"Nici nu mai sunt. Eu respir și cheltui". Pe ce a cheltuit Vica Blochina banii de la Survivor 2023

 Dumitrache Laura
.

Vica Blochina a participat la Survivor România 2023 și a fost eliminată după câteva săptămâni. Chiar și așa, blondina a primit o sumă de bani considerabilă după ce a ieșit din concurs, iar acum a dezvălui pe ce a cheltuit banii. Fosta vedetă de la PRO TV a dat cărțile pe față.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina a participat la Survivor România 2023 și a făcut parte din echipa Faimoșilor. Fosta balerină a rezistat în Republica Dominicană patru săptămâni, timp în care a luptat pentru a aduce puncte echipei sale. După o lună de stat în jungla dominicană, Vica Blochiana a cerut să plece acasă, pentru că nu putea să mai reziste condițiilor dificile.

vica blochina survivor survivorvica blochina survivor survivor

Recent, Vica Blochina a vorbit despre încasările de la Survivor România. Vedeta a spus adevărul după ce s-a zvonit că a fost plătită cu 3.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană. Iată pe ce a cheltuit banii!

Citește și: Câți bani câștigă lunar Vica Blochina. Suma este din patru zerouri: „Am un standard de viață ridicat…”

Citește și:Vica Blochina a avut relații cu doi miniștri: „Toată viața mi-au plăcut bărbații cu bani”

Citește și:„Copiilor nu le-am spus că eu și mama lor ne-am separat”. Cornel Ilie, dezvăluiri surprinzătoare la trei ani de la divorțul de Eliza, fosta lui soție

Citește și:Jorge a cerut-o din nou în căsătorie pe Ramona Prodea: „Am cumpărat alte verighete, le-am sfințit”. Au împlinit 10 ani de căsnicie

Pe ce a cheltuit Vica Blochina banii de la Survivor România 2023

Vica Blochina a fost concurentă la Survivor România 2023 și a rezistat patru săptămâni în jungla dominicană. Vedeta a vorbit recent despre banii primiti la Survivor România, după ce s-a zvonit că a fost plătită cu 3.000 de euro pe săptămână.Fosta balerină a declarat în nenumărate rânduri este o persoană cheltuitoare și a dezvăluit că nu se uită la veniturile pe care le încasează.

„Eu m-am dus pentru bani. M-am dus pentru «cașcavălete» la Survivor, ca să fie clară treaba! Toți banii i-am luat! Din bani, dacă i-am cheltuit? Nici nu mai sunt, eu cheltui tot! Eu respir și cheltui!, a declarat Vica Blochina, potrivit click.

Vica Blochina: „Edan nu mă lasă să vorbesc despre el”

Vica Blochina a avut o relație cu Victor Pițurcă, iar împreună au un fiu, Edan. Cei doi nu-și mai vorbesc, dar fiul vedetei locuieste in prezent cu tatăl lui.

Fosta balerină a fost întrebată dacă i-a cumpărat fiului ei un cadou din banii primiți de la Survivor România, dar blondina a spus că nu s-a întâmplat asta. Nu mă lasă să vorbesc despre el! Nu mă lasă. Oricum, el e un copil introvertit și nu îi place publicitatea deloc, dar este un copil extrem de inteligent!', a mai spus Vica Blochina.

Fiul Vicăi Blochina locuiește la tatăl său

Vica Blochina și Victor Pițurcă au avut o relație controversată. Fosta balerină a fost amanta lui Pițurcă vreme de 16 ani, iar rodul iubirii lor este Edan, 14 ani. Ani de zile, vedeta a luptat pentru ca Victor Pițurcă să-și recunoască fiul, iar în cele din urmă a reușit. Edan locuiește în prezent cu tatăl lui și familia acestuia.

De un an de zile s-a mutat la tata. Acum mai vine foarte puțin în vizită, stă mai mult la tatăl lui. Copilul a crescut cu mine până la 14 ani, a avut modelul feminin.Eu mi-am dorit foarte mult să aibă și modelul masculin. Nu îmi convine că a plecat acolo, mi se pare că a plecat prea devreme. Pe de altă parte, nu a plecat la orice tată. A plecat la un tată șmecher, are ce să învețe de acolo.', a declarat Vica Blochina.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton