a ajuns la spital, dar și operațiile pe care le-a făcut, având nevoie de o perioadă de recuperare. Iată ce a postat pe rețelele de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pavel Bartoș nu are nevoie de vreo descriere, fiind unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV de la noi din țară. Este tot timpul cu zâmbetul pe buze și cu doza de umor la el, astfel că nici de data aceasta, când s-a filmat de pe patul de spital nu a fost diferit. A povestit totul cu umor, fără a se îngrijora de ceea ce s-a întâmplat.

whatsapp-image-2023-12-28-at-12.00.46whatsapp-image-2023-12-28-at-12.00.46

Citește și: Ce înțelegere au Pavel Bartoș și soția lui, Anca, în privința copiilor: „Nu pot să mint. Ea este cea care face aceste lucruri'

Citește și: Pavel Bartoș, adevărul despre Vocea României, după ce s-a spus că show-ul ar fi regizat: „Nu ar mai fi rezistat emisiunea. Totul este…”

Citește și: „Amândouă am câștigat o soră pe viață, ăsta e premiul adevărat”. Laura Giurcanu și Sânziana Negru, mesaje emoționante după ce au câștigat America Express / Ce au declarat despre Alexia și Aris Eram

Citește și: Câți bani a strâns Ianis Hagi după cununie. Cei 400 de invitați au pus în plic sume fabuloase

Pavel Bartoș a suferit o operație de menisc și ligament încrucișat

Pavel Bartoș și-a surprins fanii și marea comunitate de pe rețelele de socializare în momentul în care a anunțat în stilul său caracteristic faptul că s-a pricopsit chiar de sărbători cu o operație de menisc și ligament încrucișat. Fără a sta pe gânduri, a făcut mai multe poze și a vorbit despre intervențiile suferite, bineînțeles, cu o doză mare de umor.

Recunosc, anul ăsta Moș Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă așteptăm și  unul nu pentru că am fost cuminte, din contră, pentru că am fost tare neastâmpărat și cu o operație m-a gratulat! Una la menisc, ligament încrucișat și ceva cartilaje de reparat, dar sunt bine, acum și sănătos, culmea, la fel de frumos! E… un pic o să mă chinui cu aceste bețe de schi, pardon, catalige în formă de cârje, dar până mă însor îmi trece!, a spus Pavel Bartoș pe rețelele de socializare.

Pavel Bartoș: „Recuperare ușoară să am pentru că e una de lungă durată„

Operațiile pe care le-a făcut Pavel Bartoș, mai precis cea de menisc și ligament încrucișat, sunt unele relativ ușoare, însă cu o recuperare destul de grea în spate. Nu, celebrul prezentator TV nu poate merge normal după intervențiile suferite, ci are nevoie de ajutorul unor cârje, după cum a spus și el și după cum se poate observa inclusiv în pozele de la momentul externării.

Oricum Moș Crăciun a avut grijă să mi-l aducă pe cel mai bun în astfel de situații, domnul doctor Codorean Ion, vorba aia, cunoscut de mulți oameni, unii chiar campioni olimpici, ca tată la astfel de probleme! Mulțumesc tare mult domnule doctor că ați avut răbdare, măiestrie și încredere că, în ciuda tuturor arătate de mine, dumneavoastră chiar credeți că aș putea deveni chiar campion olimpic! Recuperare ușoară să am, pentru că e una de lungă durată și tare mult de muncă, dar va fi bine. Sărbători fericite în continuare oameni buni și dacă sunteți neastâmpărați, să rămâneți sănătoși!', a transmis Pavel Bartoș despre starea lui de sănătate.

Pavel Bartoș se bucură de o familie frumoasă și exemplară

Orice problemă ar avea, Pavel Bartoș este mereu cu zâmbetul pe buze. Și de data aceasta a fost la fel, chiar dacă a ajuns pe mâinile medicilor, asta mai ales fiindcă are o familie frumoasă în spate și se bucură de susținerea celor dragi constant. Pavel Bartoș și soția lui, Anca, sunt căsătoriți de 10 ani și au o familie exemplară, alături de cele trei fiice, Eva, Rita și mezina Sofia, fiind o familie demnă de invidiat!

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton