Pe ce a cheltuit Emilian cei 15.000 de euro câștigați la Te cunosc de Undeva: "A fost primul an în care premiul nu s-a mai donat"

 Dumba Gabriela
.

Emilian a câștigat două sezoane consecutive ale emisiunii Te cunosc de undeva', de la Antena 1, și are o carieră muzicală în plină ascensiune. După împărțirea premiului cu WRS, Emilian a rămas cu 15.000 de euro, acesta fiind primul an la Te cunosc de undeva' când banii nu s-au mai donat. Emilian a dezvăluit pe ce a cheltuit banii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La finala Te cunosc de undeva', care a avut loc la sfârșitul lunii iunie, WRS și Emilian și-au adjudecat trofeul sezonului 19 al transforming show-ului de la Antena 1. Ei au devenit astfel, pentru a doua oară consecutiv, câștigătorii emisiunii, după ce s-au luptat în finală cu ADDA, Radu Bucălae, Nicole Cherry, Juno, CRBL și Radu Țibulcă.

44

Pe ce a cheltuit Emilian banii câștigați la Te cunosc de undeva'

Abia întors dintr-o vacanță în Spania, unde a plecat singur cu un rucsac în spate, Emilian a dezvăluit ce a făcut cu banii de la Te cunosc de undeva'.

După împărțirea banilor cu WRS, a primit jumătate din premiul de 15.000 de euro. O parte s-au dus pe vacanța în Spania, iar restul îi investește în lucruri necesare în carieră, care să îi aducă profit.

De data asta, am avut noroc că a fost primul an în care premiul nu s-a mai donat, deci banii i-am împărțit noi doi și am spus că primul lucru pe care vreau să-l fac este să fac această excursie pe care mi-o doream de mult, de unul singur, prin hosteluri, să cunosc oameni noi, să trăiesc experiențe noi.

Cel mai probabil o să investesc în ce mă ajută să scot bani mai departe, în scule: microfoane, laptop trebuie să îmi iau acum că am o râșniță din 2017, trebuie să investim în noi ca să putem să evoluăm„, a dezvăluit Emilioan pentru impact.ro.

Citește și: WRS și Emilian se transformă în Valahia la „Te cunosc de undeva': „M-a distrus. Scoate ce e mai rău din mine'

Citește și: De ce nu vrea Emilian să facă echipă cu WRS la America Express, deși au câștigat Te cunosc de undeva, sezonul 18: „A zis că mă bagă-n pământ dacă…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce schimbări vor avea loc la Te cunosc de undeva, sezonul 18. Alina Pușcaș: „Un bonus poate schimba soarta întregului concurs'

Emilian este unul dintre cei mai talentați artiști din noua generație

Emilian este unul dintre tinerii artiști din România, iar melodiile lui au succes indiferent dacă le cântă singur sau în colaborări cu alți cântăreți de succes. Pe lângă cariera muzicală, a participat și în calitate de concurent în mai multe emisiuni, precum „Te cunosc de undeva', unde a făcut echipă cu WRS, sau „X Factor', unde a reușit să ajungă în semifinală.

Cu toate că are doar 26 de ani, Emilian Mihai Nechifor are deja rigoarea unui artist profesional, care nu acceptă jumătăți de măsură. Avea doar 5 ani atunci când a devenit pasionat de muzică, iar apoi a început să participe în mai multe concursuri pentru copii din România, unde a câștigat și premii.

Când a împlinit vârsta de 10 ani, a trecut granițele țării și a câștigat marele premiu într-un concurs de la Moscova.

Când a împlinit 12 ani, a susținut primul lui concert în Sicilia, la un festival de muzică pentru copii. A urmat cursurile Liceului de Muzică din Iași, unde a studiat chitară clasică și pian.

Ulterior, a urmat Conservatorul din București. S-a alăturat echipei lui Smiley, la HaHaHa Production, unde a lansat mai multe single-uri: Pentru ea’, Iubește-mă’, Ochii verzi’, Suflete de sticlă’, O mie de inimi’ , Nu mai am somn’, Lăutare’ (feat. Dorian Popa), Unde’ (feat. Ruby) sau Uită-mă’ (feat. Smiley).

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton